Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Fosta odata o pitzipoanca care era la tara si se vedea diva de diva .Statea la coada vacii si cand mustele ii zburau pe la nas (pe vremea aia nu stia de branza roquefort )ea dadea dupa ele sa n-o piste in cur gest ce i-a ramas si mai tarziu cand tragea din nas la vazul cate unui roman in strainatate.

Dupa ce pulele din sat le-a terminat cu brio,fata noastra s-a mutat la oras ajutat de un sofer de tir pensionat spre a-si continua studiile 

Apoi pestele ei o scoase in vacanta in alte tari spre a-si cizela mai departe calitatile orale.

A uitat repede ca mai deunazi manca paine cu gem pe prispa casei ca vaca trebuie scarpinata usor pe spate ca sa dea lapte mai bun sau ca toaleta era o gaura in fundul curtii cu hartie de ziar.

Intr-o zi dupa ani buni de ''furculision'' veni acasa in vizita la batranii ei parinti care o crescusera si dupa ce servi un mamaligusion si un branzulision ta-su o ruga sa dea cu grebla putin prin curte.

Ea se facu ca ploua si spuse:''Je ne sais pas ce qui est ......grebla''

La care ta'su se ridica de la masa si-i dadu o palma de-i cazu parul din nas

ce ?Nu-i de ajuns ca ne-ai facut ani de zile de rusine c-am crescut o cuRRRVA rade tot satu de noi si de mama-ta faaaaaaaa

mars daci ...............

SI mai zi-se ta'su multe da asta nu suporta cerneala,asa ca nu e loc de ele aici....

In fine....asta e povestea greblei.

Cine stie mai frumoasa s-o spuna  =))

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
De mult de tot povestea spune,

Că la Braşov într-un castel,

Stă singură printre ruine,

Păpuşoaica lu' Rianel

Păpuşoaică seniorita tristă,

Era că trasă prin inel,

Şi-avea un corp şi-avea o piele,

Ce-l excitau pe Rianel.

Dar au venit bandiţi o droaie,

Şi-au năvălit în acel castel,

Şi-au dat la cap.. şi-au dat la coaie,

Şi l-au ucis pe Rianel.

Păpuşoaică plânge şi suspină,

Stă singură în "Bruxell"

Că nu mai are cin' s-o fută

Cum o futuse Rianel.

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Sabrina, cred că ai văzut și tu că aici s-a format o șleahtă de clevetici omniprezenți, care parazitează forumul; niște scursuri din care ies în evidență, mai ales, pipilica si picon.

Producțiile lor literaLe, jalnice ca formă și veninoase pe fond, nu merită nici măcar citite, darămite să mai fie și băgate în seamă.

Îți urez numai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sabrina, cred că ai văzut și tu că aici s-a format o șleahtă de clevetici omniprezenți, care parazitează forumul; niște scursuri din care ies în evidență, mai ales, pipilica si picon.

Producțiile lor literaLe, jalnice ca formă și veninoase pe fond, nu merită nici măcar citite, darămite să mai fie și băgate în seamă.

Îți urez numai bine.

Nu ți-ai tăiat încă mă,venele?
Link spre comentariu

Îți urez numai bine.

Du-te-n Belgia!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...