ana_orlando Reputație: 83 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2016 Dar de ce nu ramai unde esti? Ai clienti ... cred ca e ok Pentru ca nu e o zona chiar accesibila tuturor Ati vazuuut? Ma gandesc si la voi 2 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2016 Nu era chiar deloc accesibila. Aici ai dreptate. Sa ne tii la curent cu ce gasesti. Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat August 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2016 Sa revii cu poze noi te rog! 😠Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 578 Postat August 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2016 Pentru ca nu e o zona chiar accesibila tuturor Ati vazuuut? Ma gandesc si la voi Daca totusi de gandesti la noi...n-ai vrea, te rugam, sa-ti reiei activitatea chiar si in locatia actuala? Link spre comentariu
veloci21 Reputație: 13 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2016 Pentru ca nu e o zona chiar accesibila tuturor Ati vazuuut? Ma gandesc si la voi Deci eu incerc sa te prind de ceva timp si nu reusesc, si tu zici ca nu e accesibila, Imi e putin greu recunosc sa vin acolo, dar mi-ar fi mai greu sa merg in Dristor sau unirii.... Link spre comentariu
enervantul Reputație: 150 Postat August 26, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 26, 2016 Sa revii cu poze noi te rog! Te-ai cam plictisit sa faci laba pe pozele vechi. 1 Link spre comentariu
papuasul Reputație: -472 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Sunat, raspunde fata, cerut detalii (locatie in zona Unirea, vizavi de Cocor). Dupa un timp suna baiatul ca sa intrebe pe la ce ora ajung ca sa stie cum isi organizeaza progranul. Dobi! 2 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Inadmisibil !Incalificabil !Care sint de fapt regulile jocului , asta trebuie sa stim de la inceput. 4 3 Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27, 2016 Sunat, raspunde fata, cerut detalii (locatie in zona Unirea, vizavi de Cocor). Dupa un timp suna baiatul ca sa intrebe pe la ce ora ajung ca sa stie cum isi organizeaza progranul. Dobi! poate era taticul ) 1 1 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 27, 2016 Pentru ca nu e o zona chiar accesibila tuturor Ati vazuuut? Ma gandesc si la voi Cred ca ar trebui sa va orientati catre Muncii , Iancului sau Obor este o zoana foarte accesibila cu locuri de parcare si plus metroul si ca zoma de inchiriat nu este foarte scumpa! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 ceo face ana? Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat August 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2016 Râde de noi. Clar Link spre comentariu
enervantul Reputație: 150 Postat August 31, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 31, 2016 Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 31, 2016 Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Urla hormonii în tine? 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Urla hormonii în tine? prea subtil , cred ca nu se prinde 1 1 Link spre comentariu
enervantul Reputație: 150 Postat August 31, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 31, 2016 Urla hormonii în tine? Macar nu urla prostia in mine. PS Sa ma anunti daca am fost prea subtil pentru tine. 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 31, 2016 Macar nu urla prostia in mine. PS Sa ma anunti daca am fost prea subtil pentru tine. N-ai fost! Fii deștept că de ceilalți e plin forumul! 7 Link spre comentariu
andrei4you Reputație: 1 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Pentru ca nu e o zona chiar accesibila tuturor Ati vazuuut? Ma gandesc si la voi buna ,,,cand reusesc sa te cunosc ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Are telefonul suspendat , are cineva alt numar de contact sau ce mai stiti despre ea? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Are telefonul suspendat , are cineva alt numar de contact sau ce mai stiti despre ea? S-a căsătorit cu Ronaldo. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 S-a căsătorit cu Ronaldo. ai fost la cununie ?intreb si io ca mie nu mi-a dat invitatie )PS iesclus bre , nu era genul ei d`aia a si renuntat la serviciile de cuplu Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Ana mai activeaza? Are locatie? I-am dat pm ptr outcall si nu raspunde. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Ana mai activeaza? Are locatie? I-am dat pm ptr outcall si nu raspunde.am sunat-o si eu acum 10 min , o fii in pula , zic si io ) 1 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Este ciudat ca nu raspunde la pm. Apoi a promis ca revine cu locatie si a trecut mai mult de o luna. Eu cred ca s-a retras si se fute asa ocazional cand are chef. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 motivele pot fi fara numar , sa nu punem raul in fatza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum