Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu stii sa citesti ? :rax2

App , tu iai da lu rozeta ?  :laugh2

:laugh2 never

• Oras:worldwide
Postat

Hmm... umila mea parere, am re-citit (mai mult by mistake) un pasaj din carte... Rossy seama (aproape) perfect cu eroina din "Adapostul Sobolia" de Cezar Petrescu, Lavinia Madu, cel putin in primele intalniri cu Lalu Maldarescu, in adapost, in timpul alarmelor aeriene. La fel de zurlie si in acelasi timp serioasa ca ea este si Rossy... Amu' care-i nenea Lalu Maldarescu pentru ea, no idea and not my business, acum nu mai e nici razbel, nici un gen de iubire precum cea din carte, din acei ani, si cand Lavinia accepta iubirea lui Lalu, cade bomba...

Roz, sometimes is good to be Lavinia Madu, sometimes... not ! :hihat

ei si tu acum...macar de mic copil am fost in stare sa imi asum tot ce sunt,tot ce nu-s, curajul de a fi eu insami, de a un crea un stil.nust cum au unii tupeu sa zica ca as avea alte conturi cand sunt inconfundabila ca stil.de aia nu sufar sa ma imite careva.atat sa im8 ramana si meu dreptul de a avea un stil,de a fi eu insami.sunt lafel de zurlie si serioasa in acelasi timp si off forum.si in general iau 4totul light si ma distrez orice fac.

poate ca odata sau de 2 ori mi-ar fi placut si mie sa fiu altfel.dar vb anumitw frustrari din mine si nu ma tinea senzatia decat putin. imi amintesc de vreo 2 coversatii super deschise cu mama si in franchetea caracteristica.in  care ii spuneam cum ca daca as fi fost mai putin mandra si putin mai curva lool as fi super rich versus a nu imi nu imi lipsi nimic.si ca daca as fii mai proasta mi-ar fi mult mai usor sa ma simt fericita,fiind mai putin pretentioasa si cu nevoi mai usor d multumit.mda....

asta pana sa imi reamintesc ca toate aceste daca m-arc face sa nu mai fiu eu :)

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

ei si tu acum...macar de mic copil am fost in stare sa imi asum tot ce sunt,tot ce nu-s, curajul de a fi eu insami, de a un crea un stil.nust cum au unii tupeu sa zica ca as avea alte conturi cand sunt inconfundabila ca stil.de aia nu sufar sa ma imite careva.atat sa im8 ramana si meu dreptul de a avea un stil,de a fi eu insami.sunt lafel de zurlie si serioasa in acelasi timp si off forum.si in general iau 4totul light si ma distrez orice fac.

poate ca odata sau de 2 ori mi-ar fi placut si mie sa fiu altfel.dar vb anumitw frustrari din mine si nu ma tinea senzatia decat putin. imi amintesc de vreo 2 coversatii super deschise cu mama si in franchetea caracteristica.in  care ii spuneam cum ca daca as fi fost mai putin mandra si putin mai curva lool as fi super rich versus a nu imi nu imi lipsi nimic.si ca daca as fii mai proasta mi-ar fi mult mai usor sa ma simt fericita,fiind mai putin pretentioasa si cu nevoi mai usor d multumit.mda....

asta pana sa imi reamintesc ca toate aceste daca m-arc face sa nu mai fiu eu :)

E greu să-ți asumi să fii atât dă minunată...

Vizitator
Postat

:laugh2  Asa te lauzi? :)

De la Pisi n-am pretentii, de la nimeni de fapt, la unii barbati totusi sper. :)  :wink2

speranta moare ultima

• Like 1
  • Minus 1
Postat

imi ult vreme cand bagi rasete parca nu ii rasul tau

Roz am o intrebare. Nu mi-olua in nume de rau. Ce cauti pe forumul asta? CU SCUZELE DE RIGOARE PT PARTEA FEMININA A FORUMULUI 'Prestatoare de servicii' nu esti. De maritat, ai afirmat (ma bucur pentru tine) ca te vei marita.
Vizitator
Postat

Roz am o intrebare. Nu mi-olua in nume de rau. Ce cauti pe forumul asta? CU SCUZELE DE RIGOARE PT PARTEA FEMININA A FORUMULUI 'Prestatoare de servicii' nu esti. De maritat, ai afirmat (ma bucur pentru tine) ca te vei marita.

e disperata dupa pula si n-o fute nici dracu  :laugh2

Postat

fix d-aia :laugh2

daca raspunsul meu nu pare sa aiba senns,ei bine viceversa cu intrebareaa ta

Vizitator sarlatanu
Postat

Te ai sculat, fata?

Postat

Te ai sculat, fata?

sunt treaza da si f functionala,dar nu prea incantata. am 3 submisivi majori p dom financiara...sistemu e simplu.din tot ce face pe o luna plateste chestii de casa, facturi, intretinere personala,ii ramnan niste bani x. din astia x avem el juma eu juma. din jumatatea lui tb sa depuna un fond de economii de cel putin 40 % lunar.restu si cand zic restu e destul la cat castiga sa traiesti si distrezi ok. eu ii verific des dar cu toate dilemele mele sentimentale unu din principali a lasat ok unde stia ca verific,nu sii-a platit facturile si i-a saltat banca contu si toate  cardurile.sunt domina inpllm!!!nu-s contabila sau secretara ......

dupa ce rez pb asta vede el......pelanga ca ii schimb parolele de ebanking si paypal,dupa  ce-l aduuc pe plus pt calculele astea demne ca o ochelarista min 1000 euro in plus.

sa dea dracii nici submisivi nu ii tin in frau...dar voi fi crunta si severa.si cand isi revine cruda. sa imi faci mii d draci la 7 auzi acolo

Vizitator sarlatanu
Postat

:slap2

Las o, las o am zis... :)

Postat

Las o, las o am zis... :)

taci in plm.....cand lucrezi si primesti tu banii astia la cum am primit eu iti permit ironii... unde ca-s hipotensiva si inaintte de cafea sunt praf si domoala.cu asta cred ca mi.a crescut ttensiunea pan in cer si retur.o alta domina l-ar fi dat dracu,dar totusi lucrez cu el d vreo 3 ani.si normal a contribuit substantial la intretinerea mea.oricum dupa ce redresez nu cred ca il mai primesc.dupa 3 ani de incredere si de legatura super aproape de tpe nu exista asa 'surprize'.e sutul pro pe care nu-l vedeam venind

Postat

:slap2  :slap2

daca este cazul ne intalnim la o cafea si iti fut serii de asa ceva.si nu as manifesta semne de oboseala dupa cateva zeci bosoorog rapciugos. marsh yukkkk

Vizitator
Postat

daca este cazul ne intalnim la o cafea si iti fut serii de asa ceva.si nu as manifesta semne de oboseala dupa cateva zeci bosoorog rapciugos. marsh yukkkk

ce zice  amada mai scapi ?

Postat

cum  orice pb are o solutiie dacanu te agiti. schimbat parola ebankin'  trimis 2 mailuri la banca lui,2 departamente diferite. transferat tot fondul meu de luna viitoaare,practic tot tributul ca era intanct,stia ca acolo ma uit si il verific :) dupa ce ii va debloca banca americana tot,adica cam in jur de 16-17,18 max (detest orice interractiune cu banci americane din cauza fusului orar) ii trimit parola si am incheiat colaborarea.3 ani sau nu,o legatura dom-sub pe termen lung se cladeste pe incredere. tradarea acelei increederi inseamna liberarea de a cauta alta domina.f simplu de altfel

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.