Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Zilele trecute am vizitat-o si eu pe frumoasa domnisoara.

Pot spune ca a fost una din putinele surprize placute pe care le-am avut in toate vizitele mele la domnisoarele de pe acest site. O frumusete de fata, cu un corp perfect si o atitudine foarte placuta.

Am avut si norocul de a fi ultimul din programul zilei respective, ocazie care mi-a oferit si placerea de a mai schimba cateva vorbe cu Alexandra dupa ce actiunea a luat sfarsit.

Trebuie sa recunosc ca fundul ei este demential si merita "toti banii.

Am ales sa stau o ora, primul "numar" a cuprins un oral minunat si un normal in care am putut sa ma bucur de privelistea minunata a fundului Alexandrei, al doilea doar oral finalizat oral.

Legat de oral, nu inteleg de ce altii au spus ca nu se pricepe, eu chiar am avut parte de un oral aproape perfect cu finalizare orala, cu incercari de deep (a zis ca exerseaza pe mine, deci tb sa imi multumiti :) ).

Locatia foarte curata, caldura, intimitate,etc.

Notele:

Fata: 10

GFE: 9+

Oral: 10 (datorita CIM)

Normal: 9 +

Anal: nu este cazul

Nota de plata: 250 lei/ora

De recomandat cu siguranta!!!

Va salut!

O zi buna!

• Like 6
  • Oras:Nerva Traian
Postat

Zilele trecute am vizitat-o si eu pe frumoasa domnisoara.

Pot spune ca a fost una din putinele surprize placute pe care le-am avut in toate vizitele mele la domnisoarele de pe acest site. O frumusete de fata, cu un corp perfect si o atitudine foarte placuta.

Am avut si norocul de a fi ultimul din programul zilei respective, ocazie care mi-a oferit si placerea de a mai schimba cateva vorbe cu Alexandra dupa ce actiunea a luat sfarsit.

Trebuie sa recunosc ca fundul ei este demential si merita "toti banii.

Am ales sa stau o ora, primul "numar" a cuprins un oral minunat si un normal in care am putut sa ma bucur de privelistea minunata a fundului Alexandrei, al doilea doar oral finalizat oral.

Legat de oral, nu inteleg de ce altii au spus ca nu se pricepe, eu chiar am avut parte de un oral aproape perfect cu finalizare orala, cu incercari de deep (a zis ca exerseaza pe mine, deci tb sa imi multumiti :) ).

Locatia foarte curata, caldura, intimitate,etc.

Notele:

Fata: 10

GFE: 9+

Oral: 10 (datorita CIM)

Normal: 9 +

Anal: nu este cazul

Nota de plata: 250 lei/ora

De recomandat cu siguranta!!!

Va salut!

O zi buna!

Mulțumesc frumos pentru vizita, respectiv recenzie :*

Te pup și sper sa ne revedem

• Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

e o pustoaica, care pare ca inca invata meserie din mers si se descurca admirabil

dragutica, foarte slim,  aproape fragila, cu buze frumoase, sani mici, dar cu forma perfecta

prietenoasa, vrea sa-ti faca pe plac, usor calina

te priveste in ochi cu intensitate, foarte sensibila si excitabila, se umezeste puternic, inca nu si-a dezvoltat protectii, e aproape naturala.

Oral:8

Normal:9

GFE: 9

150 de lei un numar

• Like 6
Postat

e o pustoaica, care pare ca inca invata meserie din mers si se descurca admirabil

dragutica, foarte slim, aproape fragila, cu buze frumoase, sani mici, dar cu forma perfecta

prietenoasa, vrea sa-ti faca pe plac, usor calina

te priveste in ochi cu intensitate, foarte sensibila si excitabila, se umezeste puternic, inca nu si-a dezvoltat protectii, e aproape naturala.

Oral:8

Normal:9

GFE: 9

150 de lei un numar

Îți mulțumesc pentru vizita și cuvintele frumoase :*

• Like 3
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Am citit "ești la birou azi"? :))

Ce aiurita sunt

Dar nu era necesar sa repeti/postezi asta de 9 ori, :slap2  pt. ca se intelege  ce-ai vrut sa ne spui !!!  :laugh2

Postat

Dar nu era necesar sa repeti/postezi asta de 9 ori, :slap2 pt. ca se intelege ce-ai vrut sa ne spui !!! :laugh2

Am fost o erroare ceva , nu mi sa întâmplat decât mie :*

Am mai văzut pe un topic de aici, de la TOP, aceeași erroare

Nu sunt idioata sa postez de 9 ori :))

• Like 2
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Am fost o erroare ceva , nu mi sa întâmplat decât mie :*

Am mai văzut pe un topic de aici, de la TOP, aceeași erroare

Nu sunt idioata sa postez de 9 ori :))

Am glumit si eu putin cu tn. :)) Stai linistita, erori dinastea i se pot intampla oricui. Te pup si sper sa ajung pe la tn sapt. viitoare !!!

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Buna, maine lucrezi ?? Daca da sa imi comunici la ce ora incepi programul. Mersi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...