Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca intri pe topicul asta, ai impresia ca esti unul dintre personajele unui serial din seria "Zona Crepusculara" a lui Ray Bradbury... :huh: :huh: :wacko: :blink: :fear:

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

vezi ca-s f ok minus tastatura.dar asta nu m-a oprit sa iti bag la muie,nu-i asa? marsh fah ratatouille  :laugh2  :laugh2

• Oras:nimfomane
Postat

Du-te in p.m!  :laugh2

Fa! Daca vine Leana si Costel sa-ti ceara coceni sa nu le dai! Tu cu ce te stergi la cur!

Vizitator
Postat

Vaaaaiiii pulaaa meeeeeaaaa !

• Like 2
Vizitator
Postat

:laugh2  Te-a zgariat cu dintii? :)

are mişcări necontrolate =))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Felicitari imaginare domnisoara Kendra pentru logodna imaginara. Va imbratisez, imaginar :pope

https://c1.staticflickr.com/5/4012/4702996554_d76ec2d263_b.jpg

Postat

Felicitari imaginare domnisoara Kendra pentru logodna imaginara. Va imbratisez, imaginar :pope

https://c1.staticflickr.com/5/4012/4702996554_d76ec2d263_b.jpg

Du-te ma de te culca, maine te trezeste ma-ta sa duci gunoiul, n-o dezamagi.

Vizitator
Postat

Du-te ma de te culca, maine te trezeste ma-ta sa duci gunoiul, n-o dezamagi.

:laugh2 nu fugii de sarcina data de mine

Postat

poate ca-s o idioata.dar am un iubit frumos, ingrijit, tanar si bogat. si o sa fiu ceea ce obisnuiam sa fiu iubita perfectacred ca asta  vva fi cea mai lunga logodna posibila. 

daaaar da-o in  plm e asa frumusel si ma simt bn langa el. sper sa reusesc sa ma iinndragostesc, viitoru meu sot chiar este frumusette,desi io-s  idioata.si tin la el e frumos mai ales inauntru :)

Vizitator sarlatanu
Postat

poate ca-s o idioata.dar am un iubit frumos, ingrijit, tanar si bogat. si o sa fiu ceea ce obisnuiam sa fiu iubita perfectacred ca asta  vva fi cea mai lunga logodna posibila. 

daaaar da-o in  plm e asa frumusel si ma simt bn langa el. sper sa reusesc sa ma iinndragostesc, viitoru meu sot chiar este frumusette,desi io-s  idioata.si tin la el e frumos mai ales inauntru :)

Ariel, tu l-ai vazut pe el pana acum, fizic vorbind, sau doar ati vorbit pe net ?

El ti-a spus ca are fabrica de masini si avioane si cateva camile si ce mai are el pe acolo ?  Stii de ce zic ? Cand eram mai tanar si eu am avut vreo 5 logodnice pe net. Bine, nu eram asa bogat, cu fabrica de masini...etc, ce are asta al tau, dar aveam si eu acolo vreo doua vile ( la mare si la munte) o fabrica de textile si cateva oi/capre ( cam 2.000 le spuneam). 

PS. Scoala-te ca e deja 7.03.

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ariel, tu l-ai vazut pe el pana acum, fizic vorbind, sau doar ati vorbit pe net ?

El ti-a spus ca are fabrica de masini si avioane si cateva camile si ce mai are el pe acolo ?  Stii de ce zic ? Cand eram mai tanar si eu am avut vreo 5 logodnice pe net. Bine, nu eram asa bogat, cu fabrica de masini...etc, ce are asta al tau, dar aveam si eu acolo vreo doua vile ( la mare si la munte) o fabrica de textile si cateva oi/capre ( cam 2.000 le spuneam). 

PS. Scoala-te ca e deja 7.03.

Ești doar un nonorocit gelos, care nue ân stare să patrunde femeile ân sufletu' lor gingash...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poate?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Make peace, use AXE ! :girly :pepsi

• Like 1
Postat

Mă bulache, vezi că mă-ta se mărită! Nu vrei să te înfiez eu, că am mai înfiat câțiva zevzeci de pe-aici! :laugh2

Postat

Mă bulache, vezi că mă-ta se mărită! Nu vrei să te înfiez eu, că am mai înfiat câțiva zevzeci de pe-aici! :laugh2

ca nu inca....am zis ca-s logodita,nu ca repede ma casatoresc.nu ma grabesc deloc,dar deloc.planuiesc o logodna lunga,e mai bn asa....si daca mai incolo ma intreaba d data ma jur ca fac pe proasta, schimb subiectu si incep sa turui pana ameteste si uita

asa ceva nu se grabeste.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...