Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Moare Rozeta de ciuda

Ca motanu'nu ii da pula

Dar cunosc eu bine

Un RETARDEL (vladut) asa ca tine

Si stiu ca el ar vrea

Sa isi bage pula in CURtea ta... =))

vai steaua ta trol tampit. nu iti dai seama ca e bvb de ex chestii personale si te dai si spiritual. vladi nu m-a atras niciodata in felul acela,  si nimieni de aici. de pisic am fost atrasa la un moment din lume, dar toti banii din lume si abs orice nu m-ar face la pct asta sa ii permit sa fie in preajma mea fizic daramite sa ma atinga, daramite de madul;are. o femeie ca mine are pl la diferenta de un sms sau maxim 10 min din casa pe la vreun pusti vecin. dar eu nu ma fut usor si la retardei care vb de madulare ca tine..... iti vine sa nu te mai futi niciodata. la 2,3 cuv pe forumu asta auzi "pula, pizda, coaie , oua," iti piere tot apetitul cu retardati ieftini sociali si probabil care o freaca pe un salariu mizer si apoi au timp sa compuna versuri pe un site de curve. si apoi se plang ca-s curve fitoase si cum indrqaznesc sa ceara atat ca ei nu au alta treaba decat sa frece menta pe aici si apoi 100, 200 r li se pare o suma.

nu, NUUU tie am scris atat, unei clase intregi de useri, marsh la munca tuturor, adica multora de aici

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

esti trist si esti mic. esti efectiv neexperimentat si te agati de oameni sa iti ridici contul. toti stiu cam ce parere am de oameni care isi ridica conturi sau ncearca sa para ce nu sunt pe seama mea. si pt ce? te face mai bogat, mai istet , mai priceput? baiete e un forum? e un colt artifical de expune printre oameni reali. asta nu il face mai putin artifical si nu inseamna ca daca castigi o disputa verbala sau faci misto de cineva esti intr-adevar cineva

vrei sa iti zic care esti? esti pustiu ala coclit cu nume Andrei si in semnatura cu un gif cu o gagica bronzata si cu untatuat serpuit.vezi de ale tale totusi, nu ti-am permis in carca mea atunci, nu iti permit acum. vezi ca nimeni, dar nimeni nu recunoaste tipare lingvistice, comportamentele si ticuri ca mine :) e de apreciat ca nu ai mai terorizat sub lu l sdi mai apoi al meu si te-ai mutat la tatea floarea cu contrele. ce e drept se potriveste mai bine cu felul tau de a fi si cu stilul si maturitatea per total

Draga mea, chiar nu am nimic cu tine. Ai dreptate, este un forum, un colt virtual si tocmai de aceea am încercat sa sanctionez modul tau de exprimare. Nu cred ca este cazul ca aici, in spatiul virtual sa iei la pisat mortii cuiva sau sa te iei de mame. Si încă ceva, nimeni nu vrea sa "isi ridice contul pe spatele tau". Vezi ca mai este una care se crede diva pe aici si este la fel de spurcata la gura.
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Draga mea, chiar nu am nimic cu tine. Ai dreptate, este un forum, un colt virtual si tocmai de aceea am încercat sa sanctionez modul tau de exprimare. Nu cred ca este cazul ca aici, in spatiul virtual sa iei la pisat mortii cuiva sau sa te iei de mame. Si încă ceva, nimeni nu vrea sa "isi ridice contul pe spatele tau". Vezi ca mai este una care se crede diva pe aici si este la fel de spurcata la gura.

Du-te tare vino lent.....jegos fara pula!

Postat

Du-te tare vino lent.....jegos fara pula!

Hai ca ati pus-o de un club! Când m-ai căutat tu la pula buzato? Hai ca mai are rozica niste vodca. Celulita ambulanta

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Hai ca ati pus-o de un club!

Du-te dracu...o sa ai creier cand o sa trag eu o basina!

Postat

:)

http://i.imgur.com/oFtNh.gif

I-a facut Alice Adore blog cu o poza unde mandra asta cu sorcova avea bube pe maini...

Cica poza asta trimitea ea barbatilor pe aici sa agate.  :laugh2

Acum nu mai stie pe cine sa-si verse frustrarile, saraca, dupa ce Day si cu Diamond au lasat-o in boala ei, nici Pisi nu-i da...  :laugh2  :no2

Cauta sa-i trag si eu una in cur, dar ma amuza deja teribil cat de penibila e de la un timp... :)

Am si uitat ce sadica sunt cateodata.  :laugh2  :FIREdevil

pe diamond l-am parasist prosta satrului pizda lu ma-ta aia crapata si impustita ca tot neamu tau in care sotu sori violeaza cumnata papucii de peste 20-30 ori, pana sa apuc sa nu ii mai raspund deloc si dupa sa ma caute doar el eu nimicx. sau doar rar cand repeta cu obsesia si da ala chiar hatuieste. cu day ne-aqm dat papucii reciproc cam in mod egal sdi eu am terminat-o ultima data dupa ce el a comis ceva grav cand hotorasem sa fim un cuplu cu tot ce implica cand terminam sarbatorilor de iarna. a comis-o grav, deja o comisese de prea multe ori cu mine si de data aia chiar credeam intr-un noi mai ales ca in cateva zile aveam de gand sa fim un cuplu oficial deci zero. si acum il iubesc mult dar nu ca potentyial iubit ci ca pe un drag prieten. 

pisicuts da l-am cauta mai mult decat m-a caut el, e super inchis si super frustrat si suuuuper ciudat cand place pe cineva,face totul pe jos. dar sda crezi ca eu stau in pula unui barbat. sau ca trag de el.sau ca eu imi doresc sa vad pe cineva de calibru astuia alaturi de mine. patachina batrana esti mai bolnava decat cred. numai o curva batrana expirata si buhaita cu organe macinate de alcool si care e cineva opricare ar fi acest cineva numai pe un loc de curve in care curve destepte fac ceva si pleaca ea nici nu face ci face cat sa traiasca de pe o zi pe alta si apoi baba macinata de alcool si pisata toata pe ea, ei bine numai tu poti crede ca-s ofticata ca nu-sa cu baiatul acela si ca as putea sa il doresc in acest punct.

nici macar nu-l urasc, simt scarba sau ranchiuna, acest topic este ca un closure, in fapt nu simt nimic pt el. nici de bine ,nici de rau. si in niciun caz nu dorinta :)

il las femeilor cu plata ca ele au stomacu sa-l linguseasca [pe ora contra bani sau la tarfe batrane si nobody expirate ca tine. doar asa ceva se poate atinge de el. si din cand in cand o tiganca care isi ia muie de la toti imbatata suficient la lautari. el nu e de mine si eu nu sunt pt el :)

pa tuturor :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Drogati domne',peste tot numa' drogati.........sa le legalizeze domne' odata!!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Du-te dracu...o sa ai creier cand o sa trag eu o basina!

La cat de basinoasa esti înseamnă ca am o grămadă de creier. Hai ca iar suieri printre dinti si improsti cu botox. Lasa-i rozicai topicul in pace, nu te mai baga ca musca in cacat ca oricum puti.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

La cat de basinoasa esti înseamnă ca am o grămadă de creier. Hai ca iar suieri printre dinti si improsti cu botox. Lasa-i rozicai topicul in pace, nu te mai baga ca musca in cacat ca oricum puti.

Eu trag o basina la 3 ani!

Postat

ai ajuns prea tarziu prietene ca sa incerci sa ma cunosti sau sa discuti cu mine. eu nu am chef cu nimeni din acest colt virtual si , in fine, cu cei 2,3 cu care am placerea sa conversez, imi au emailul/nr de telfon personal. in rest absolut oricare ma deranjeaza. trebuie sa intelegi ca nu este ce ai spus bla bla, ci luni de zile de atacuri si nu atacuri si jigniri normale ci mori de sida, sifisils etc, etc efectiv ura, care ei bine cumulate si la nivel de maidanezi de grup, mi-au creat sentimentul de respighere fata de orice si orisicare este el. plus mereu am luat acest loc alternativ ca ceva in care ma amuz in timp ce lucrez dupa ce abuzuiv fara acordul mewu si eu fiind f precautqa destul s-au facut asa urzeli de gvrup ca altii nu au viata personala, fapt recunoscut de cine a executat la propriu ca s-au strans mai multi {how does that get a life} fqapt in care atacarile nu au fost pt userul rozkendra ci la nivel personal pt femeia din viata de zic cu zi.euuu, pai eu fut in gura, chiar in gat cu gingasie pe toti si nu mai vreau sa am de a face cu nimeni.

asa ca ai ajuns tarziu. cam nu dupa ce masa a fost stransa si petrecerea a luat final, cand gazdaq s-a culcat si usa e ferecata cam ajungi tu impleticit sa vezi ce se poate canta, bea, manca, galagios izbind in usa gazdei.

Vizitator sarlatanu
Postat

Io tin cu Ariel la faza aia cu curva aia de la Ploiesti. Mai da-l in sloboz si pe Motan, trebuia sa-i stearga lu' aia poza din semnatura si sa o baneze.era o poza privata care nu trebuia sa stea pe forum mai mult de 2-3 minute, asa cum s-a procedat si cu alte poze private,

PS- Ariel...culca-te in pula mea, ca esti praf.....

• Like 1
Postat

Eu trag o basina la 3 ani!

Hai ca minti baba fără ... buze, toata lumea stie ca esti basinoasa.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Drogati domne',peste tot numa' drogati.........sa le legalizeze domne' odata!!

drogata e tarfa si taratura de nevasta-ta si fie-ta daca ai cretinoid uman. si pe ma-ta sa speram ca o bagi rapid in mormant si toti cainii nimanui o uda in gura prin pamant.asta asa ca sa iti mai permiti tu sa emiti pareri despre c ineva. urasc si am urat toata viata mea drogurile crapa-ti-ar curva de ma-ta care te-a fatat cum iti permiti sa zici de astea, nici macar iarba nu fumez. sa ti ser nasca copii cardiaci toti saq inveti ,minte muiti-as tot neamu7 ca in spatele tastaturii te citeste un om, nu  un nickname si acum tu vb cu o femeie. sper sa crape tot neamu tau in chinuri groaznice, de fapt nu, doar sa ai copii si nepoti drogati. si cand ii ai si intra in pb din cauza asta sa te gandesti ca mine ca ti-am urat-o din suflet :) sa te gandesti altdata inainte sa tastezi :)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

I-a facut Alice Adore blog cu o poza unde mandra asta cu sorcova avea bube pe maini...

Cica poza asta trimitea ea barbatilor pe aici sa agate.  :laugh2

Acum nu mai stie pe cine sa-si verse frustrarile, saraca, dupa ce Day si cu Diamond au lasat-o in boala ei, nici Pisi nu-i da...  :laugh2  :no2

Cauta sa-i trag si eu una in cur, dar ma amuza deja teribil cat de penibila e de la un timp... :)

Am si uitat ce sadica sunt cateodata.  :laugh2  :FIREdevil

Și pe meclă.  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

Cica poza asta trimitea ea barbatilor pe aici sa agate. :laugh2

Acum nu mai stie pe cine sa-si verse frustrarile, saraca, dupa ce Day si cu Diamond au lasat-o in boala ei, nici Pisi nu-i da... :laugh2 :no2

Am si uitat ce sadica sunt cateodata. :laugh2 :FIREdevil

link? :D

p.s. oly, ca poza ta cu boschetaru? ...scuzati analogia

Postat

ai ajuns prea tarziu prietene ca sa incerci sa ma cunosti sau sa discuti cu mine. eu nu am chef cu nimeni din acest colt virtual si , in fine, cu cei 2,3 cu care am placerea sa conversez, imi au emailul/nr de telfon personal. in rest absolut oricare ma deranjeaza. trebuie sa intelegi ca nu este ce ai spus bla bla, ci luni de zile de atacuri si nu atacuri si jigniri normale ci mori de sida, sifisils etc, etc efectiv ura, care ei bine cumulate si la nivel de maidanezi de grup, mi-au creat sentimentul de respighere fata de orice si orisicare este el. plus mereu am luat acest loc alternativ ca ceva in care ma amuz in timp ce lucrez dupa ce abuzuiv fara acordul mewu si eu fiind f precautqa destul s-au facut asa urzeli de gvrup ca altii nu au viata personala, fapt recunoscut de cine a executat la propriu ca s-au strans mai multi {how does that get a life} fqapt in care atacarile nu au fost pt userul rozkendra ci la nivel personal pt femeia din viata de zic cu zi.euuu, pai eu fut in gura, chiar in gat cu gingasie pe toti si nu mai vreau sa am de a face cu nimeni.

asa ca ai ajuns tarziu. cam nu dupa ce masa a fost stransa si petrecerea a luat final, cand gazdaq s-a culcat si usa e ferecata cam ajungi tu impleticit sa vezi ce se poate canta, bea, manca, galagios izbind in usa gazdei.

Nu am spus ca un ai fost insultata, jignita de unuii sau de altii. Am spus doar ca nu trebuie sa bagi in discutie mortii si mamele, atât. Daca esti mai desteapta decât cei care te-au jignit, ignora-i sau fa si tu acelasi lucru dar intr-un mod care sa nu implice alti oameni sau alti sfinti.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Io tin cu Ariel la faza aia cu curva aia de la Ploiesti. Mai da-l in sloboz si pe Motan, trebuia sa-i stearga lu' aia poza din semnatura si sa o baneze.era o poza privata care nu trebuia sa stea pe forum mai mult de 2-3 minute, asa cum s-a procedat si cu alte poze private,

Maaaaa, tu vrei s-o futi!  :laugh2

link? :D

p.s. oly, ca poza ta cu boschetaru? ...scuzati analogia

Pai a sters poza de pe blog, link-ul a fost in semnatura, nu mai e.

O am eu, dar n-am cum sa ti-o pun. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

de ce sa fiu praf?

pai ea a zis la telefon ca asta vaca de sus care a sarit ca arsa prima a fost cam care a dot tonul la toata povestea. asa a zis. eu i-am inchis gura rap[id si am zis ca nu cred nimic si oricum nu imi plac barfele, dar incep sa ma cam razgandesc. si oricum nu mai este problema mea. daca dulapul asta batran buhait si pisdata pe ea gen amada a inceput sau a fost implicata oricum la tot i se va intoarce in viatra ce a facut. deci daca e si ea si ei. pe vaca proasta de coina o stiu deja implicata la cat de implicata a fost pe tot topicul. pe pisicuts nu il iert niciodata ca a permis asa ceva si oricum nu il mai pot privi ca pe un om. nu ca nu-l privesc ca pe un om iubit, nu il mai vad ca un un om, nu-l pot imagina fizic, persoana si nicknamul pisicuts nu imi zic nimic. nici dezgust. nici macar ca pe un robot sau un animal gen pisica nu il vizualizez. stii testele alea psihologice cu o reprezentare oarecare si te intreaba ce vezi sa afle cum gandesti de fapt ca tu vezi un liliac sau o vita de vie e irelevant. ei bine eu cuvantul pisicuts, nicknamul p[isicuts imi saugereaza un blank

Postat

Și pe meclă.  :laugh2

esti un ordinar perfect la fel ca in ultima vreme/. am avut alergie odata la cateva luni retardat batran macar experienta de viata ar fi trebuit sa iti dea mai mult bun simt , niiciodata pe chip, pe picioare si brate odata de cand cu diamond inlaturand factorul stres mi-au trecut in 7-8 max 10 zile nici dermatorlogul; nu mi-a putuit recomanda decat un unguent care oricum nu facea nimic f bun. de 2 ori cand m-a tocat rau day cand am avut iarasi pe picioare si pe spate  burtica si odata alea in max 5 zile au trecut mai ales cand mi-am luat concediul cu familia chiar in 3 zile s-au dus de tot. dupa cateva sapt cand m-a tot frecat pisicuts. imi trec in cap o sapt de la sine. tin de styres este o simpla reactie alergica. buce a avut ma-ta care in mormant te-a fatat cu rama la nivel cranier bube ai tu in amigdale de la cata muie iei e la miskin javra ordinara si cadavrica nu-s buce mumie umana sunt pete si normal ca ma frec si ma agit in timpul somnului dar trec in cateva zile. prostia, malitia, pofta de razbunare care denota imaturitatea in cazul tau trec in cateva zile putrezitule? :) trec pe ma-ta in mortmant pisata de aurolaci

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Roz, încearcă cu "mortu mă-tii". ;)

*mortu măti ;)

vrei sa iti zic care esti? esti pustiu ala coclit cu nume Andrei si in semnatura cu un gif cu o gagica bronzata si cu untatuat serpuit.

Goldenberg = Andrei? Indoi-m-as si n-am cui...

-----

Doar de dragul rigurozitatii :) In certuri, conform plictisitorului meu obicei, o sa-ncerc sa nu ma bag... 

• Like 4
Postat

drogata e tarfa si taratura de nevasta-ta si fie-ta daca ai cretinoid uman. si pe ma-ta sa speram ca o bagi rapid in mormant si toti cainii nimanui o uda in gura prin pamant.asta asa ca sa iti mai permiti tu sa emiti pareri despre c ineva. urasc si am urat toata viata mea drogurile crapa-ti-ar curva de ma-ta care te-a fatat cum iti permiti sa zici de astea, nici macar iarba nu fumez. sa ti ser nasca copii cardiaci toti saq inveti ,minte muiti-as tot neamu7 ca in spatele tastaturii te citeste un om, nu  un nickname si acum tu vb cu o femeie. sper sa crape tot neamu tau in chinuri groaznice, de fapt nu, doar sa ai copii si nepoti drogati. si cand ii ai si intra in pb din cauza asta sa te gandesti ca mine ca ti-am urat-o din suflet :) sa te gandesti altdata inainte sa tastezi :)

Esti o drogata jegoasa si analfabeta,handicapata mintal plina de ura si frustrare....locul e tau e la ospiciu!Esti o greseala a naturii care la 27 de ani sta si ia prozac toata ziua pt ca nu sta nimeni langa tine si fuge toata lumea de tine ca dracu de tamaie.....pune mana si spala-te gunoi uman si pe urma sa vi sa vorbesti cu mine!Ti-au dat toti la muie pe aici si pe urma ti-au dat un sut in cur cand au vazut cat de infecta esti din toate punctele de vedere

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Maaaaa, tu vrei s-o futi!  :laugh2

Pai a sters poza de pe blog, link-ul a fost in semnatura, nu mai e.

O am eu, dar n-am cum sa ti-o pun. :)

nu ai acordul meu sa o ai. esti asa desteapta ca detii ceva ce nu este al tau. eu daca as primi o poza trimisa personal cu mecla ta de vaca nu mi-as dori-o. ca nu ma intereseaza. aloooo cine zicea ca acorda cum prea multa atentie unui spatiu virtual? eu nu as vrea sa am fata ta de vaca alcoolica si sucita la mine in pc ca nu ma interesezi, nu vad de ce este viceversa. pisa-m-as pe tot neamu ala al tau de aurolaci in care rudele se fut intre ele. bine drq ca esti o alcoolioca imputita si ca nu te-a lasat cumnatu-tau gravida. copilu tau cu al aleia ar fi fost confuzi bleach vaca sleita ce scarba mi-e de tine ptuuiii

Postat

*mortu măti ;)

Goldenberg = Andrei? Indoi-m-as si n-am cui...

-----

Doar de dragul rigurozitatii :) In certuri, conform plictisitorului meu obicei, o sa-ncerc sa nu ma bag... 

eu asa cred da, dar de cand se contreaza cu vacarita aia de e desteapta de zici ca maximu reusitei al ei in viata a fost dupa muls o vaca sa stie cum sa ia o muie, ei bine nu am urmarit mult pe aici. succint imi pare pustiu acela da...cat am apucat sa vad

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.