sangre Reputație: -988 Postat Martie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 2, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/66205-adela22-0784692171/?hl=0784692171 La indrumarea unui prieten care este foarte atent pe anunturile de pe forum am zis sa incerc si eu la domnisoara. M-am programat aseara, programare respectata, am vazut-o si pe colega ei, o tipa foarte draguta, Liana, tocmai se ocupa si ea, am ramas cu Adela ca doar pentru ea venisem, am fost la dus, a mers si ea, apoi am mers in dormitor. Actiunea debuteaza tandru cu limbi pe sfarcuri , fk, imbratisari, cunnilingus, oral umed cu atentie la zone din partea ei, pus prezervativul, m-a calarit vreo 10 minute, mi-a placut foarte mult cum se misca, n-am mai schimbat nicio pozitie si am terminat in prezervativ. Adela are experienta multa pentru varsta ei si stie sa te faca sa te simti super bine fara sa te grabeasca, ofera un gfe destul de mare mai ales pentru prima intalnire si nu face nazuri. Este o fata cu potential si la un pret ok. 100 lei finalizarea 150 lei o ora. Recomand. Note: Oral 8.5 lent, umed, nu reuseste deep, cim n-am intrebat. Normal 9.5 se misca super. Gfe 8.5. Aspect 9. Igiena super, dus si inainte si dupa. Locatie 9.5 Decebal, in spate la Pink Cafe, 2 camere decomandate. I-am tras si niste poze, i-am si spus ca-i las recenzie, zilele astea ajung si la colega. 24 7
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Tu esti fotograful sau promoterul?
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 5, 2016 Postat Martie 5, 2016 Nu o fi fosta locatie a celeilalte lie?
adonis69 Reputație: 1066 Postat Martie 5, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 5, 2016 ti-a tremurat mana rau de tot felicitari pt. descoperire 1
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 20, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 20, 2016 Pot să merg şi io ? Cre'ca da, da' mai bine nu. Adica e buna, da' nu prea... stii ce zic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2016 Postat Martie 20, 2016 Cre'ca da, da' mai bine nu. Adica e buna, da' nu prea... stii ce zic.mai pă scurt,nu se încadrează în parametri....cum ar veni
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Martie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2016 La care paramatrii?? Cat are "miu"-ul??
filip d Reputație: 55 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 Salutare, mai stie cineva ceva de Adela ? Am tot incercat sa o sun azi dar mereu suna ocupat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum