Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

esti ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.bleach. libidinosule,buh

yuk,daca ar fi sa ma fut cu un mos sleit pe bani  sau sa raman p viata fara un brat ghici  ce as alege?

ps ultima

yukkkkkkkkkkkkkkkkkk

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Noroc că nu va trebui să alegi niciodată! Pe tine nu te fute nimeni. Și vibratorului i-ar fi silă!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

daca este cazul ne intalnim la o cafea si iti fut serii de asa ceva.si nu as manifesta semne de oboseala dupa cateva zeci bosoorog rapciugos. marsh yukkkk

Serii Fourier sau Taylor ?

Postat

Serii Fourier sau Taylor ?

fii cuminte. ma refer la ce ai scris initial,nu editat.

pe mail intra/ramane cumai scris prima data.de asta ma si amuzam la pisic de ceva vrweme :)) el cand editeaza postari sau pmuri nu  apare cu editat.iti dai seama doar ca una ai in mail alta citesti daca editeaza :))

ca raspp initial,nu merita sa manifest violenta publica pe un mort viu care se straduieste sa para vivace si mai tanar ca mine doar doar se simte ceva mai viu :) hypocrite much picon,yuk iarasi,eww

• Oras:Bucuresti
Postat

Roz am o intrebare. Nu mi-olua in nume de rau. Ce cauti pe forumul asta? CU SCUZELE DE RIGOARE PT PARTEA FEMININA A FORUMULUI 'Prestatoare de servicii' nu esti. De maritat, ai afirmat (ma bucur pentru tine) ca te vei marita.

Attention whore. Pentru detalii, cauta pe google.

• Like 6
  • Minus 8
Postat

cum  orice pb are o solutiie dacanu te agiti. schimbat parola ebankin'  trimis 2 mailuri la banca lui,2 departamente diferite. transferat tot fondul meu de luna viitoaare,practic tot tributul ca era intanct,stia ca acolo ma uit si il verific :) dupa ce ii va debloca banca americana tot,adica cam in jur de 16-17,18 max (detest orice interractiune cu banci americane din cauza fusului orar) ii trimit parola si am incheiat colaborarea.3 ani sau nu,o legatura dom-sub pe termen lung se cladeste pe incredere. tradarea acelei increederi inseamna liberarea de a cauta alta domina.f simplu de altfel

Don`shoara Kendra, acest submis stie cum aratati? Spuneati ca nici ei nu va vad. Ca daca nu, nu prea are sens toata povestea asta. Ca mai toate povestile dvs de fapt.

• Like 1
Postat

Don`shoara Kendra, acest submis stie cum aratati? Spuneati ca nici ei nu va vad. Ca daca nu, nu prea are sens toata povestea asta. Ca mai toate povestile dvs de fapt.

dispari mai footacios man.nu ai curve care-s curve p bune si mai usor de intimidat de hartuit? nu ai marunt macar d o finalizare? nu rasp,vb retoric.ia cu avant in ignore list

Postat

dispari mai footacios man.nu ai curve care-s curve p bune si mai usor de intimidat de hartuit? nu ai marunt macar d o finalizare? nu rasp,vb retoric.ia cu avant in ignore list

Nu sunt futacios si nici nu caut curve. Sunt submis. Daca stiati ce inseamna BDSM ...nu mai dadeati cu bata-n balta.

Postat

da mah lacheule, ogar olob ce esti.cum nici clonelele sexymotherfucker, edgar04,nobody here,vincent ferrer nu-s ale tale.nici macar nu am gandit-o e doar atentie laa detalii si urmez o  eroare **spam editat** d p fiecare cont demn de cocalar de hi5.nici macar fb sau blogger nu esti. marsh cu tot neamu tau sii daca ti s-ar fi pus pata pe mine....dupa atatea conturi citindu-ma p ici,colo ai intelege ca as prefera cancer terminal decat sa ma asociez cu potai.

se numeste demnitate :) ,incearca macar odata natural creatura odioasa

Postat

Nu sunt futacios si nici nu caut curve. Sunt submis. Daca stiati ce inseamna BDSM ...nu mai dadeati cu bata-n balta.

Sau sub Miss ?!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

rozkendra astazi:

pre_1458922957__seemygf-free-blowjob-por

De cand ai devenit asa pervers? :girly

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

De cand ai devenit asa pervers? :girly

:))))))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

rozkendra astazi:

pre_1458922957__seemygf-free-blowjob-por

nah poftim cu ce se ocupa el cand sunt ocupata........

meriti batut. si cumva suspendat dezbracat de un scripete ,public, si sa arunce femei oarecare rosii in tine ca la darts

Postat

cred ca o intalnire intre mine si pisicuts zilele astea ar fi epica. eu tot as bate, el tot ar fute.nici nu-mi dau seama care ar iesi mai jumulit. dar bobo iti dau cuvantu,daca ai reusi macar putin sa ma imobilizezi,dar nu as sta locului.te-as musca de cap -la propriu- si tot as tabara

Vizitator
Postat

Da-te in pula mea ca esti prea scarbos!

Curva mica,vrei si tu un jet?!

Postat

Da-te in pula mea ca esti prea scarbos!

io i-am  explicat des cu frumosul ca simtul umorului in  cazul sau devine deplasat.

asa se amuza el,e cam dus cu pluta.apoi daca ii spun taranus  tot el zice ca-s tarancuta.....  gradinita e categoria lui

• Oras:nimfomane
Postat

Curva mica,vrei si tu un jet?!

Nu vreau fa! Ia-le tu pe toate ca esti mai mica decat mine , sa te faci mare.

Vizitator
Postat

Nu vreau fa! Ia-le tu pe toate ca esti mai mica decat mine , sa te faci mare.

Stiam eu ca nu esti bun la nimic

Postat

Stiam eu ca nu esti bun la nimic

Nimic nu exista, la ce sunt eu bun nu e in sfera ta de interes. Cand ii iei apararea lui pisicut il faci de cacat, dar tu nu stii d-astea, prea esti de la tara.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.