Sari la conținut

MARINA, 22 de ani, 1.85 m, ma deplasez la tine acasa

Postări Recomandate

Postat

Cu chef de pizda am ales`o pe mandra.Sunat,stabilit detalii si situatia fizicului  si m`am asezat pe canapea cu ppalinca nenorocita de 70 gradede Bacau.Tipa a is ca ajunge in maxim 40 min.A ajuns la 3 noaptea cum a promis,Tipa este extrem de inaltta,eu am 176 si m`am simtit mic rau.E slabuta si sanii sunt nr 2 maxim.Actul a inceput avand`o in genunchi (eu pe canapea precum titus steel).Mi`a supt`o,a lins coaiele si totul pana m`am eliberat.Am finalizat in gura ei acceptand neprotejat.Privelistea ok si serviciile tot ok.

oral nota 9

normal ...nota 9

anal-nu face

Cadoul....150 ron cu tot cu deplasarea pana la mine.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un numar de telefon...link anunt..poze?

• Like 9
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Ai visat frumos fratele meu.Palinca ' bat-o vina ,cel puțin Așa cred pentru ca nu văd link spre anunțul feței sau un amărât de număr de telefon

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Palinca de Bacău? :laugh2  Cred că era de Vaslui. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 14
Postat

Nu știu pentru ca nu m-am invitat la o palincă și chiar dacă mă invita,eu nu beau alcool

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cu chef de pizda am ales`o pe mandra.Sunat,stabilit detalii si situatia fizicului  si m`am asezat pe canapea cu ppalinca nenorocita de 70 gradede Bacau.Tipa a is ca ajunge in maxim 40 min.A ajuns la 3 noaptea cum a promis,Tipa este extrem de inaltta,eu am 176 si m`am simtit mic rau.E slabuta si sanii sunt nr 2 maxim.Actul a inceput avand`o in genunchi (eu pe canapea precum titus steel).Mi`a supt`o,a lins coaiele si totul pana m`am eliberat.Am finalizat in gura ei acceptand neprotejat.Privelistea ok si serviciile tot ok.

oral nota 9

normal ...nota 9

anal-nu face

Moldovenii fac palinca !? Pune si tu nr ei de telefon.
Postat

Ai visat frumos fratele meu.Palinca ' bat-o vina ,cel puțin Așa cred pentru ca nu văd link spre anunțul feței sau un amărât de număr de telefon

De pe anuntul.ro am gasit`o. Nr de tel 0766.842.687.

Postat

Locația este în zonă Unirii cuib cu poze furate iar prețul cum găsește fraierul sa-l ardă

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Refac recenzia pt ca greselile gramaticale si nu numai imi strica `reputatia` :blushing2

Am sunat`o pe mandra,afumat fiind de niste vin si palinca de nu mai am durere de masele deloc.A raspuns frumos,stabilit detaliile si in 45 de min ceva de genul a ajuns.Am luat`o de jos ca asa a zis.Tipa este bruneta,slabuta si frt inalta.Sanii marimea nr 2 ceva de genul micuti oricum.Fundul este asortat cu fizicul slabut dar frumos nu neg.Frt curata si vb frumos.Mai face o gluma ,nu e genul ala deadly silent.

M`am asezat pe canapea si s`a apucat de oral neprotejat la cererea mea(face si protejat,dupa preferinte).O suge decent sincer sa fiu,nu le are cu deep si astea clar.te linge pe coaie fara probleme nu stramba din nas.

Am batut`o cu pula peste fata etc ,nu a comentat nimic.Am finalizat oral si frt frumos cu ea in genunchi si eu pe canapea lafait ca o pisica.

Al 2lea nr a inceput dupa un mic masaj de relaxare (cu crema ei precizez) care a prins bine.Am repetat figura...ea in genunchi facand ce stie mai bine cu gura.La un moment dat am pus caciulita si i`am tras`o pe la spate pe canapea.Nu am sesizat mirosuri suspecte etc(este curata si romanca tin sa precizez).am finalizat frumos normal in caciulita.

Banii i`am dat la inceput la cererea ei si m`am conformat precum un gentleman :D.

Notele domne notele:

Oral nota 8

Normal 8

Anal nu stiu daca face si nu m`a interesat oricum(nu cred ca face oricum).

Halatul 200 ron la domiciliul meu.Experienta placuta...cine stie daca accepta finalizare pe fata pe viitor ca acum nu vrea poate mai apelez.Sincer o recomand ,mai buna decat unele de aici cu pretentii mai deosebite.

Telefon 0766.842.687

Timpul petrecut impreuna undeva pe la o ora.Anuntul ei suna asa ...MARINA, 22 de ani, 1.85 m, ma deplasez la tine acasa pentru masaj terapeutic, de relaxare si tonifiere. Rog seriozitate. I speak english,

Succes si ciocane tari fratilor.Poza sustine ca este reala si sincer sa fiu o cred.

• Like 2
Postat

Locația este în zonă Unirii cuib cu poze furate iar prețul cum găsește fraierul sa-l ardă

Nu m`as duce la ea oricum.Ea mi`a zis ca poza este 100% reala.

Postat

Palinca de Bacău? :laugh2  Cred că era de Vaslui. :laugh2  :laugh2  :laugh2

De la Bacau e luata dar periculoasa palinca recunosc,Am amestecat cu vin si a iesit ceva dubios.

Postat

Am cautat-o pe google și am intrat în fețe main. Și am citit recenzii acolo scrie ce am sintetizat eu mai sus

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Fata e veche in domeniu, i-am facut si eu recenzie aici pe forum, acum 1-2 ani. Avea apartament in Aviatiei si am vizitat-o intr-o seara.

Eu am fost dezamagit, in primul rand datorita igienei (mirosea pizda a pisat, chiar daca a facut dus) si in al doilea rand datorita CELULITEI groaznice de pe picioare.

Probabil ca dupa palinca ambele dispar subit.

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca daca mai refaci inca o data recenzia zici ca ai platit 250 lei si tot asa....

• Like 2
Postat

oral nota 9

normal ...nota 9

anal-nu face

De la tine se intelege ori ca a facut numai oral (1 fin), ori a facut oral si normal (2 numere) ...

Poti sa detaliezi te rog ?

Refac recenzia pt ca greselile gramaticale si nu numai imi strica `reputatia` :blushing2

Am sunat`o pe mandra,afumat fiind de niste vin si palinca de nu mai am durere de masele deloc.A raspuns frumos,stabilit detaliile si in 45 de min ceva de genul a ajuns.Am luat`o de jos ca asa a zis.Tipa este bruneta,slabuta si frt inalta.Sanii marimea nr 2 ceva de genul micuti oricum.Fundul este asortat cu fizicul slabut dar frumos nu neg.Frt curata si vb frumos.Mai face o gluma ,nu e genul ala deadly silent.

M`am asezat pe canapea si s`a apucat de oral neprotejat la cererea mea(face si protejat,dupa preferinte).O suge decent sincer sa fiu,nu le are cu deep si astea clar.te linge pe coaie fara probleme nu stramba din nas.

Am batut`o cu pula peste fata etc ,nu a comentat nimic.Am finalizat oral si frt frumos cu ea in genunchi si eu pe canapea lafait ca o pisica.

Al 2lea nr a inceput dupa un mic masaj de relaxare (cu crema ei precizez) care a prins bine.Am repetat figura...ea in genunchi facand ce stie mai bine cu gura.La un moment dat am pus caciulita si i`am tras`o pe la spate pe canapea.Nu am sesizat mirosuri suspecte etc(este curata si romanca tin sa precizez).am finalizat frumos normal in caciulita.

Banii i`am dat la inceput la cererea ei si m`am conformat precum un gentleman :D.

Notele domne notele:

Oral nota 8

Normal 8

Anal nu stiu daca face si nu m`a interesat oricum(nu cred ca face oricum).

Halatul 200 ron la domiciliul meu.Experienta placuta...cine stie daca accepta finalizare pe fata pe viitor ca acum nu vrea poate mai apelez.Sincer o recomand ,mai buna decat unele de aici cu pretentii mai deosebite.

Telefon 0766.842.687

Timpul petrecut impreuna undeva pe la o ora.Anuntul ei suna asa ...MARINA, 22 de ani, 1.85 m, ma deplasez la tine acasa pentru masaj terapeutic, de relaxare si tonifiere. Rog seriozitate. I speak english,

Succes si ciocane tari fratilor.Poza sustine ca este reala si sincer sa fiu o cred.

Cum adica "refac recenzia pt ca greselile gramaticale si nu numai imi strica 'reputatia' " ?

Bai ce e kkt-ul asta ? A doua oara a scris la fel de prost din punct de vedere gramatical, ai zbarcit cuvintele ... dar nu asta ar fi cel mai ciudat (oricum nu asta ma intereseaza) ... dar care "reputatie" ? E prima ta recenzie pe care vad ca o faci (probabil ca mai ai nu zic nu, dar nu ai iesit deloc in evidenta).

De asemenea daca ai "refacut" recenzia ... de ce notele sunt diferite ? De asemenea s-a schimbat si pretul ...

Bai sunt nebun sau numai eu observ aceste diferente ?

• Like 3
Postat

Cred ca daca mai refaci inca o data recenzia zici ca ai platit 250 lei si tot asa....

Ah da, uite ca nu sunt nebun :P

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

pozele ce apar in anuntul.ro banuiesc ca sunt furate....

recenziile put a peste...

Postat

Fata e veche in domeniu, i-am facut si eu recenzie aici pe forum, acum 1-2 ani. Avea apartament in Aviatiei si am vizitat-o intr-o seara.

Eu am fost dezamagit, in primul rand datorita igienei (mirosea pizda a pisat, chiar daca a facut dus) si in al doilea rand datorita CELULITEI groaznice de pe picioare.

Probabil ca dupa palinca ambele dispar subit.

bine ca nu am prins o atunci.Celulita acum nu avea sau nu am observat eu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...