Sari la conținut

Cine si cat plateste la prima intalnire?

Postări Recomandate

Postat

Iar ești nervos?  :laugh2  Iar faci vorbire de bolșevism încercând să manipulezi fix ca ei?  :laugh2

Repet, ești jalnic, penibil, de-a dreptul prost! Calmează-te băiete, e doar un spațiu virtual, nu? Așa spui cam mereu.

Te-ai trezit? :laugh2

https://media.giphy.com/media/l41lG0QZw1KGV5UB2/giphy.gif

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Picoane, scrie corect ca te bate nebunici  :laugh2

On topic: Nu inteleg de ce ii tot faci jocul. Fac pariu ca daca nu ii raspunzi se duce in pula mea in alta parte.Fii mai destept ca el, da-l in pula noastra...

De la Coryna mi se trage.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 13
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Vezi, din cauza asta am evitat eu sa merg la ea  :laugh2  Acum o sa astept pana invata cu "i"- urile si sa vezi ce futai ii trag  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Noaptea este un sfesnic bun si, hotarat sa schimbe tactica, picon s-a gandit ca din #pizdapitzi sa treaca la #pitzipula, in speranta ca Rene Descartes o sa-i multumeasca.

:laugh2

https://media.giphy.com/media/XHsaAXHzkJZ1m/giphy.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Boul baltii care este cel mai prost bou din toata cireada de boi pune doar poze cu batranei veseli, de unde se intelege ca asa il percepe pe Picon, un batranel vesel. Ce este atat de rau in a fi un batranel vesel?!? Ce poate fi mai frumos decat sa fii atat de vesel, de binedispus si de fericit la batranete?!?! Eu as spune ca absolut nimic, din contra, avand in vedere ca majoritatea batranilor sunt ursuzi, melancolici si bolnavi.

De aici mai inteleg o chestie, daca ia in deradere batranii veseli e clara treaba ca el va fi total opusul...un mosneag trist, ursuz si cu pampersi la cur. Ce poate fi mai trist si mai urat decat o batranete mohorata cand toata lumea fuge de tine fiindca esti insuportabil?!?! 

Ce bou!!!  :slap2

• Like 1
  • Minus 15
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Bă, eu nu prea am fost pă fază când a luat naștere(a mă-sii) mijkinul pă forum. Am văzut doar că a fost atent la niște faze cu mine pe aici și a încercat să mi le toarne din neant, fără motiv.

E la fel de imun și indiferent când își ia pulele în gură de la noi (sau o fi obiJnuit dă vEață), cum nu dorm eu noaptea de ce zice el.

Dar dă la ce duJmănia asta pă aci?! :laugh2

Că parcă e prea personală pentru unii.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cred ca stiu urmatoarea postare....

...

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

uneori le mai dai incolo de reguli, mi se pare un gest gentil si elegant sa pupi mana unei femei. la fel cum cu prietenii baieti f apropiati ma inveseleste si reconforteaza instant sa imi primesc pupic pe frunte si sa ma hatzane usor asezata pe genunchi :)))) da stiu, sunt nesuferit de rasfatata :D

Da nu te condamna nimeni pentru asta eu am citat doar regula de baza valabila acu 100-200 de ani cand era o jignire sa saruti mana unei tinere in public. Ma refer la inalta sacietate. Trebuia sa ajungi in dormitorul ei si acolo puteai s-o saruti unde doreai :) :) :)
Postat

Se pare ca pitzicon a schimbat strategia :)

Dupa ce a lasat fasolea sa de-a in foc aseara si sa-i intineze imaginea(care imagine? :) ), in fata intregii comunitati forumistice (!!! :) ) si, on top of that, sa-i murdareasca sabia gen Lord of the Rings :), acest Daniel Day Lewis fara plete, ultim mohican, batranel si vesel :), a zis ca e mai bine sa ia oala de pe aragaz si sa o arunce!!! :)

S-o fi sfatuit cu debussy?

.....

• Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu
Postat

Se pare ca pitzicon a schimbat strategia :)

Dupa ce a lasat fasolea sa de-a in foc aseara si sa-i intineze imaginea(care imagine? :) ), in fata intregii comunitati forumistice (!!! :) ) si, on top of that, sa-i murdareasca sabia gen Lord of the Rings :), acest Daniel Day Lewis fara plete, ultim mohican, batranel si vesel :), a zis ca e mai bine sa ia oala de pe aragaz si sa o arunce!!! :)

S-o fi sfatuit cu debussy?

.....

• Oras:graveyard
Postat

picon, sunt convins ca stii tu mult mai multe decat mine. Nu mi-am permis sa-ti dau eu tie sfaturi. Ideea este ca toti avem frumosul obicei sa lasam emotiile sa ne controleze cand trebuie sa fie exact invers si atunci tot ce stii se duce brusc pe pula, ratiunea decade din drepturile ei, furia ne intuneca judecata. Cea mai proasta miscare este sa ne subestimam adversarul, am facut acest lucru inseamna ca ne-am pierdut un atuu foarte important,vigilenta noastra scade. Nu sunt deloc un om calm si imi permit sa vorbesc din experienta, stiu ce inseamna un hartuitor si atunci imi propun sa intru in mintea lui sa vad cum gandeste un vanator iscusit care si-a propus sa ma haituiasca pana la moarte.

• Like 1
Postat

gheara lui miskin: s-o fi sfatuit cu debussy?

Nici vorba, draga gestapo man. N-are el nici o treaba cu mine. Eu sunt doar intr-o scurta trecere pe aici. Ma mai bag si eu ca strampu-n cur pe ici pe colo. No big deal!

• Like 1
Postat

gheara lui miskin: s-o fi sfatuit cu debussy?

Nici vorba, draga gestapo man. N-are el nici o treaba cu mine. Eu sunt doar intr-o scurta trecere pe aici. Ma mai bag si eu ca strampu-n cur pe ici pe colo. No big deal!

Stai mult?

• Oras:Krung Thep
  • Oras:Krung Thep
Postat

Un topic mereu actual.

Am rezervare diseara la un restaurant japonez.

Au in meniu wagyu.Nu stiu daca e Kobe sau Matsusaka, dar sigur e Saga.

Cica 200 grame trece de 100 de euro.

Daca ma duc singur, cred ca scap cu vreo 150 de euro.

Daca iau o dameza cu mine, peste 300.

Sau sa-si plateasca ea consumatia?

Nu ar fi o reclama prea buna din partea mea.

PS.Mistării, ăia care protejeaza domnitele, dar sunt niste misogini prin definiție, sa :) :) mea.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Un topic mereu actual.

Am rezervare diseara la un restaurant japonez.

Au in meniu wagyu.Nu stiu daca e Kobe sau Matsusaka, dar sigur e Saga.

Cica 200 grame trece de 100 de euro.

Daca ma duc singur, cred ca scap cu vreo 150 de euro.

Daca iau o dameza cu mine, peste 300.

Sau sa-si plateasca ea consumatia?

Nu ar fi o reclama prea buna din partea mea.

PS.Mistării, ăia care protejeaza domnitele, dar sunt niste misogini prin definiție, sa :) :) mea.

Intreaba dacă au și covrigi cu susan.Acolo sigur sare de 10 euro bucata, zic.

• Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Ce intrebare de tot cacatul, mai Nobel :slap2 ... sau te-ai referit cumva la o intalnire intre doi barbati?!?!  :girly

Știm, rapandula plătește! 

• Minus 1
  • Oras:V pizde
  • Oras:V pizde
Postat

Cel care trebuie sa plateasca e cel care cheama cealalta persoana la intalnire, care de-obicei, daca vorbim de o intalnire barbat-femeie, 95% din timp barbatul ocupa rolul activ, ca daca ar fi sa astepti o femeie, aproape tot timpul si un eon poate sa treaca pana se poate intampla asa ceva, ori din cauza ca nu vrea, ori ca nu se prinde, ori ca are pretentii.

Totusi, la un moment dat e de asteptat ca impartirea sa se faca 50/50, ca altfel cuplul nu mai este o relatie dintre doi egali, ci o relatie dintre sponsor si sponsorizat, de multe ori sponsorizata. Estimativ asta ar trebui sa se intample dupa a 2-a, maxim a 3-a intalnire. Asta doar daca sunteti satisfacuti de relatia sponsor-sponsorizat, din punctul meu de vedere puteti continua asa forever, daca schimbul e fair si se merita.

• Like 1
Postat

Trebuie sa aiba dreptul la servici ca un barbat ,trebuie sa fie platita la fel de bine ca un barbat daca fac acceasi munca,trebuie sa fie respectata profesional ca un barbat

Aici mai avem de mers, daca o fata avanseaza in profesie tot se susoteste ca s--a culcat cu x sau y

,trebuie sa poata face sex la fel de des fara sa fie aratata cu degetul ca un barbat,si

No, aici mai avem 1-2 secole de mers

bineinteles trebuie sa isi plateasca si consumatia la iesit.

Dupa corectarea primelor doua puncte deja asta o sa fie natural

Daca si ea sa cumpere cadouri unui barbat de asemenea :laugh2

Aici eu nu stiu ce fete ai intalnit, dar daca eu tineam la vreunul ii mai faceam mici surprize

Nu o sa se respecte niciodata femeia la modul pe care il vrei tu; motivul pentru care se susoteste/se spune repede ca aia e curva(de ex) este pentru ca o femeie nu trebuie sa faca nimic ca sa se futa cu unul/sa dezvolte ceva cu el; trebuie doar sa fie acolo si sa aleaga dintre cele 2000 de hiene insetate pe cineva. Pentru un barbat care vrea sa se futa, este mult mai greu. D'aia se si ia lucrul asta intre barbati ca pe un palmares si se respecta, fiindca trebuie sa ai niste "game" ca sa realizezi lucrul ala. Indiferent cat de "nedrept" pare, asa este si asa va ramane. Poate doar daca se schimba rolurile si fac barbatii pe inabordabilii si asteapta; si pe urma o sa faca implozie femeile de la hormoni si o sa vina ele dupa ei, indiferent de statutul lor financiar si alte tumori care intra in conceptul cancerului de hipergamie. O sa apara curand robotii pentru sex(sunt deja prototipuri si exemplare vandute celor cu bani); daca nu o sa coste atat de mult cat costa acum, posibil sa vedem o schimbare atunci.

Si da, foarte des o femeie va avansa in grad datorita unor factori care nu au tinut numai de prestatia profesionala, ci si de ceva pe langa. Stereotipurile nu apar de nicaieri.

Dupa statistici si studii, femeia este mult mai avantajata cand vine vorba de o cariera si are mult mai multe oportunitati. Pana si in scoli se va discrima si fetele vor fi recompensate mai bine. Mult mai multe femei ies cu diplome decat barbati. Are deja dreptul la un serviciu si este platita la fel, atata timp cat face o munca la fel de buna ca cel din sexul opus.

Si eu sunt de parere ca trebuie sa isi plateasca partea, indiferent de circumstante. Este vorba de respect si de reciprocitate. Daca nu e in stare nici la inceput sa isi intretina curul la acest mod, este clar ca nu o sa poata mai tarziu si ca sunt sanse mari sa fie golddigger. Problema este cancerul de feminism care a venit din vest si a facut totul de cacat. Motivul pentru care se platea nota de catre barbat, pe vremuri, era pentru ca rolurile traditionale/ideea de familie nucleara inca existau. Barbatul era cel care producea si aducea acasa, femeia era cea care statea acasa si avea grija de generalitatile respective. Logic, din moment ce femeia nu muncea si nu avea bani, barbatul platea.

Treaba cu "barbatul cavaler" era tot de pe atunci cand standardele si femininitatea erau diferite. Acum ca toti si toate suntem egali(in vest si aici; excludem ce tine de est cu Sharia si altele) se pare ca se vor beneficiile femininitatii din 1950 impreuna si cu cele de azi, fara pic de asumare de responsabilitate cand vine vorba si de partile mai "brutale" ale egalitatii. Pe cat de aiurea pare, barbatul pierde oricum o iei. Daca este dupa regulile rationale de azi, pizda nu va prinde fiindca majoritatea femeilor sunt ipocrite si vor ce am zis mai sus. Daca este dupa regulile vechi, pana la urma tot la prostitutie se ajunge, unde barbatul plateste pentru o masa in schimbul unei partide de sex pe urma (care nici aia nu e garantata). Pe langa alte defecte ale sistemului moral din societatea de azi, mai reiese si emasculinizarea barbatului.

Si eu am fost invatat sa deschid usi, sa trag scaunul, toate cele; dar am schimbat motivatia din spate din frica de a parea un CUCK lesinat; asa ca deschid usi pentru oameni, trag scaune pentru oameni, oameni pe care de obicei imi plac si imi face placere sa ii ajut/sa fac un gest fara sa astept ceva inapoi

O sa fiu facut misogin, dar femeile din ziua de azi sunt niste curve obosite cu hipergamie in metastaza pana la os. Nu stiu daca ele sunt mai de cacat sau hoarda de cavaleri albi care faciliteaza intr-o anumita masura dezvolta rea lor.

Nobel, din cate vad printre raspunsurile la intrebarea ta, ai cam gresit locul pentru asa ceva. Esti cam singurul care e citit si in stare de argumentare pe subiectul asta; pacat ca nu prea ai avut cu cine, chiar e un subiect interesant de dezbatere

Postat

Boul baltii care este cel mai prost bou din toata cireada de boi pune doar poze cu batranei veseli, de unde se intelege ca asa il percepe pe Picon, un batranel vesel. Ce este atat de rau in a fi un batranel vesel?!? Ce poate fi mai frumos decat sa fii atat de vesel, de binedispus si de fericit la batranete?!?! Eu as spune ca absolut nimic, din contra, avand in vedere ca majoritatea batranilor sunt ursuzi, melancolici si bolnavi.

De aici mai inteleg o chestie, daca ia in deradere batranii veseli e clara treaba ca el va fi total opusul...un mosneag trist, ursuz si cu pampersi la cur. Ce poate fi mai trist si mai urat decat o batranete mohorata cand toata lumea fuge de tine fiindca esti insuportabil?!?! 

Ce bou!!!  :slap2

Ce rapandula ieftina!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.