caut_pussy Reputație: -1 Postat Iunie 7, 2016 Oras:suceava Oras:suceava Postat Iunie 7, 2016 vreau si eu daca se poate o programare in 40 min cum fac?
megleno Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Hmm, ce bine suna totul. Trebuie sa reusesc pe joi-vineri sa ajung si eu.
caut_pussy Reputație: -1 Postat Iunie 7, 2016 Oras:suceava Oras:suceava Postat Iunie 7, 2016 te sun in momentul asta740 la sf raspunde
cristi92md Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 As dori si eu o programare pe joi daca se poate. Accepti si incepatori?
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 caut_pussy din pacate nu am reusit sa raspund pentru ca ajunsese un client si cu parere de rau programul s-a incheiat in seara asta pentru ca sunt foarte obosita , dar voi cauta acum nr tau il voi memora si maine cu siguranta ca vom reusi o programare , deci inca odata mii de scuze si ne auzim maine , va pupic pe toti si va doresc o seara linistita.
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2016 Postat Iunie 7, 2016 Sigur ca se poate , daca esti incepator te voi invata eu arta sexului, deci poti apela fara probleme, numai **spam editat** sa nu fii ca asa nu accept, seara buna.
caut_pussy Reputație: -1 Postat Iunie 7, 2016 Oras:suceava Oras:suceava Postat Iunie 7, 2016 offff ma omori maine te sun de dimineata incepusem sa cred ca e vrajeala ceva !!! ne auzim si vedem SPER
giovanni1980 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Bună Cristina vreau să-mi faci o programare după ora 17 săptămâna asta pt o ora. Aștept răspuns pup 😘
giovanni1980 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Sau în cursul unei zile pana pleci. Vreau sa te vad din nou pup.
b000gdan Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2016 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iunie 8, 2016 multumesc cristina dar nu mai e nevoie;m-ai programat pe azi la ora 11.ne vedem
marius11_11 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Oras:suceava Oras:suceava Postat Iunie 8, 2016 vreau si eu o programare astazipoate reusesc sa te prind la telefon
cucubaw Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Buna ma chinui sa te prind la telefon dar fara succes
giovanni1980 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Mulțumesc Cristina pt programare aștept să ne vedem.
b000gdan Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2016 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iunie 8, 2016 Dupa o lunga asteptare am sunat si eu ieri cam toata ziua sa o prind pe cristina si intr-un final in jurul orei 16 am reusit sa vb cu ea.O voce draguta m ia raspuns si am rugat o sa ma programeze si pe mine pe azi dimineata,am lasat o sa aleaga ea ora si m-ia zis la ora 11t(Totul ok pana aici ).Astazi la ora 11 sosit la destinatie am sunat dar surpriza Cristina i mi spune ca nu am programare si ca nu poate sa ma primeasca ,desi eu stiu sigur ce am vb si ce m ia spus.ok dupa discutii lungi am fost primit pt o finalizare.intrat in apartament de aici totul ok cristina fiind o fata super NOTE:LOCATIE 10ORAL 10 +NORMAL 10ASPECT 10 ANAL 10IGIENA 10 Sfat pt tine cristina draga:data viitoare nu mai incurca te rog programarile si nu cauta scuze ca eu stiu sigur ce am vb si ce mi ai spus si nu are cum sa fi gresit pt ca ora ai ales-o tu fara nici o influenta din partea mea.Te pup si astept o data viitoare fara stres si graba.Pt cine vrea sa o viziteze o recomand cu incredere. 4
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 offff imi cer mii de scuze dar crede-ma ca au fost atat de multe mesaje si apeluri incat recunosc ,si eu am puterea sa recunosc ca intradevar am cam incurcat programarile ceea ce mie nu-mi sta in caracter , nu prea am avut probleme sa gestionez pana acum, te rog inca odata sa ma ierti pentru neplacerea creata si promit ca data viitoare ma revansez si iti voi face vizita mult mai placuta , si pe aceasta cale rog toti utilizatorii sa ma ierte daca am mai incurcat si am mai gresit cu programarile, si Bogdan iti multumesc pentru vizita si ma bucur macar ca te-ai simtit bine alaturi de mine, te pupic dulce.
b000gdan Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2016 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iunie 8, 2016 Nici o problema draga mea, ne vedem data viitoare si sa stii ca am un frigider plin de carne acasa donat de seful meu pt ca am lipsit azi de la munca dar a meritat.pup
giovanni1980 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Bogdan ne zici și noua unde e locația sa nu cautam prea mult. 1
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Va ghidez eu prin telefon, va rog nu scrieti aici detalii de locatie, multumesc.
frank dux Reputație: 13 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Vreau si eu o programare,la care număr răspunzi drăguță?
Vizitator cristina730 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Numarul se vede si in poze, doar ca pentru astazi am incheiat programul , asa ca va astept cu drag de maine pentru programari, multumesc celor ce m-au vizitat si va doresc o seara linistita...pupici.
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 8, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 8, 2016 Vreau si eu o programare,la care număr răspunzi drăguță?Vezi sa nu suni la cel de la reputatie 1
frank dux Reputație: 13 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Da,buna asta cu numărul de la reputație.Am văzut și numărul pe poze.Acum să fie cu noroc.
giovanni1980 Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 Mulțumesc mult Cristina. Ești super tare. 10++++++ pentru tote. Aștept sa ne revedem. Pup dulce.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum