Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vad că ți-a placut mai mult pula decat şcoala =))

Mi-a placut scoala pana am dat de gustu pulii,dupa cand am vazut ca pot sa fac si bani si sa ma si ...!

Scoala a continuat ,dar fara a ma mai prezenta la ore...!Sunt sincera :D

• Like 6
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Mi-a placut scoala pana am dat de gustu pulii,dupa cand am vazut ca pot sa fac si bani si sa ma si ...!

Iți dau un plus (a se citi pula) =)) pt sinceritate =))

• Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

Vezi ca ai belit pula cu gura, acum mai blestemi doar pe tine.  :laugh2

Mi-ai trimis vreo 2 sanatoase, ei, mi-e greu sa refuz cand mi se cere. :)

io nu'nteleg ce tot protestezi. ai zis si stanga si dreapta ca iti place si una, alta. aialalta la fel se agata cu limba de penisul si anusul lui mai ceva ca un lubrifiant......b tu ai avut mereu impresia ca daca dispari 3 zile el isi face griji unde esti cand te mai intrebam ce faci, desi de multe ori omu asta chiar nu-si dadea seama ca lipsesti macar.... e bine ca in capul tau de cele mai multe ori ai simtit diferit , adica opusul. si acum sincer vorbind....

eu nu-l mai doresc, nici macar nu il plac ca om si mi-e imposibil sa-l mai respect vreodata. asa ca daca tot simt si gandesc asa de ce nu s-ar potrivi anume cu cineva compatibil si acceptat reciproc?

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu n-am, era pentru haz. :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Moare rozica de ciuda ca motanu nu ii da pula... =))

Scopul ei nu era sa ii dea motanul pula,scopul ei era sa se bage pe sub pielea motanului poate chiar sa aiba o relatie cu el si sa puna mana pe drept de MODERARE ca are multe polite de platit!!Ca daca ajunge zdreanta asta perversa si perfida sa aiba drept de MODERARE taie in carne vie pe aici....90% din membri ii baneaza iar pe restul de 10% o sa-i puna sa-i faca ode si balade ca pe vremea lui Ceasca!!!

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Eu n-am, era pentru haz. :)

:)

Postat

io nu'nteleg ce tot protestezi. ai zis si stanga si dreapta ca iti place si una, alta. aialalta la fel se agata cu lumba de penisul si anusul lui mai ceva ca un lubrifiant......

eu nu-l mai doresc, nici macar nu il plac ca om si mi-e imposibil sa-l mai respectat vreodata. asa ca daca tot simt si gandesc asa de ce nu s-ar potrivi anume cu cineva compatibil reciproc?

Nu m-am referit la postul tau cu lumanarea...

Pana la el ti-am facut legarea pentru ca tu, demento, trimiti ura nu gluma.

Nu e prima data.

De data asta, pachet si pe strazi!

Mai tii minte cand am spus ca o sa fii cu curul pe asfalt? :) Te-am mintit? :D

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Scopul ei nu era sa ii dea motanul pula,scopul ei era sa se bage pe sub pielea motanului poate chiar sa aiba o relatie cu el si sa puna mana pe drept de MODERARE ca are multe polite de platit!!Ca daca ajunge zdreanta asta perversa si perfida sa aiba drept de MODERARE taie in carne vie pe aici....90% din membri ii baneaza iar pe restul de 10% o sa-i puna sa-i faca ode si balade ca pe vremea lui Ceasca!!!

Motanu iubeste :combina cu manele,oala de lut cu sarmale,licheanul cu chiftele si forumul ....daca mai vede si tate MARI...ii dau lacrimile de fericire!

Este baiat destept .....poate o scapa si el o data cu Rozica si atat...dar pana la ce ai zis tu e cale lunga! :)

Postat

O pot ajuta eu sa modereze....daca plateste bine =))

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Apropos de poze: Rozeto, fă proasta pulii, ai uitat că mi-ai trimis pe P:M. de două ori poze? De ce mi le-ai trimis? Care a fost scopul? Șiiiiii... surprize! Am salvat 2 dintre ele. Sunt cu fața :laugh2 . Nu te întrebi de ce după m-ai înjurat ca acum, nu le-am postat? Crezi că era greu să fac un cont clonă, de pe un IP aiurea, să nu-mi stric "reputația virtuală"? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Știi de ce nu am făcut-o? E vorba de educație fă, o chestie pe care tu nu o cunoști. Chiar dacă era vorba de un bărbat, nu o făceam, nu se face așa ceva, dar când e vorba de o femeie! Ai înțeles ce vreau să spun? Ai înțeles o pulă!

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Cred ca mi-as fute singura palme sa ma bag sub pielea cuiva ca sa obtin ceva anume. mai ales moderare. daca scopul vietii mele si actiunilor si efortuilor mele ar fi asa marunt si presupun la cat de avar e asta asa prost platit m-as da singura cu capu de pereti. oameni bani se intelege ca de obicei cand eu doar conversez cum o fac aici percep 25 euro pe 15 minute ca mai si sesiuni cu nonsubmisivi. vorbit atat. in blogi bluza, in pijamale, in trenchiul de afar,in rochita in poncho in ce pizda mea am chef sa port in ziua respectiva. eu chiuar vb cu opameni pe bani. si nu duc lipsa de cvlienti ci ma codesc de pers noi ca ma obosesc

Vizitator
Postat

Apropos de poze: Rozeto, fă proasta pulii, ai uitat că mi-ai trimis pe P:M. de două ori poze? De ce mi le-ai trimis? Care a fost scopul? Șiiiiii... surprize! Am salvat 2 dintre ele. Sunt cu fața :laugh2 . Nu te întrebi de ce după m-ai înjurat ca acum, nu le-am postat? Crezi că era greu să fac un cont clonă, de pe un IP aiurea, să nu-mi stric "reputația virtuală"? :laugh2  :laugh2  :laugh2 Știi de ce nu am făcut-o? E vorba de educație fă, o chestie pe care tu nu o cunoști. Chiar dacă era vorba de un bărbat, nu o făceam, nu se face așa ceva, dar când e vorba de o femeie! Ai înțeles ce vreau să spun? Ai înțeles o pulă!

=)) hai ca avem treaba ...nu se merita!

• Like 3
Postat

Apropos de poze: Rozeto, fă proasta pulii, ai uitat că mi-ai trimis pe P:M. de două ori poze? De ce mi le-ai trimis? Care a fost scopul? Șiiiiii... surprize! Am salvat 2 dintre ele. Sunt cu fața :laugh2 . Nu te întrebi de ce după m-ai înjurat ca acum, nu le-am postat? Crezi că era greu să fac un cont clonă, de pe un IP aiurea, să nu-mi stric "reputația virtuală"? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Știi de ce nu am făcut-o? E vorba de educație fă, o chestie pe care tu nu o cunoști. Chiar dacă era vorba de un bărbat, nu o făceam, nu se face așa ceva, dar când e vorba de o femeie! Ai înțeles ce vreau să spun? Ai înțeles o pulă!

Eu nu cred ca mai ai pozele cu ea! :)

• Minus 1
Postat

Cred ca mi-as fute singura palme sa ma bag sub pielea cuiva ca sa obtin ceva anume. mai ales moderare. daca scopul vietii mele si actiunilor si efortuilor mele ar fi asa marunt si presupun la cat de avar e asta asa prost platit m-as da singura cu capu de pereti. oameni bani se intelege ca de obicei cand eu doar conversez cum o fac aici percep 25 euro pe 15 minute ca mai si sesiuni cu nonsubmisivi. vorbit atat. in blogi bluza, in pijamale, in trenchiul de afar,in rochita in poncho in ce pizda mea am chef sa port in ziua respectiva. eu chiuar vb cu opameni pe bani. si nu duc lipsa de cvlienti ci ma codesc de pers noi ca ma obosesc

Ce submisivi,ce tot bati campii acolo????????Tu intri pe skype si ii injuri pe niste amarati de toate cele si ei iti incarca cartela cu 5 euro.............aoleu daca si tu ai ajuns dominatrix s-a intors lumea cu curu in sus

Postat

le-ai tinut luni de zile in care te dadeai prieten, parinte, si imi faceai zilnic complimente. atunci nu eram urata. daca ti-am trimis ceva ti-am trimis ceva decent imbracata din prietenie si  PRIVAT. prost esti tu, m-ai jignit zile, saptamani intregi pe toate topice nu puteam face o singura postare fara sa uramreste efectiv orisicare si sa insulti sau injuri.gandeste in plm inainte sa vb ca ai totusi o varsta. si dolores are 2-3 cu mine dar nu a zis nimanui ca are si nici nu ma ameninta ca tine acum desi am vb urat si eu cu el si el cu mine. si ghici ce creier de gasca baiatul ala e un copil fata de tine. si are muuuult mai mult bun simty si maturitate ai trecut ca gasca in viata si duci dispute si uri si harta pe net. eu nu am tinut in viata mea ranchiuna. in cel mai rau caz eu refuz sa citesc/acult persoane si sa le las in preajma mea. tu tot cauti ra\zbloiae pe un forum de curve. ai ai un spirit tanar nu inseamna sa fii scelerat,imatur si botanist

Vizitator
Postat

Eu nu cred ca mai ai pozele cu ea! :)

La ce bun sa ai poze cu o persoana nula? Vrei sa o vezi?

Postat

Ce submisivi,ce tot bati campii acolo????????Tu intri pe skype si ii injuri pe niste amarati de toate cele si ei iti incarca cartela cu 5 euro.............aoleu daca si tu ai ajuns dominatrix s-a intors lumea cu curu in sus

nu lucrez cu romania si nu sunt platita prtin telefon prietene ce turbezi acolo singur  dupa ce nu-ti rasp 5 replici

Postat

Nu m-am referit la postul tau cu lumanarea...

Pana la el ti-am facut legarea pentru ca tu, demento, trimiti ura nu gluma.

Nu e prima data.

De data asta, pachet si pe strazi!

Mai tii minte cand am spus ca o sa fii cu curul pe asfalt? :) Te-am mintit? :D

nu inteleg ce plm zici daca ai de gand sa folosesti o poza netrimisa de mine si pe care nu o aprob sa o ai si asta consideri tu sa fii tare in pizda esti o persoana mai trista decat credeam. disputele se poarta unu la unu nu un grup vs unu, si prin forta pe forta nu prin ce firimituri obtii de la altii. asta inseamna pol,emica si forta, curaj in speta, unu la unu, tot ce folosesti e self made. nu cersit si p[rimit de pomana de la alti zeci soboli care au lovit si au fugit. dar curajul, forta si echilibrul interior nu au fost niciodata in firea ta,nu-i asa?

Postat

=)) hai ca avem treaba ...nu se merita!

Vrei să ne futem, este? Hai că iau avionul și vin!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Vrei să ne futem, este? Hai că iau avionul și vin!  :laugh2

Sa ai grija ca bate vantul! :(

Postat

Am impresia ca sunt ultimul user de pe forumul asta care nu a primit poze cu RozKendra.

Ziceți-mi si mie măcar, e buna?

PS acuma serios vorbind, cred ca s-a ajuns prea departe cu ura, sa nu uitam ca e doar un forum, un loc de ars gazul cand ne plictisim la serviciu.

Respec

• Like 2
Postat

poze mai sexy decat rozkendra le face pana si florinel daca le face cu peruca cu par lung brunet , rokitza mulata neagra si ascunde barba si mustatza din ea   :))))))))

nah ca in alt limbaj nu intelegi tu ce si cum. nu intelegi tu prea multe. dupa ani de trait intr-un cub, intre useri, invatatnd sa jonglezi cu ei, sa le citesti intimitatea si sa te joci de-a Doamne Doamne sa le studiezi reactiile ca altminteri te plicitisesti, tu nu reusesti, nu intelegi si nu ai cum admite vreodata ca cineva iti spune ca esti prostut social, influentabil si slab in interior, si vicios desigur. uite ca o repet. zzzzzzzbye fck off i've given u way too much time. every hour should have brought me instead money, relax, other good stuff. instead i decided to spend it here. wha5t a waste.  nevermore. btw unul din noile mele tatuaje va fi cuvantul nevermore scris fain in o limba anume yuuhhuuuuuuu  fuck all of yus bitches. cocliti-va aici incontinuare. imi cer scuze solemn pt intrerupe cu acest thread  :laugh2  :laugh2 rog cu stima sa va intoarceti la ale voastre

ps honey daca crezi ca fie cateva injuraturi aruncate sau oricate injuraturi privat sau public ne va adune vreodata din nou ca inainte la acelasi nivel, pe acelasi prag, voi asigura iertarea sau inseamna ca te voi mai respecta vreodata  aahahhahahah in mod clar te-ai lovit la cap si ai sechele. un injinit de gesturi urate nu vor face sa inseamni ceva pt mine. deci decent si civilizat ar fi sa nu le mai fac :) ia mai jos rezumat sa nu iti pocneasca vreo sinapsa

Postat

le-ai tinut luni de zile in care te dadeai prieten, parinte, si imi faceai zilnic complimente. atunci nu eram urata. daca ti-am trimis ceva ti-am trimis ceva decent imbracata din prietenie si  PRIVAT. prost esti tu, m-ai jignit zile, saptamani intregi pe toate topice nu puteam face o singura postare fara sa uramreste efectiv orisicare si sa insulti sau injuri.gandeste in plm inainte sa vb ca ai totusi o varsta. si dolores are 2-3 cu mine dar nu a zis nimanui ca are si nici nu ma ameninta ca tine acum desi am vb urat si eu cu el si el cu mine. si ghici ce creier de gasca baiatul ala e un copil fata de tine. si are muuuult mai mult bun simty si maturitate ai trecut ca gasca in viata si duci dispute si uri si harta pe net. eu nu am tinut in viata mea ranchiuna. in cel mai rau caz eu refuz sa citesc/acult persoane si sa le las in preajma mea. tu tot cauti ra\zbloiae pe un forum de curve. ai ai un spirit tanar nu inseamna sa fii scelerat,imatur si botanist

Fă proasto, cine plm te-a amenințat? Ți-am dat doar o probă, un exemplu de onestitate și bun-simț. Și cine a început demento? Nu tu?  Nu m-am dat prieten și părinte, doar un om matur care are în față (virtual) o fată cu grave probleme. Te-am sfătuit să te calmezi, să nu mai ameninți, că nu știi pe cine și poți să o pățești grav etc. Iar ai înțeles o pulă!

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Sa ai grija ca bate vantul! :(

Păi nu conduc eu avionul, ci Bambucha! :laugh2

• Like 5
  • Minus 2

Postat

I-a facut Alice Adore blog cu o poza unde mandra asta cu sorcova avea bube pe maini...

Cica poza asta trimitea ea barbatilor pe aici sa agate.  :laugh2

Și pe meclă:laugh2

Imi e rusine sa o spun aici...dar ma tai pe maini des si am motivele mele... stiu ca nu e bine dar nu ma pot abtine.Ieri m-am enervat foarte tare si mi-am facut 14 sau 15 taieturi cu lama destul de adanci pe mana stanga dupa care m-am ars si cu tigara.Si astazi mi-am dat seama ca lama era ruginita http://assetsro.tpu.ro/design/images/emoticons/22.gifsi taieturile sunt inflamate si ma cam dor pot patii ceva? si cum sa le ascund?

• Like 3
  • Minus 17

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.