Sari la conținut

Conturi clona

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa cum te vad, la vârsta lu' matale, o cam sugi dintre picioare. Nu de alta dar boit, esti doar un pusti cordit!

Ie din Parazitii?

• Oras:constanta
Postat

Păi nu pe mine m-a frecat o grijă și nu eu am împărțit userii în diferite categorii. Dar dacă tot ai făcut-o, fair ar fi fost ca să te poziționezi primul.

Pe de altă parte, aceste este un forum, deci discuții ... deci băgare în seamă ... deci ...

Shalom!

P.S. Era suficient cât ai scris la început. Editând/completând ai vrut să demonstrezi ...

Deci esti pupincurist? Daaaaa! Nene, ai fodul bun, prostia este mare, om bătrân, te pretezi la cacaturi?
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci esti pupincurist? Daaaaa! Nene, ai fodul bun, prostia este mare, om bătrân, te pretezi la cacaturi?

Ai o logică ciudată și contorsionată. E treaba ta, dar te sfătuiesc să renunți la a mă cataloga în vreun fel, a se vedea jigni. 

Sănătate!

Postat

Ai o logică ciudată și contorsionată. E treaba ta, dar te sfătuiesc să renunți la a mă cataloga în vreun fel, a se vedea jigni. 

Sănătate!

Eu constat nu catalogez, asta o faci singur! Corina scrie pe curu tau
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Bine mă, pa!

Bine mă coarda batrana ca deja ai par pe mana, corina ti-a dat o muie si deja te crezi "rechin"! Haidi pa si la mai mare,ca esti bou de grupa mare, urat imbatranesti mah
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Corinuta, papa puta, hai ca esti cam bolnavoiara dar ti-o pui iar pan la vara. Esti atât de proasta bre, ca doar picon ti-o ma trage! Hai si tir si la mai buze, numai dracu te mai scuze, esti "frumasa" si-ai talent, piconu iti da un ... Behheee ... Kent. Foame in gat!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Corinuta, papa puta, hai ca esti cam bolnavoiara dar ti-o pui iar pan la vara. Esti atât de proasta bre, ca doar pocon to-o ma trage!

Sa ii sugi pula lu'anda buze dulci...

Postat

Sa ii sugi pula lu'anda buze dulci...

Bine fah coarda belita, mirosi a pizda necordita si nespalata

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bine mă coarda batrana ca deja ai par pe mana, corina ti-a dat o muie si deja te crezi "rechin"! Haidi pa si la mai mare,ca esti bou de grupa mare, urat imbatranesti mah

Mă tu chiar vrei să-mi bag pula-n râtul tău? Du-te-n plm, cine oi fi tu! Dacă vrei ceartă caută alți mușterii, eu mă opresc aici. 

• Minus 3
Vizitator
Postat

Mă tu chiar vrei să-mi bag pula-n râtul tău? Du-te-n plm, cine oi fi tu! Dacă vrei ceartă caută alți mușterii, eu mă opresc aici. 

e prostu de lisandru , ie foame si nu-i da nimeni bot , e disperat :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai studiat problema? O suge?

Mai pupa si tu un cur pana cand mai tragi un tun!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Când gasesti si tu o pula, bucura-te sa o iei in gura. Mos cretin si idiot, corina ti-o da in bot, nespalata, artagoasa, cert este ca are coasa. E urata si buzata, te-a futut si ti-a tras teapa
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Despre ce e vorba?

corina ,Picon ,ddpfu se ceartă cu un user nou =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Despre ce e vorba?

A mai aparut un fan de al meu..

Postat

In traducere libera, pi-sa-mas pe tine ca esti zdreanta! La liber, nu îmi cheltui banii pe tine nu ca ar conta dar chiar esti de centura si la asa ceva nu appelez!

• Minus 2

Postat

A mai aparut un fan de al meu..

Fay proast-o, nu ai fani , asa cum nu ai nici buze! Doar bosorogi pe care ii futi de-a moca

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...