gigibaubau Reputație: 15 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Buna ziua,Am observat in ultima vreme ca aproape toate fetele apreciate de pe acest forum fac sexul oral protejat. Acest lucru este spre binele si sanatatea lor si a noastra, iar noi cei care mergem la ele, chiar daca la inceput am strambat din nas pana la urma ne-am adaptat. Astfel noi am acoperit definitiv scula intr-un prezervativ. Insa multora dintre noi ne place cunnilingus , dar acest lucru nu se poate face protejat !!! In consecinta, ce credeti daca am cere fetelor, in spirit de fair-play (noi ne-am acoperit!) ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie? 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 10, 2016 Buna ziua,Am observat in ultima vreme ca aproape toate fetele apreciate de pe acest forum fac sexul oral protejat. Acest lucru este spre binele si sanatatea lor si a noastra, iar noi cei care mergem la ele, chiar daca la inceput am strambat din nas pana la urma ne-am adaptat. Astfel noi am acoperit definitiv scula intr-un prezervativ. Insa multora dintre noi ne place cunnilingus , dar acest lucru nu se poate face protejat !!! In consecinta, ce credeti daca am cere fetelor, in spirit de fair-play (noi ne-am acoperit!) ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie? S-a mai discutat subiectul ăsta de țâșpe ori. 3 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 10, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 10, 2016 Buna ziua,Am observat in ultima vreme ca aproape toate fetele apreciate de pe acest forum fac sexul oral protejat. Acest lucru este spre binele si sanatatea lor si a noastra, iar noi cei care mergem la ele, chiar daca la inceput am strambat din nas pana la urma ne-am adaptat. Astfel noi am acoperit definitiv scula intr-un prezervativ. Insa multora dintre noi ne place cunnilingus , dar acest lucru nu se poate face protejat !!! In consecinta, ce credeti daca am cere fetelor, in spirit de fair-play (noi ne-am acoperit!) ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie? ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie? https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12825530_1117664504939877_131572235_n.jpg?oh=b1525454e18cef371e39e21e0b721e02&oe=56E45826 10
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 10, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 10, 2016 Sa jure ca sunt fete mari.
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 10, 2016 ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie? http://2.bp.blogspot.com/-SMYGXH0urgo/UIVuT0ToboI/AAAAAAAAJwc/urCLjFOplLI/s1600/BOT0026o.jpg ...MEA 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 10, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 10, 2016 ...MEAam adaugat amu 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 10, 2016 Cu pastă roșă ? 1
gigibaubau Reputație: 15 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10, 2016 Ok. Considerati ca am inchis subiectul pentru cei care au fost deranjati!Multumesc de raspuns justlove, cu 27034 reputatie!...Nu mai am ce comenta!
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 10, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 10, 2016 Ok. Considerati ca am inchis subiectul pentru cei care au fost deranjati!Multumesc de raspuns justlove, cu 27034 reputatie!...Nu mai am ce comenta!Observ că te-ai cam supărat... Tehnic vorbind, cum vezi realizabilă o asemena inițiativă? Înființăm o ligă, un sindicat, ceva? Intervine și vreo obligativitate în sensul celor enunțate (ca să nu zic exclamate...) de tine? Nu-i mai simplu să te rezumi la cele mai întregi la mansardă? 2 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 Ok. Considerati ca am inchis subiectul pentru cei care au fost deranjati!Multumesc de raspuns justlove, cu 27034 reputatie!...Nu mai am ce comenta!Hai pa! 4 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2016 Buna ziua,Am observat in ultima vreme ca aproape toate fetele apreciate de pe acest forum fac sexul oral protejat. Acest lucru este spre binele si sanatatea lor si a noastra, iar noi cei care mergem la ele, chiar daca la inceput am strambat din nas pana la urma ne-am adaptat. Astfel noi am acoperit definitiv scula intr-un prezervativ. Insa multora dintre noi ne place cunnilingus , dar acest lucru nu se poate face protejat !!! In consecinta, ce credeti daca am cere fetelor, in spirit de fair-play (noi ne-am acoperit!) ca o data pe luna sa isi faca analizele si sa le afiseze la locul de munca, ca un fel de certificat de garantie?Mai simplu e sa nu te duci la cele care fac oral protejat.
gigibaubau Reputație: 15 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2016 Ca sa continui asertiunea mea, nu asta a fost sensul celor spuse mai sus, nu cred ca am jignit pe nimeni ci doar am dorit un fel de brainstorming intre cei de aici , gandindu-ma ca de exemplu in cartierele celebre din Europa, toate doamnele sunt examinate periodic. Nu am pretentia ca voi gasi aici profesori sau academicieni sa pot sta de vorba si imi asum acest risc, dar nu cred ca doare pe nimeni sa isi impartaseasca ideile pro sau contra.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 11, 2016 Ca sa continui asertiunea mea, nu asta a fost sensul celor spuse mai sus, nu cred ca am jignit pe nimeni ci doar am dorit un fel de brainstorming intre cei de aici , gandindu-ma ca de exemplu in cartierele celebre din Europa, toate doamnele sunt examinate periodic. Nu am pretentia ca voi gasi aici profesori sau academicieni sa pot sta de vorba si imi asum acest risc, dar nu cred ca doare pe nimeni sa isi impartaseasca ideile pro sau contra."Examinările" sunt obligatorii și se produc în țările unde prostituția este legală ... Pierzi timpul și îți mai iei și caterincă... 1 2
gigibaubau Reputație: 15 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2016 Solutia dupa mine este simpla. Asa cum firmele isi expun documentele inramate prin magazin, asa si ele isi vor inrama setul de analize impreuna cu CNP fara nume sau alte date care tin de intimitatea persoanei, impreuna cu CI , unde ramane doar poza si CNP pentru confruntare cu documentul de la laborator, si asta e tot. Iar acest lucru se va face periodic.
gigibaubau Reputație: 15 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 11, 2016 "Examinările" sunt obligatorii și se produc în țările unde prostituția este legală ... Pierzi timpul și îți mai iei și caterincă...Am observat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 ii trimiti o scrisoare lu Mos Craciun ,unde ii spui doleantele tale si poate o asa sa devina realitate..
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2016 Sau nu le mai faci cunni, da-le incolo! Cunni e o favoare pe care i-o face barbatul femeii, ce stam sa ne rugam de ele sa ne arate analizele?! Daca vrea cunni sa ti le arate!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Sau nu le mai faci cunni, da-le incolo! Cunni e o favoare pe care i-o face barbatul femeii, ce stam sa ne rugam de ele sa ne arate analizele?! Daca vrea cunni sa ti le arate!Nu mai bagati botu'la savarina ca faceti buba... 3
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 11, 2016 Solutia dupa mine este simpla. Asa cum firmele isi expun documentele inramate prin magazin, asa si ele isi vor inrama setul de analize impreuna cu CNP fara nume sau alte date care tin de intimitatea persoanei, impreuna cu CI , unde ramane doar poza si CNP pentru confruntare cu documentul de la laborator, si asta e tot. Iar acest lucru se va face periodic.Se pot falsifica foarte ușor "copiile" documentelor. Mai bine ai grijă pe unde calci și riscurile se vor diminua considerabil. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2016 Nu avem o educatie adecvata pentru ce vrei tu.Nici medicina nu este la cote normale: "te doare ceva - du-te si cere farmacistului sau cumpara ce vezi in reclame!"Multi retardati cauta sex fara protectie, ba chiar raman stupefiati cand sunt refuzati... Prea multe cu deficiente psihice/ educatie fac totul fara protectie de dragul banilor, chiar si in tari "civilizate".Deci 3
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 11, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 11, 2016 O posibila solutie 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 11, 2016 http://tustiai.ro/wp-content/uploads/2013/07/FOTO_Insula_toxic__pe_care-5d9728bd55109799620f6e859def7dfc-512x250.jpg 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum