Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 am vorbit deja , stiam c-o sa te bagi )
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 ceare ? Cica te scarpini va maimuta dupa
only-me Reputație: 17117 Postat Martie 22, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 22, 2016 In alta ordine de idei, eu am facut bani in locatia Anyei aveam si 13 clienti de seara pana la 3 dimineata, astfel incat dupa ca am plecat de la ea, m.am cazat la hotel nu motel, cat timp iubi este plecat din tara. Intre timp m.am mutat la Betty. Am locuit la hotel o saptamana din banii mei pana ce am reusit sa ma mut cu chirie temporar. Ceea ce am si facut. Nu sunt o sarantoaca fara bani de buzunar si nu ma controleaza nimeni in geanta sa vafa cati deale 1 leu am. :laugh2 tu realizezi ce inseamna 13 clienti de la 6 seara (sa zicem)si pana la 3 dimineata?In 9 ore 13 clienti?tu cand mai respirai?aaa scuze intre doua iti mai trageai si tu sufletul. perla mai mare ca asta nu am auzit de cand citesc acest forum.Iubi stie de uzura ta? Da stie, este un ginecolog strain.strain DE CE?de faptul ca tu te ocupi cu ? 6
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Așa e frate, e din noaptea minții! 5 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 22, 2016 e buna anushka asta, ca mi-as baga putin pula in ea neprotejat sa scot puroiul... ca oricum o bag dupa in spirt si imi trece. 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 ... și cade.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 ... și cade. niste formol si se lipeste la loc
gogoloi Reputație: 207 Postat Martie 22, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Martie 22, 2016 Si eu pot sa duc mult Pana ti se invineteste buzele.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Pana ti se invineteste buzele.Tu lipseai....
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 24, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 24, 2016 Nu, am 211 mi e mi ai zis ca ai 30 .... 2 numai rusoaica nu esti la tine e saptamana si transformarea ba olteanca rusoaica...plm..dracu mai stie..3 vad ca tot atitudinea de tarfa bolnava o ai cu toti de aici..inclusiv cu membri vechi in foarte scurt timp o sa ajungi la de evitat crede ma... o zi minunata!
iepulila Reputație: -14 Postat Martie 24, 2016 Oras:CCCP Oras:CCCP Postat Martie 24, 2016 13 clienți pe seară? Moooaaa ... uzină frate, bandă rulantă! 'ai de plm! )))))))))))))))))))))))))))))))))))) prea tare asta ))))
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Mai lăsați, bre, fetele în pace, mai ales în lipsă de dovezi. Parc-ar fi Fabrica Brădet săracele, mă jur ) 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Mda, dar nu inteleg de ce fetele respective ( poate bine intentionate si rezonabile in toate cele ) nu pun pe aici cum a facut de exemplu Lorena ( fata ambasadorului ) buletinele cu toate analizele de singe si de secretii pentru depistarea BTS - urilor...... Mai ales cele care fac ON...... Cerem prea mult ?Denigram sau jignim cumva ? 4
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Mai lăsați, bre, fetele în pace, mai ales în lipsă de dovezi. Parc-ar fi Fabrica Brădet săracele, mă jur )Pentru noi sunt extrem de importante chestiile astea. Ce ai zice dacă iubitul tău soț ar veni cu vreo belea de la o fetiță și ți-ar da-o și ție? De asta ai intrat tu pe forum, să încerci să te răzbuni pe el, parcă! Mai bine, cu toată deferența, stai pe topicul pe care l-ai deschis! Atunci când apar suspiciuni fondate ( și în cazul Anuskăi cam e cazul), trebuie să intervenim. Personal, am reacționat împotriva celor ce acuzau fără temei ( a se vedea Irina de la testate), dar aici discutăm de un cuib suspect.No offence!
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Pentru noi sunt extrem de importante chestiile astea. Ce ai zice dacă iubitul tău soț ar veni cu vreo belea de la o fetiță și ți-ar da-o și ție? De asta ai intrat tu pe forum, să încerci să te răzbuni pe el, parcă! Mai bine, cu toată deferența, stai pe topicul pe care l-ai deschis! Atunci când apar suspiciuni fondate ( și în cazul Anuskăi cam e cazul), trebuie să intervenim. Personal, am reacționat împotriva celor ce acuzau fără temei ( a se vedea Irina de la testate), dar aici discutăm de un cuib suspect.No offence! Eu m-am referit la acuzațiile nefondate, pentru că am observat că le fac doar useri cu conturi de câteva zile. Cred că pentru ele o acuzație de genul ăsta înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât închiderea șandramalei cu păsărică. A, dacă suspiciunile sunt întemeiate, e firească atitudinea voastră. Și în domeniul în care lucrez, total paralel cu ce-i pe aici, se poartă denigrarea și e a naibii de grea spălarea imaginii unei firme afectate de declarații murdare. Cât despre bărbate-miu, dacă m-ar blogoslovi cu ceva, ar dormi pe preș cu capul spart de tigaia Dry Cooker.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Nu sunt nefondate acuzațiile, domniță! Pe topicele lor, au postat năroadele niște analize cu niște ... fungi, ceva. Îndemnate să facă analize de sânge, au postat din alea din care rezulta că nu au nimic cu ficatul etc. și că stau bine cu fierul și plm mai știe, dar nimic din care să ne intereseze. Repet, acolo e un cuib infect și chiar ar fi bine să închidă șandramaua cu păsărică. Oricum, au avut în general o atitudine de rahat pe forum, cu înjurături și alte mizerii, deci ... nicio pagubă!Referitor la tigaia Dry Cooker ... încearcă mai bine cu un grătar din ăla vechi, de fontă! 5 2
vanessa31 Reputație: -447 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Nu sunt nefondate acuzațiile, domniță! Pe topicele lor, au postat năroadele niște analize cu niște ... fungi, ceva. Îndemnate să facă analize de sânge, au postat din alea din care rezulta că nu au nimic cu ficatul etc. și că stau bine cu fierul și plm mai știe, dar nimic din care să ne intereseze. Repet, acolo e un cuib infect și chiar ar fi bine să închidă șandramaua cu păsărică. Oricum, au avut în general o atitudine de rahat pe forum, cu înjurături și alte mizerii, deci ... nicio pagubă!Referitor la tigaia Dry Cooker ... încearcă mai bine cu un grătar din ăla vechi, de fontă! Apăi, dacă se pune problema așa, de ce vă mai trebuie analize, să mor dacă înțeleg. Eu n-aș mai călca în veci și gata. Nu e ca și cum nu pot blura numele de pe un buletin de analize al altei persoane. Eu, curvar să fiu, nu m-aș mai duce p-acolo nici picat cu ceară. Mai bine cu sula curată decât în ciulamaua cu ciuperci.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Domniță, nu toți citesc tot topicul respectiv, unii sunt nou înscriși etc. Informația se pierde după ceva timp, se incorporează în tocănița aia de topic și respectivul, încântat de poze merge la ea. Acum înțelegi tărășenia?
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 Picoane...eu n-am mai pomenit asa ceva! Si p-asta vrei s-o futi? Stii tu vorba mea pe care ti-o spun tot timpul...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Picoane...eu n-am mai pomenit asa ceva! Si p-asta vrei s-o futi? Stii tu vorba mea pe care ti-o spun tot timpul... o fute de`i sar fungii 1 1
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2016 o fute de`i sar fungii Nu la fetele cu cipercaria ma refeream
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 Nu la fetele cu cipercaria ma refeream la vanessa e bagat raffa pe interes )) nu-i loc 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Picoane...eu n-am mai pomenit asa ceva! Si p-asta vrei s-o futi? Stii tu vorba mea pe care ti-o spun tot timpul...Păi nooo? 5 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 24, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 24, 2016 la vanessa e bagat raffa pe interes )) nu-i loc Simt cumva o urma mica de ... invidie, ha ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum