Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Si sa nu uitam ca declarat si fatis o sa ma rog sa devii impotent. cu femei in general si cu curve, cu gay, cu trans cu cine apuci. Dar nu inainte de a apuca 2-3 btsuri care sa te lase steril. genu tau de fiinte ca as jigni animalele sa zic ceva nedemn  nu merita a fii inmultite. asta este urarea mea personala pe veci :) lipitoare scarba, gretoasa si atarnatoare ce esti ce esti :)))) simply white trash{aici nu am vreun emoticon ca nu e nici amuzant cum esti, nici sa iti amintesc eu cum esti u know inside cand nu faci pe simpatica paiata cu toti}

• Oras:Bucuresti
Postat

Roz, nu-mi dau seama ce fel de obligatie a avut Pisicuts fatza de tine pentru ca nu are nici una fatza de nimeni pe aici.

Alt scandal, zici ca ti-ai pierdut mintile complet de la un timp.

Iar in ce priveste blogul cu poza ta... am facut eu reclamatie, asa cum puteai sa faci tu fara sa te certi cu aia... sau Pisi!  :slap2

Am primit raspuns in cateva ore, dar ai ajuns tu ca tuta sa o suni sa strearga poza dupa ce te-ai tavalit pe jos...  :slap2

Ai ajuns bataie de joc. :(

Imi pare rau ca vorbesc dur, dar ma asteptam la mai mult de la tine...

Numai bine! (sincer)

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Roz, nu-mi dau seama ce fel de obligatie a avut Pisicuts fatza de tine pentru ca nu are nici una fatza de nimeni pe aici.

Iar in ce priveste blogul cu poza ta... am facut eu reclamatie, asa cum puteai sa faci tu fara sa te certi cu aia... sau Pisi!  :slap2

Am primit raspuns in cateva ore, dar ai ajuns tu ca tuta sa o suni sa strearga poza dupa ce te-ai tavalit pe jos...  :slap2

Numai bine! (sincer)

tu poti comenta cat vrei, pana unde vrei si despre ce vrei. dar asta nu inseamna ca iti raspund femeie. si am cam 2-4 motive f precise si mai mult decat intemeiate de ce nu.

poti deopotriva sa ma balacaresti, dar pana una alta din partea mea ai zero. tacere. nu meriti un raspuns. si repet nu e doar un simplu sau singur motiv. asa ca oboseste-te sa pari ceea ce nu esti, pe langa ce mi-ai spus altii ca ai avut de aface in toata povestea cu blogul minune am eu fara a ii crede pe aceia motivele mele sa te las sa latri ca o ex curva expirata de apartament, care vb mult si nu face nimic cu viata ei ca ai trecut de 30 si. si afar de un supt p[e perioada nu stie sa faca altceva , e prea lenesa si oricum are pauza prea mare in cv.mai face si pe moralista in conditii in care ea luni de zile a urlat si aberat pe mormintele mamelor multor membrii. iesi tu. nu esti in stare sa fii sotie, nu potyi fi mama ca esti trecuta, de biz nu poate fi vorba ca nu stii sa faci prea multe si mai multe decat stii sa faci nu iti convin, ia-ti viteza. vei bantui pe veci pe aici, atat e viata ta.macar eu cand bantuiam castigam.  disparei tu si nu mai avea tupeu sa vb vb cu mine oricum z\bori in lista de ignor.mi-au zis multe pers deja destule despre tine,ia-ti viteza

Postat

Roz, încearcă cu "mortu mă-tii". ;)

nu am de ce sa ma exprim ca altcineva. evident draga pel' stiu ca zici de stefi sau izabela sau cine plm era aia, ca vezic bine cand citesti topice in subsolu se mai nimeresc topice recomandate si am vazut despre cine e vorba si stiu esxact despre cine vorbesti. sa nu ne consideram fraiera si non-atenta ,desi mereu aici am fost cu atentia divizitata

Postat

si Amada ti-am mai zisd odata mai demult cand te certai cu mine numai tu stii de ce. lasa emoticonu ala si futut palme in cap l;a propriu. macar asa ar fi evident si explicabil tuturor de ce esti asa saraca si fara perspectiva,daca ai fute la propriu zic...... si stii ce e urat si odios, chiar jignitor. Cand am avut prima criza urata de nervi cu |Pisic in privat m-a intrebat vrei sa ajungi ca Amada? asta a fost low blow din partea lui. in sensul ca orice gura mare as avea sau isterie eu stiu sa fac chestii si cand imi trece si ma retrag trec inapoi sa ma ocup de ele, de ale mele, vizavi de una bucata muita de straini, cu pretentii de domina care se simte un cardinat, o eminenta in pareri si crede ca le stie pe toate.dar doar pe forum ..... ca in viata de zi cu zi o freaca la rece pana i se epuizeaza banii si nu face nimic productiv si apoi dupa se intoarce la supt, dupa se simt3e prost bea o vreme dupa pleaca. dupa iar i se termina banii din supt, iar o suge, iar bea din regret si spumega o luna iar pleaca. obs ciclul? de fapt huoooo pisicuts ca indraznesti sa sugerezi macar ca tind sa bat spre asta

nu, niciodata nu voi ajunge ca Amada. poate mai bine gasesc print screenul cum pmul in care a zis el asa sa se vada ce fel de oameni sunteti si cum va mancati intre voi. scarbosilor ca ma ia senzatia de voma si lehamite din nou

Postat

tu poti comenta cat vrei, pana unde vrei si despre ce vrei. dar asta nu inseamna ca iti raspund femeie. si am cam 2-4 motive f precise si mai mult decat intemeiate de ce nu.

poti deopotriva sa ma balacaresti, dar pana una alta din partea mea ai zero. tacere. nu meriti un raspuns. si repet nu e doar un simplu sau singur motiv. asa ca oboseste-te sa pari ceea ce nu esti, pe langa ce mi-ai spus altii ca ai avut de aface in toata povestea cu blogul minune am eu fara a ii crede pe aceia motivele mele sa te las sa latri ca o ex curva expirata de apartament, care vb mult si nu face nimic cu viata ei ca ai trecut de 30 si. si afar de un supt p[e perioada nu stie sa faca altceva , e prea lenesa si oricum are pauza prea mare in cv.mai face si pe moralista in conditii in care ea luni de zile a urlat si aberat pe mormintele mamelor multor membrii. iesi tu. nu esti in stare sa fii sotie, nu potyi fi mama ca esti trecuta, de biz nu poate fi vorba ca nu stii sa faci prea multe si mai multe decat stii sa faci nu iti convin, ia-ti viteza. vei bantui pe veci pe aici, atat e viata ta.macar eu cand bantuiam castigam.  disparei tu si nu mai avea tupeu sa vb vb cu mine oricum z\bori in lista de ignor.mi-au zis multe pers deja destule despre tine,ia-ti viteza

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu mai ai leac!  :laugh2

Eu am facut un blog Anonnei cand eram in certuri cu ea, cu pozele postate de ea aici in toata splendoarea flocilor...  :laugh2

Ca -sa dus ideea mai departe, cum a fost si cea cu anunturi, nu mai stiu cine a mai facut farsa cu anunturile, nu e problema mea.

Nu fac lucruri pe la spate, se stia ca eu le-am facut, de data asta stii cu cine te certai, nu cu mine.

Cearta placuta in continuare cu cine are chef, I don't need your shit. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu mai ai leac!  :laugh2

Eu am facut un blog Anonnei cand eram in certuri cu ea, cu pozele postate de ea aici in toata splendoarea flocilor...  :laugh2

Ca -sa dus ideea mai departe, cum a fost si cea cu anunturi, nu mai stiu cine a mai facut farsa cu anunturile, nu e problema mea.

Nu fac lucruri pe la spate, se stia ca eu le-am facut, de data asta stii cu cine te certai, nu cu mine.

Cearta placuta in continuare cu cine are chef, I don't need your shit. :)

ok then dun fucking talk. m-aqm lamurit cum esti tu de fapt de cateva luni bune. ca altii au sarit sa dea din gura, le-am inchis gura imediat. eu judec de una singura si doar ceea ce ma priveste. nu din perspectiva altora. si adevarul e ca in ceea ce ma priveste personal te-ai sucit draga Amada cu o viteza de la sustine prietenie si dulceata pana la antipatie, amaraciune, si fiere inghitita in sec de vipera scarba dar EFECTIV de la o zi la alta, in primul moment cand ai stiut ca in ziua cealalta era cam retrasa si nu voi citi. crede-ma cand e vb desporee mine nu ca o iau personal ESTE despre mine ca altfel ai vb despre macelaru tau, despre orhidee, despre pasuni, campii, tancuri, dar cand vb despre mine tind sa observ. si cxand zici x,y,z,a+B+C despre mine mereu le voi lua personal. acuuuu paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fck off get some dignity, u are not wanted in this talk

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine că am pop-corn și bere!  :laugh2

• Like 9
  • Minus 2
Postat

.

esti trist si esti mic. esti efectiv neexperimentat si te agati de oameni sa iti ridici contul. toti stiu cam ce parere am de oameni care isi ridica conturi sau ncearca sa para ce nu sunt pe seama mea. si pt ce? te face mai bogat, mai istet , mai priceput? baiete e un forum? e un colt artifical de expune printre oameni reali. asta nu il face mai putin artifical si nu inseamna ca daca castigi o disputa verbala sau faci misto de cineva esti intr-adevar cineva

vrei sa iti zic care esti? esti pustiu ala coclit cu nume Andrei si in semnatura cu un gif cu o gagica bronzata si cu untatuat serpuit.vezi de ale tale totusi, nu ti-am permis in carca mea atunci, nu iti permit acum. vezi ca nimeni, dar nimeni nu recunoaste tipare lingvistice, comportamentele si ticuri ca mine :) e de apreciat ca nu ai mai terorizat sub lu l sdi mai apoi al meu si te-ai mutat la tatea floarea cu contrele. ce e drept se potriveste mai bine cu felul tau de a fi si cu stilul si maturitatea per total

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bine că am pop-corn și bere!  :laugh2

stai sa intre pisicut :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Numai bine! (sincer)

si btw ipocrito cu pisicuts nu m-am certat ci l-am rugat de cateva ori f frumos, fara scandal fara sa o sun pe ea. dupa l-am injurat,da e adevarat, dupa ce mi-a ras in fata, dupa multe rezuri, dupa mult orice altceva ce inseamna bun simt....nici macar nu mi-a rapuns primele dati cand i-am vb frumos. ca e o pizda odioasa care raspundea doar can era totul bine si eu eram flower power si cand avea ce suge de pe mine, inclusiv buna dispozitie. am sunt-o dupa aproape o saptamana cand asta deja binevoise sa rasp de cateva ori dupa rugaminti policiticoase ca nu vrea sa faca si dupa ce toata fazaq s-a imprastiat dupa aproape o sapt sau vreo 5 zile peste tot. nu mai face pe mironosita, ca mi s-a garantat ca ai avut o implicatie anume, chiar de baza in tyoata povestea. nu am crezut-o la telefon, incep sa o cred acum la cum ai sarit.doar doar te-o mai remarca careva cat de neutru si calm raspunzi unei femei "atat de disperate". te acuzi prea multy deja sa nu cred ce am auzit de la sursa ca ar cum ar venii amestec si initiativa de la inceput :)

stiu ca-s prea subtila pt tine, asa suntem astia napastuiti, alcoolici si disperati. ca sa intelegi tu desteapta si neutra despre tine s-a vorbit ca ai fost mai mult decat implicata. ai muuuuulte, dar multe hibe cu mine, si am zis sec in fata persoanei ca nu cred ca ai fi sfatuit tu pe careva sa mi se faca asa ceva.dar cum sari cu muscataq de cur si apoi o tai asa cu fata la mine si cu fundul indarat, asa precauta, s-ar putea sa incep sa cred sursa cum ca ai fi sursa :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pisicuts sa o iau toti mortii lu ma-ta in urina 

with love of course :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

esti acas` ? :)

:laugh2  Da, mi-am comandat gratar, crezi ca eu citesc ce scrie dementa sa-mi stric pofta de mancare sa ma inec razand?  :laugh2  :no2

(In Romania nu am ajuns inca. :) )

:hug1  

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:laugh2  Da, mi-am comandat gratar, crezi ca eu citesc ce scrie dementa sa-mi stric pofta de mancare sa ma inec razand?  :laugh2  :no2

(In Romania nu am ajuns inca. :) )

:hug1  

atat ti-a mai ramas sa bagi in tine ca o vaca . demeta,eu?? vai steaua ta, tu femeie. o sa mori asa trist si trista, nimeni nu se gandeste la tine decat muuuult disparuta ,nimeni nu te iubeste de fapt, prea putin stiu ca existi macar inafara de aici. sichiar si aici daca dispari si crapi de o sapt si te afli in descompunere tot le-ar lua cateva zile cuiva sa intrebe despre tine si pe unde esti. toanto, urata si plina de halucinatii care crezi ca cineva da 2 bani cu adevarat poe tine. nici propriul neam nu te invita si nu te vrea apropoape. asta spune totul despre un om, eu nu stiu cum sa fac fata la neamu meu si nu ma refer doar la parinti, ci la verisori, unchi, matusi, simt mereu ca dezamagesc pe cineva dca nu ofer timp si atentie destula si ma simt prost cand unul sau alta imi reproseaza. 

pt restul, pisicuts ar trebui sa afle de indata ca mi-am raportat singura prima postare. nu imi sta in fire sa vb pe cineva pe la spate si sa afle de la altii sau random, chiar dacxa de obicei daca am o disputa o rezolv doar in 2

ps hai de pizda ta ex betivo adevarat a zis janghiana de lacom ca o sa iti dai ultimu suflu intrand pe aici ca de altceva nu esti in stare:( :( ma intristezi. ies drq ca incep  sa-l cred pe ala ca risc sa ajung ca tine :(

Postat

@Amada o intrebare la nivel asa sincer ,dar sa crape fierea si ficatu ala in tine imbuibate de alcool de atatia ani? de ce sa nu sun o persoana sa rezvolv o pb care persista? este dulapule ca ti-era frica sa nu vorbeasca de un anume sifonier care da tonul la facut de rau si fugit peste coline, parau  si albia pizdii ma-sii si in troca ca la altii colo sha? ti-era frica de ce marturiseste vreunu sau una dupa caz  la telefon cand e vb despre rezolutii si impacare? dispari. fara cuvinte, fara emoticoane zambet, doar dispari! 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Moare Rozeta de ciuda

Ca motanu'nu ii da pula

Dar cunosc eu bine

Un RETARDEL (vladut) asa ca tine

Si stiu ca el ar vrea

Sa isi bage pula in CURtea ta...=))

• Like 1

Postat

:)

http://i.imgur.com/oFtNh.gif

despre ce blog e vorba? :)

I-a facut Alice Adore blog cu o poza unde mandra asta cu sorcova avea bube pe maini...

Cica poza asta trimitea ea barbatilor pe aici sa agate.  :laugh2

Acum nu mai stie pe cine sa-si verse frustrarile, saraca, dupa ce Day si cu Diamond au lasat-o in boala ei, nici Pisi nu-i da...  :laugh2  :no2

Cauta sa-i trag si eu una in cur, dar ma amuza deja teribil cat de penibila e de la un timp... :)

Am si uitat ce sadica sunt cateodata.  :laugh2  :FIREdevil

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.