Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
Postat

Ma inscriu si eu nu am fost dar sper sa nu fie ca si la Loredana un mare fissssssss.

• Minus 1
  • Telefon: archon.archon
  • Telefon: archon.archon
Postat

Vino vino...te asteptam precum vezi...😜

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

ce nebunici sunteti haide ca o sa ma uit sa vad daca gasesc ceva pentru saptamana viitoare, si daca gasesc va anunt aici , va pupic ... :kiss3

Vizitator cristina730
Postat

Dragii mei , este foarte ocupat orasul dar cu insistente am gasit cu greu ceva dar de pe data de 29-07-2016 pentru 4 zile , asa ca voi veni in Suceava de pe data specificata , va pupic si abia astept sa ne revedem... :hug1

Postat

Dragii mei , este foarte ocupat orasul dar cu insistente am gasit cu greu ceva dar de pe data de 29-07-2016 pentru 4 zile , asa ca voi veni in Suceava de pe data specificata , va pupic si abia astept sa ne revedem... :hug1

Super ...

• Oras:bt
  • Oras:bt
Postat

Buna Cristina! Nu ne stim, dar as dori sa-ti fac o vizita cand vii la SV. Eu sunt din BT. AI putea sa-mi faci o programare de pe acum?

• Minus 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Ce le faci oamenilor Cristina? O sa înceapă sa deschidă fan-cluburi prin țară :laugh2

Vizitator cristina730
Postat

E dificil sa fac programare de pe acum, oricum anuntul va fi doar pe forum si cu siguranta ca ne vom gasi, nu fac nimic special incerc sa fiu onesta si sa ofer servicii juste raportat pret calitate . :hug1

• Oras:far away
Postat

Salut Cristina!

Până ajungi în Suceava unde te pot găsi? Nr. de telefon e același? Că încerc de o perioadă și nimic. Hai ca vreau sa te revăd. Aștept răspunsul tău.

Postat

Iubita, dacă tot sună telefonul de ce nu vrei să te faci auzită?

Te pup. Sebi 07.......694

Vizitator cristina730
Postat

:kiss3  pe toti, cand pot raspunde, raspund cu drag ai si observat asta ca apoi am vb te pupic , eu sunt la iasi acum  dar nu uitati ca am rezervare de pe 29 la Suceava mea draga, asa ca abia astept sa va revad si sa cunosc persoane noi...pupici dragilor.

Vizitator seanjohnn
Postat

:kiss3  pe toti, cand pot raspunde, raspund cu drag ai si observat asta ca apoi am vb te pupic , eu sunt la iasi acum  dar nu uitati ca am rezervare de pe 29 la Suceava mea draga, asa ca abia astept sa va revad si sa cunosc persoane noi...pupici dragilor.

Daca tot vizitezi Moldova mai prin Nord, nu treci si prin Ardeal, Bistrita mai exact, am fi incantati sa te cunoastem!

• Like 1
Vizitator cristina730
Postat

Nu gasesc cazare in bistrita :blushing2

Vizitator seanjohnn
Postat

Nu gasesc cazare in bistrita :blushing2

Depinde cat vrei sa stai rezolvam-cautam daca ai in gand sa ajungi pe aici.

• Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

Daca tot vizitezi Moldova mai prin Nord, nu treci si prin Ardeal, Bistrita mai exact, am fi incantati sa te cunoastem!

suceava e bucovina nu moldova ghiuri baci

• Like 1
Postat

Buna Cristina. Ajungi maine la noi? Cand incepi sa faci programarile ?

Am incercat sa sun, dar ai telefonul inchis :)

Vizitator cristina730
Postat

Buna, da ajung asa cum am promis , dar cred ca voi fi disponibila de dupa-amiaza , in jurul orei 15-16 ,cred , dar voi anunta pe forum cand incep activitatea , va pup...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...