Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu de SIDA mi-e mie frica ca se ia extrem de greu prin oral. In schimb un sifilis sau o gonoree sau o chlamydie de dat nevestei e f usor de la parasutele astea de 2 lei venite de la țara si cu peste tigan. Eu cand zic boli venerice la astea ma refer.

Doctore,ai terminat cu Anushka si ai venit la plasticata ?

Esti trist ba...

• Like 1
Link spre comentariu

Eu m-am cam plicti de topingul ăsta... Hai să-l lăsăm aici pe moșu @picon să facă de pază și noi restul ne mutăm să ne măscărim pe topingu' Jaquelinei (aia grasa) sau Ellei (fata aia cu ochii albaștri bulbucați)! :laugh2 :laugh2 :laugh2

De la atata laba ai inceput sa ai idei de cacat =))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI

Apucă-te de yoga, eventual vorbește cu Ananda, distrusule! Propuneri să-i faci lui ... cui vrei tu, dar nu mie, capisci? Nici măcar propuneri la a bea o cafea cu tine, să nu mai ai curajul să-mi faci, pișăciosule.

Cand am spus ca esti senil n-am spus-o la misto.

Cand imi ceri ceva e normal sa-ti cer ceva la schimb.

Pune aici postarea mea unde ti-am propus sa bem o cafea impreuna si o halesc pe loc.

Lasa fumigenele ca ajungi penibil

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Daca n-ai luat teapa de la curve inseamna ca nu esti curvar.

Este o vorba din batrani.

Pai nu sunt curvar, m-am dus rar si imi place sa merg la aceleasi femei. Asa riscul de teapa e mult redus.
Link spre comentariu

Și tu chiar trebuie să crezi că se bucură că ai venit tu și e fericită, Făt-Frumosule din Portofelul de Aur! :laugh2

Da mă se bucura ca am venit sa/i dau bani ca la 500 lei simte si fata aia pentru ce munceste! La 100 lei pun pariu ca nu-i mai pasa nici de bani!

Link spre comentariu

Mă, tu cam ce vrei? Ți s-a făcut de o muie? Cântă la altă masă, că nu am mărunt!

#bulă

Cum spuneam....reactie tipica de om mic. Un pechinez care latra si el da frica papucului pe care il tot primeste-n dos. Stai linistit....nu dau.

Link spre comentariu

Nu conteaza voua va place sa futeti sa faceti normal si anal si sa schimbati cat mai multe femei, sa faceti dus sa stati in pat, sa se miste bine, sa fie prietenoasa fara sa conteze cum arata, avem alte gusturi, discutia e inutila.

• Like 2
Link spre comentariu

Nu conteaza voua va place sa futeti sa faceti normal si anal si sa schimbati cat mai multe femei, sa faceti dus sa stati in pat, sa se miste bine, sa fie prietenoasa fara sa conteze cum arata, avem alte gusturi, discutia e inutila.

Si atunci de ce te-ai mai apucat sa te lauzi pe aici? Nu stiai altfel cum sa informezi tot forumul despre cat de multi bani ai tu?

• Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Cand am spus ca esti senil n-am spus-o la misto.

Cand imi ceri ceva e normal sa-ti cer ceva la schimb.

Pune aici postarea mea unde ti-am propus sa bem o cafea impreuna si o halesc pe loc.

Lasa fumigenele ca ajungi penibil

Băi prostane, am spus eu că mi-ai propus? Am spus că nici măcar asta, să nu mă rogi, bolovane! :slap2

#prostane

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Asta au spus-o multi. Nu inteleg de ce ai postat atat daca erai constient ca discutia e inutila!

• Like 4
  • Minus 15
Link spre comentariu

Eu nu simt nevoia sa fut! Eu dau doar muie si da imi place sa dau muie la fete de 100€!

Cam ... gregar, ca să zic așa, cam gregar, mon cher!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 7 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...