Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

suna-ma

Vizitator cristina730
Postat

caut_pussy din pacate nu am reusit sa raspund pentru ca ajunsese un client si cu parere de rau programul s-a incheiat in seara asta pentru ca sunt foarte obosita , dar voi cauta acum nr tau il voi memora si maine cu siguranta ca vom reusi o programare , deci inca odata mii de scuze si ne auzim maine , va pupic pe toti si va doresc o seara linistita.

Vizitator cristina730
Postat

Sigur ca se poate , daca esti incepator te voi invata eu arta sexului, deci poti apela fara probleme, numai **spam editat** sa nu fii ca asa nu accept, seara buna.

• Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

offff ma omori maine te sun de dimineata incepusem sa cred ca e vrajeala ceva !!! ne auzim si vedem SPER

• Oras:botosani
Postat

multumesc cristina dar nu mai e nevoie;m-ai programat pe azi la ora 11.ne vedem

Postat

Dupa o lunga asteptare am sunat si eu ieri cam toata ziua sa o prind pe cristina si intr-un final in jurul orei 16 am reusit sa vb cu ea.O voce draguta m ia raspuns si am rugat o sa ma programeze si pe mine pe azi dimineata,am lasat o sa aleaga ea ora si m-ia zis la ora 11t(Totul ok pana aici ).Astazi la ora 11 sosit la destinatie am sunat dar surpriza Cristina i mi spune ca nu am programare si ca nu poate sa ma primeasca ,desi eu stiu sigur ce am vb si ce m ia spus.ok dupa discutii lungi am fost primit pt o finalizare.intrat in apartament de aici totul ok cristina fiind o fata super

NOTE:

LOCATIE 10

ORAL 10 +

NORMAL 10

ASPECT 10

ANAL 10

IGIENA 10

Sfat pt tine cristina draga:data viitoare nu mai incurca te rog programarile si nu cauta scuze ca eu stiu sigur ce am vb si ce mi ai spus si nu are cum sa fi gresit pt ca ora ai ales-o tu fara nici o influenta din partea mea.

Te pup si astept o data viitoare fara stres si graba.

Pt cine vrea sa o viziteze o recomand cu incredere.

• Like 4
Vizitator cristina730
Postat

offff imi cer mii de scuze dar crede-ma ca au fost atat de multe mesaje si apeluri incat recunosc ,si eu am puterea sa recunosc ca intradevar am cam incurcat programarile ceea ce mie nu-mi sta in caracter , nu prea am avut probleme sa gestionez pana acum, te rog inca odata sa ma ierti pentru neplacerea creata si promit ca data viitoare ma revansez si iti voi face vizita mult mai placuta , si pe aceasta cale rog toti utilizatorii sa ma ierte daca am mai incurcat si am mai gresit cu programarile, si Bogdan iti multumesc pentru vizita si ma bucur macar ca te-ai simtit bine alaturi de mine, te pupic dulce. :kiss3

Postat

Nici o problema draga mea, ne vedem data viitoare si sa stii ca am un frigider plin de carne acasa donat de seful meu pt ca am lipsit azi de la munca dar a meritat.pup

Vizitator cristina730
Postat

Va ghidez eu prin telefon, va rog nu scrieti aici detalii de locatie, multumesc.

Vizitator cristina730
Postat

Numarul se vede si in poze, doar ca pentru astazi am incheiat programul , asa ca va astept cu drag de maine pentru programari, multumesc celor ce m-au vizitat si va doresc o seara linistita...pupici.

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Vreau si eu o programare,la care număr răspunzi drăguță?

Vezi sa nu suni la cel de la reputatie :hmmm

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...