klausklaus Reputație: 3432 Postat Martie 31, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Martie 31, 2019 S-a logat acum vreo 3 zile, este în Sibiu. ultima oara când am văzut-o spunea ca în Sibiu, treaba merge foarte prost pentru ea. Poate mai vine prin zona, știu ca la Suceava era myltumita Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 ultima oara când am văzut-o spunea ca în Sibiu, treaba merge foarte prost pentru ea. Poate mai vine prin zona, știu ca la Suceava era myltumitaNu stiu cu cine ai vorbit , dar eu nu vorbesc cu nimeni despre cum merge intr-un oras sau altul , cert este ca nici gand sa-mi fi mers foarte prost in Sibiu , drept dovada m-am reintors pentru cateva zile, asa ca din pacate nu este adevarat ceea ce spui , iar pentru voi dragi suceveni va voi vizita cu siguranta dupa paste , bineinteles daca mai sunt doritori :hug1 Link spre comentariu
klausklaus Reputație: 3432 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Nu stiu cu cine ai vorbit , dar eu nu vorbesc cu nimeni despre cum merge intr-un oras sau altul , cert este ca nici gand sa-mi fi mers foarte prost in Sibiu , drept dovada m-am reintors pentru cateva zile, asa ca din pacate nu este adevarat ceea ce spui , iar pentru voi dragi suceveni va voi vizita cu siguranta dupa paste , bineinteles daca mai sunt doritori :hug1 probabil ca am inteles eu gresit,scuze ! Dar totusi pe la Bacau mai vii ? Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 probabil ca am inteles eu gresit,scuze ! Dar totusi pe la Bacau mai vii ?Da posibil tot dupa paste Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Cam greu iubi! Cam greu! Te asteptam! Vezi ca faci cam multe absente si pot sa-ti scad nota la purtare! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. 😙😙😙 1 Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Cam greu iubi! Cam greu! Te asteptam! Vezi ca faci cam multe absente si pot sa-ti scad nota la purtare! . :laugh2 :laugh2 lasa ca dau corigenta la vara si sper sa trec Link spre comentariu
leinaducs Reputație: 471 Postat Aprilie 12, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Pe aici erai Cristina? Îți ducem dorul la Brăila.... Link spre comentariu
bobby234 Reputație: 7 Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Buna,pana cand stai in Suceava? Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Aprilie 28, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 28, 2019 Cand vii? Te asteptam!Pupici! Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Mai 1, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Mai 1, 2019 Ești așteptată și în Iași,într-o perioadă veneai mai des.Sunt convins cu vei face față solicitărilor dacă ai veni măcar 3-4 zile. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
cip_cip Reputație: 231 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Mai 7, 2019 Da posibil tot dupa paste Ar fi frumoas sa ajungi si prin Bacau. De mult timp nu ai mai ajuns pe aici. Cred ca nu-ti mai place Bacaul. :hug1 Link spre comentariu
endarun Reputație: 86 Postat Mai 15, 2019 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Mai 15, 2019 La iasi ar fi fain sa mai vii. Te-au cam enervat astia de pe forum? Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Mai 20, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Mai 20, 2019 Buna! Mai vii la Suceava? Multumesc! Link spre comentariu
sylent Reputație: 41 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iunie 16, 2019 Bună Cristina! Ce mai faci? Te aștept la Sv. Te sărut. Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Buna tuturor , dupa o lunga absenta vreau sa va anunt ca de maine dupa-amiaza voi reveni in oras pentru cateva zile , asa ca astept sa va revead cu drag si de ce nu sa cunoasc oameni noi ...pupici !!! Link spre comentariu
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Partajează Postat Iunie 30, 2019 Buna tuturor , dupa o lunga absenta vreau sa va anunt ca de maine dupa-amiaza voi reveni in oras pentru cateva zile , asa ca astept sa va revead cu drag si de ce nu sa cunoasc oameni noi ...pupici !!! Cam greu ajungi la Suceava Cristino .Ai avea ideie cand e urnatoarea vizita ? La asta nu te prind nici la asta ,ai promis ca vii in Ianuare e nai venit nustiu cand o da ma intersectez eu cu tine Link spre comentariu
florio 72 Reputație: 23 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 1, 2019 Frumusete,pana cand ai de gand aa stai la noi?Joi seara te mai prind?? Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 buna , da voi fi si joi , te astept cu drag...pupici Link spre comentariu
florio 72 Reputație: 23 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 1, 2019 Sper sa ajung si sa nu ratez o super mega intalnire... te pup.😘😘 Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 disponibila Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna! Pentru cat timp esti in Suceava? Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Buna! Pentru cat timp esti in Suceava?buna , pentru 4 zile Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 2, 2019 Pentru joi la ora 15:00 se poate. O ora. Multam! Link spre comentariu
dexter_2017 Reputație: 86 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Iulie 3, 2019 🤤🤤🤤😲😲😲Pai daca la telefon nu raspunde, la sms nu, atunci nu mi-a mai ramas decat aceasta varianta. Na ca nu-i bun! 😤😤😤Acuma si ora 15 e ocupat. Am sa incerc la 16. 😉😉😉 Link spre comentariu
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Pai daca la telefon nu raspunde, la sms nu, atunci nu mi-a mai ramas decat aceasta varianta. Na ca nu-i bun! Acuma si ora 15 e ocupat. Am sa incerc la 16. buna, stii cum putem face scrie ultimele 3 cifre de la tel , si apoi imi trimit un mesaj pe tel , cu numele dexter , ideea e ca la 3 azi am o programare si nu stiu daca esti tu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum