Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu fii rau.Omu are nevoie deo bataie si tu l lasi la greu .

Dacă vrea să dea o bătaie cuiva....cu mare plezir :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

juma de wisky ,  sau juma dă pizda ? :))))

stiu ca nam sa vaz dela tine nici un sfert de uischhiiii daramite jumate.....

asa ca : juma d piszdA  intreaga

Vizitator
Postat

neata, vodka taie greata :)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

neata, vodka taie greata :)))

neatza...am inteles ca ai intrebat de mine..sau am fost gresit informata? :blushing2

Vizitator
Postat

neatza...am inteles ca ai intrebat de mine..sau am fost gresit informata? :blushing2

ce oatza iesti :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ce oatza iesti :)))

eeee....ce sa zic si io...ma ...cum mi s-a reprosat..ma alint singura..daca nu are cine...asta e.. :blushing2

Vizitator
Postat

eeee....ce sa zic si io...ma ...cum mi s-a reprosat..ma alint singura..daca nu are cine...asta e.. :blushing2

incearca asta :)))

http://cdn.mamaplus.md/15090/551ba4e10f040_551ba4e10f0c4.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

incearca asta :)))

http://cdn.mamaplus.md/15090/551ba4e10f040_551ba4e10f0c4.jpg

wow..asta inseamna raiu...pff...super !

Reputație: 1150
Postat

Alice, ti-au spus si doctorii ca esti bolnava...

Realitatea ar trebui sa-ti placa daca vrei sa te faci bine, nu sa dai cu imaginatia ta bolnava.

Nu se va naste om sa-mi fie stapan.

Iar faptul ca nu mai stii de cine sa te agati din nesiguranta... numai stapana nu te face.

Frustrari cu care nu stii ce sa faci, problema ta.

Ce mortii ma-tii cauti pe aici? Stai dracu si polueaza alte topice ca aici nu e nevoie de o retardata ca tine psihopato

Postat

Ce mortii ma-tii cauti pe aici? Stai dracu si polueaza alte topice ca aici nu e nevoie de o retardata ca tine psihopato

lion..tu chiar nu te poti face inteles intr-un limbaj mai decent?pe bune..numai cere la altii ceea ce tu nu poti oferii..nu ma intereseaza subiectul ,doar ma deranjeaza limbajul asta vulgar si fara rost!

• Like 3
Postat

lion..tu chiar nu te poti face inteles intr-un limbaj mai decent?pe bune..numai cere la altii ceea ce tu nu poti oferii..nu ma intereseaza subiectul ,doar ma deranjeaza limbajul asta vulgar si fara rost!

aia a inceput cu limbajul asta infect, dar pentru tine o sa ma abtin si de acum o sa am un limbaj decent :)

• Like 3
Postat

aia a inceput cu limbajul asta infect, dar pentru tine o sa ma abtin si de acum o sa am un limbaj decent :)

si daca aia a inceput ..tu ai continuat..wow..ce chestie ..bv..parca ai fii un copil ,lion..pe bune am pretentii de la tine ca ai cel putin 2 neuroni!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Limbaj de cocalar.

"dreacu" se spune tarane!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:-------------
Postat

Bravo Roxy poate il linistesti tu si app asociatia bazucker & valerica company iti sunt recunoscatori:) :clapp 

• Like 4
Postat

Limbaj de cocalar.

mai bine taran decat ....mai bine tac,  mi s-a spus sa ma abtin, asa  ca  suge-o in continuare

Vizitator
Postat

tu ce cauti fey p`aici ca alice inca nu s-a trezit :))))

ai limbrici , este ?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

si daca aia a inceput ..tu ai continuat..wow..ce chestie ..bv..parca ai fii un copil ,lion..pe bune am pretentii de la tine ca ai cel putin 2 neuroni!

cine are 2 neuroni e deja next level, se numeste "dotat" , cu unu gandeste - dupa posibilitati - si cu unu se misca  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

cine are 2 neuroni e deja next level, se numeste "dotat" , cu unu gandeste - dupa posibilitati - si cu unu se misca  :laugh2

hmmm :no2 ....nu stiu ce sa zic ...nici eu nu sunt un munte de desteptaciune ..si eu am frustrarile mele si nu sunt putine...dar unii intrec orice limita!

• Like 1
Postat

Bravo Roxy poate il linistesti tu si app asociatia bazucker & valerica company iti sunt recunoscatori:) :clapp 

ms..de multumesc si recunostinta ..am podu plin! :laugh2

• Like 2
Postat

ms..de multumesc si recunostinta ..am podu plin! :laugh2

Am observat ca a avut efect rugamintea ta si nu a mai injurat dar acum sa vedem cat il tine. 

• Like 3
Postat

Am observat ca a avut efect rugamintea ta si nu a mai injurat dar acum sa vedem cat il tine. 

da si nu...suntem in standby.... :laugh2

• Like 1
Postat

Ce ne injura el acum :)

Pe tine mai putin dar pe mine...  dar nu ma intereseaza poate sa injure cat vrea el pare fraier nu eu...

• Like 3

Postat

Ce ne injura el acum :)

hmmm...si eu am un bogat limbaj..si nu vreau sa dovedesc nimanui ac lucru!nu dovedesc nimic nimanui...si stii bine ca au fost destule persoane care m-au atatcat si totusi am incercat sa le vb cat de cat normal!

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...