Sari la conținut

Cine face primul pas?

17 membri au votat

1. 1. Cine face primul pas?

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

Preferati sa fiti agatati sau sa agatati?

Sa cucerita sau sa fiti cuceriti?

Dezvoltati raspunsul din chestionar intr-un comentariu la subiect.

PS: Mi-am propus sa alung plictiseala de pe forum. :angel:

Scutiti-ma de :offtopic :exclamation: 

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Ok

Primul pas trebuie sa il faca cel care vede ceva ce ii place, pt ca in cele mai multe cazuri cel placut nu are de unde stii ce le trece"persoanelor de fata care se exclud" prin capusor:)

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Daca mi o molfai putin inseamna ca tu ai facut primul pas,sau ca eu sunt gay?
  • Oras:ratacitor
Postat

Chestionarul nu este complet. Ce te faci cand vor sa faca amandoi primul pas si se calca pe bataturi? Desigur glumesc. In realitate, oricine poate face primul pas, fiecare situatie are farmecul ei, totul este sa existe atractia, chimia aia care apropie oamenii, nu neaparat ca iubiti, ci ca si prieteni, sa fie pe aceiasi lungime de unde.

• Like 2
Postat

Hm! Eticheta zice ca barbatul trebuie sa ia initiativa...

Dar imi place ca femeia sa ma abordeze.

Prietene, nu exista etichete, hai sa nu ne "pierdem" in idei preconcepute
Postat

Daca mi o molfai putin inseamna ca tu ai facut primul pas,sau ca eu sunt gay?

Ti-am raportat raspunsul in bataie de joc. :innocent

Aviz amatorilor. :sweeping

Postat

Ti-am raportat raspunsul in bataie de joc. :innocent

Aviz amatorilor. :sweeping

Nu trebuie raportat, doar ignorat. Oricum, este doar primul dintr-un lung sir de ..........
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In realitate, oricine poate face primul pas, fiecare situatie are farmecul ei, totul este sa existe atractia, chimia aia care apropie oamenii, nu neaparat ca iubiti, ci ca si prieteni, sa fie pe aceiasi lungime de unde.

Subscriu acestor vorbe

Postat

Nu trebuie raportat, doar ignorat. Oricum, este doar primul dintr-un lung sir de ..........

Speram ca macar pe un topic destul de interesant sa fim scutiti de vulgaritati INUTILE.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

pana anul asta imi placea sa agat eu, dar de anul asta, mai ales din vara ma las agatat

Postat

Speram ca macar pe un topic destul de interesant sa fim scutiti de vulgaritati INUTILE.

Imi pare rau ca iti spun asta dar slbe sanse

Vizitator sarlatanu
Postat

madalino, ai gagic ?

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Pai, se cunoaste  :laugh2

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Lasa. Sa mai cresti si iti dai seama singura.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

In vremurile astea se vede din avion ca agata femeile. Unde-s oare BARBATII?!?! Aici nu includ putoii obositi care cred ca ei te agata cand te striga pe strada "pisi". 

Acum, ca am lamurit cine face primul pas, sa lamurim ce-mi place MIE. :D Mie-mi place sa seduc, imi plac la nebunie schimburile subtile de priviri, imi place sa-mi musc buza si sa-l vad pe el balind...ador sa-l pun in incurcatura, sa-l stanjenesc....sa trec pe langa el si sa-l ating usor ... pe cur. :D

Niciodata nu am fost agatata, in schimb toti fostii mei iubiti, soti si cel actual =)) , au fost sedusi iremediabil. Sa-mi zica mie vreun barbat care a trecut prin viata mea ca m-a uitat, ca a uitat momentul si felul in care au fost sedusi iar eu il mananc. =))

• Like 6
  • Minus 15
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Măi Anamada, e cam ca la tango, un pas în față, doi înapoi. Cine face primul pas? Cine are mai mult sânge-n instalație. Mi s-a întâmplat să fac și eu primul pas ( am mai înregistrat și eșecuri), mi s-a întâmplat să fiu eu cel abordat ( și nu la toate am achiesat). Chiar nu are importanță cine face primul pas.

peseu ... oare de la dedicația cu "între noi mai e un pas" ți-a venit ideea?  :laugh2

Postat

Măi Anamada, e cam ca la tango, un pas în față, doi înapoi. Cine face primul pas? Cine are mai mult sânge-n instalație. Mi s-a întâmplat să fac și eu primul pas ( am mai înregistrat și eșecuri), mi s-a întâmplat să fiu eu cel abordat ( și nu la toate am achiesat). Chiar nu are importanță cine face primul pas.

peseu ... oare de la dedicația cu "între noi mai e un pas" ți-a venit ideea?  :laugh2

Nu. Nu de-acolo, nici n-am vazut-o.

Postat

peseu ... oare de la dedicația cu "între noi mai e un pas" ți-a venit ideea? :laugh2

Bravo nene, si garda veche este de aceiasi parere! Spune-o insa cu mai multa ... tandrete, lasa copii in pace!
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...