Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Nimic nu exista, la ce sunt eu bun nu e in sfera ta de interes. Cand ii iei apararea lui pisicut il faci de cacat, dar tu nu stii d-astea, prea esti de la tara. Eu i-am luat apararea....! oricum sa il pupi la coaie
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 25, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 25, 2016 făi, da urât vorbești....) 1 8
picon Reputație: 1045 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 cred ca o intalnire intre mine si pisicuts zilele astea ar fi epica. eu tot as bate, el tot ar fute.nici nu-mi dau seama care ar iesi mai jumulit. dar bobo iti dau cuvantu,daca ai reusi macar putin sa ma imobilizezi,dar nu as sta locului.te-as musca de cap -la propriu- si tot as tabaraDe futut ar fute, dar în niciun caz pe tine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 făi, da urât vorbești.... )Vorbesc frumos cu cine merita!
daddario Reputație: 961 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 rozkendra astazi: V-ati jucat cu lumanari? Sa nu spui ca aia e cearaaaaaa! ;-) 2
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Martie 26, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 26, 2016 Da-te in pula mea ca esti prea scarbos!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 nu mai vb urat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 am o problema cu mansarda azi am chef de caterinca grav.aberez eu cu bf in telefon in felul meu caracteristic cum ca natura mea divina bla bla si ma intrerupe si imi zice ca poate vreau sa zic natura mea din vin, dar ca nu stiu a ma exprima corect nin italiana ete cine ma cunoaste
urban decay Reputație: 21 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 am o problema cu mansarda azi am chef de caterinca grav.aberez eu cu bf in telefon in felul meu caracteristic cum ca natura mea divina bla bla si ma intrerupe si imi zice ca poate vreau sa zic natura mea din vin, dar ca nu stiu a ma exprima corect nin italiana ete cine ma cunoaste doar azi??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 Las o am zis la ce esti asa zblogiu azi? zici ca esti capra )
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 26, 2016 cred ca o intalnire intre mine si pisicuts zilele astea ar fi epica. eu tot as bate, el tot ar fute.nici nu-mi dau seama care ar iesi mai jumulit. dar bobo iti dau cuvantu,daca ai reusi macar putin sa ma imobilizezi,dar nu as sta locului.te-as musca de cap -la propriu- si tot as tabaraPana la urma, motanul fute ce vrea pipotica lui, tu iti futi creierii,ASADAR, cine pula me este in avantaj? Calmeaza-te fey ca ... nu stiu, evadezi de la balamuc? 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 Pana la urma, motanul fute ce vrea pipotica lui, tu iti futi creierii,ASADAR, cine pula me este in avantaj? Caplmeaza-te fey ca ... nu stiu, evadezi de la balamuc?eu cred ca tu ma confunzi cu vacarita care,in mod evident, are atat ttimpu, cat si placerea de harta. inca o replica de genul si zbori in lista de ignor fara o singura replica. nu stau sa ma intind la discutii de genu',ca si cum careva m-ar plati aici.du-te tu agale
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 nu mai ma intind la discutii de genu * corecturaoricare ar incerca sa ma provoace pe viitor raspunsul e nul,zero, nu se va petrece si care idiot cauta cearta cu mine raspuns de bulk de p acum: du-te la pizda ma-tii sa o provoci.si cu asta am terminat balciu
daddario Reputație: 961 Postat Martie 26, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 26, 2016 Roz, latinii au zis-o: in vino veritas! Daca nici ei nu stiau, apai cine? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 Roz, latinii au zis-o: in vino veritas! Daca nici ei nu stiau, apai cine?mai dada nu stiu ce sa spun, nu imi sta in fire,ba chiar mi-e nenatural sa mint si ca sa o fac pt mine tb sa fie ceva totusi de amploare. de ex mi-am mintit parintii intre 13-21 de ani cu fumatul,ca stiam cat de mult i-ar dezamagi...cat despre baut, ei bn.... la mine depinde pe ce fond beau....daca suparata tare devin auto-distructiva si am unele din cele mai urate stari pe care le-am observat la un om.efectiv ating nivele alarmante de suferinta...... si nu ma refer la nervozitate.de aia cand sunt suparata niciodata nu beau public.daca is ok sunt f vesela la fel de controlata in gesturi ca atunci cand nu beau,poate ceva mai atenta chiar,dar fara sa obs careva acest lucru si-s super friendly cu toata lumea ) chiar si cu straini si-s atat de comica incat cu cine ies rade si dupa zile de ce fac/spun.efectiv am apucaturi nastrusnice care numai mie imi pot veni
urban decay Reputație: 21 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Urat mai vorbiti madam Kendra, de morti, raniti, mame, copii. Cineva ar trebui sa va spele gura cu sapun!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 ce am zis cu starile negative se intampla doar in cazuri cumulative...nu prea tin la suparari,cum ma aprind,cum imi trece dar daca apuc sa cululez e...najpa
urban decay Reputație: 21 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 ce am zis cu starile negative se intampla doar in cazuri cumulative...nu prea tin la suparari,cum ma aprind,cum imi trece dar daca apuc sa cululez e...najpa Da, dar insultele raman, scrise. Iar unii membri nu sunt tocmai tineri si ma gandesc ca parintii s-ar putea sa nu le mai fie in viata, iar asta doare sa citesti.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 pluus ca pt mine este un mare test sa zic totul asa cum percep prost,bun,indoielnic sau categoric asa ca sa observ adevarata natura a oamenilor. si oricum pt mine e o mandrie personala sa fii/faci tot exact cum vrei.,u cum vor altii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 asa-i. e jalnic sa fii obisnuit sa faci toata viata doar ce vrei sa faci si sa stea lacheii tuturor sa te comenteze toata ziulica all day,all nigh wtf hahahahttps://www.youtube.com/watch?v=-d6b1yn-YhQ
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 asa-i. e jalnic sa fii obisnuit sa faci toata viata doar ce vrei sa faci si sa stea lacheii tuturor sa te comenteze toata ziulica all day,all nigh wtf hahaha comportamentul tau e jalnic , ca si viata ta mizerabila , orice as zice tu tot n-o sa pricepi ptr ca esti intr-o forma de degradare iremediabila , nu mai pun la socoteala si boala 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 26, 2016 comportamentul tau e jalnic , ca si viata ta mizerabila , orice as zice tu tot n-o sa pricepi ptr ca esti intr-o forma de degradare iremediabila , nu mai pun la socoteala si boalaasa este. proasta,urata,saraca,plus nebuna. stiu ca uneori cand vorbesc nu se pricepe aluzia,dar chiar nu ai inteles ca iti faceam cu mana din mers? )parca ziceai odata ca esti sagetator,ei bine, esti o rusine pt nativii din zodie.mustesti a amar,agresivitate,tristete,frustrare.trasatura principala fiind optimismul.la tine nu e doar o faza,ci agresivitatea nesolicitata este doar o incercare deplorabila sa te simti puternic,cineva si dominant.news flash o pers dominanta nu se straduieste ca tine. ca bonus o pers real puternica nici macar nu se sinchiseste.dar tu indruga incontinuare, ia vezi iti mai raspund? )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum