Sari la conținut

maieul rozetei scos la licitatie

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

da ce limbi tias da in cur. 8-uri asa face cu limba in matul tau gros

da mie  de ce nu-mi dai?ca si mie -mi place..limbile'n cur ma refer. :laugh2 nu-i frumos ca esti selectiv...sa ma exprim asa.... :laugh2

• Like 3
  • Oras:Jamaica
Postat

de ce esti tu nesimtit?azi deja am fost facut si aplaudac si guvid de un cretin pe nume traminer.no gata.da-te tu in pizda ma-tii.... :laugh2

Nu te-am făcut guvid. Făcând abstracție de avocațeala aia, ești unul dintre citibilii de pe aici. Da' am înțeles ca erai pe vin și în cazul asta te înțeleg întrutotul. :exclamation:

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Traminer și Nobel, amândoi sunteți citibili și ... citiți! V-ați remarcat până acum prin bun-simț, cultură și echilibru. Dați-vă mâna (inclusiv la propriu) și nu vă mai certați. Vă rog!

Baftă!

• Like 4
  • Minus 3

Postat

Ok. Fiind că aşa-s uzanțele, am aşteptat ca ăl mai bătrân (ca vechime pe forum) dintre noi să întindă mâna primul. Dacă mândria nu-i permite, o fac eu pentru că cred că-s mai bătrân în realitate:)

Traminer și Nobel, amândoi sunteți citibili și ... citiți! V-ați remarcat până acum prin bun-simț, cultură și echilibru. Dați-vă mâna (inclusiv la propriu) și nu vă mai certați. Vă rog!

Baftă!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...