Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor, vreau sa incep a multumi celor ce m-au vizitat si sa-mi cer mii de scuze daca nu am reusit sa raspund tuturor , dar este timp pentru voi ramana sigur toata saptamana deci nu  va faceti griji ca avem timp, pentru astazi am incheiat programul si va astept de maine cu mare drag , va sarut si va doresc o seara faina .

• Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

poti sa ma programezi si pe mine pe la un 10 30 asa.cum se procedeaz cu programarea sau e doar telefonica?

Vizitator cristina730
Postat

Buna tuturor, programul este de la ora 9 pana pe la 19 , daca suni seara nu lucrez, multumesc celor ce m-au vizitat si va astept in continuare cu mare drag, pupicei dulci.

Postat

Salutare tuturor. Tipa e foarte buna în ceea ce face. O recomand tuturor. Se implica f mult.locație de 10 și pentru ea nota 100

confirm cele spuse de inginerul....nota 10 si pt Cristina si pt locatie

Postat

E buna... Are un corp placut, piele fina, curata tine mult la curatenie si igiena. Punctul ei forte: desi este foarte buna de.... si are o pasarica superba nu este aspectul fizic ci atitudinea ei stie cum sa te faca sa te simti bine ba mai mult mie mi a lasat impresia ca nu as fi mers la o curva ci mai degraba la un psiholog (discutii, sfaturi despre viata sexuala in cuplu care sper sa mi ajute sa vad altfel lucrurile). Intradevar momente inedite.

Oral: 10

Normal: 10

Anal: 10

Pentru Cristina730: nota saptesutetreizecidemii

• Like 2
Vizitator cristina730
Postat

Multumesc de vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine in prezenta mea , sper sa tii cont cat de putin de sfaturile mele .Dragii mei vizita mea in orasul vostru s-a incheiat , vreau sa multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si sper din suflet ca v-ati simtit bine in prezenta mea, sunteti oameni exceptionali si pe viitor voi reveni cu mare drag, mai vreau sa va urez sarbatatori frumoase alaturi de cei dragi si mult succes in ceea ce va doriti, pupici dulci.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Salutare tuturor. Tipa e foarte buna în ceea ce face. O recomand tuturor. Se implica f mult.locație de 10 și pentru ea nota 100

Mulțumim pentru recenzie :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Suceava
Postat

Eu am sunat de 38 de ori ca sa o gasesc :) apoi am stabilit

pai daca e cu cineva nu iti raspunde..apoi cand poate raspunde la cine nimereste.. ASta e.. trebuie sa insisti si sa mai ai si noroc :)

• Oras:Around
  • Oras:Around
Postat

A fost / poate inca mai este la Alba, urmeaza Deva, Sibiu, etc. Raspunde / cautati-o la 0754877349.

• Like 1
Vizitator cristina730
Postat

buna dragii mei , o asa revin in suceava cu data de 06/06/2016 deci aproximativ 1 saptamana jumate am rezervare deja facuta deci vizita va fi sigura , asa ca abia astept sa va revad si sa facem acel sex de buna calitate , va pupic dulce acolo jos.

• Telefon: archon.archon
  • Telefon: archon.archon
Postat

Pupici si te asteptam🤓🤓

Vizitator cristina730
Postat

buna dragilor, abia astept sa ne revedem telefonul este acelasi doar ca acum e inchis, oricum voi afisa din nou nr cand ajung si incep programul ...pupici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...