Sari la conținut

Ce sporturi practicati?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ciclism

"Rechinul" Nibali sau "El Pistolero" Contador ? Sau poate "The Terminator" from Thinkoff-Saxo - Peter Sagan ? :)

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Ciclism (MTB cross-country), ski (in sezon), inot si scufundari, escalada si alpinism, ocazional tenis, crossfit, kayak si golf.

Si mai fac si treaba aia cu caratul rucsacului foto de care zice Lopix. 

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

E nevoie de oo mari si tari ca sa faci aia.

• Oras:graveyard
Postat

Natatia! Stilul craul/crawl ma caracterizeaza din plin. In general ador apa, ma simt in ea ca un brotac. Din cauza stresului am pus, in ultima perioada, niste kile, nepermis de multe, pe mine. Cand o sa reusesc sa am un pic de timp si pentru mine o sa-mi reiau programul de inot de minim o ora pe zi si, treptat, o sa arat si eu a om, sa nu mai fiu dihania care sunt acum.

Postat

Ciclism (MTB cross-country), ski (in sezon), inot si scufundari, escalada si alpinism, ocazional tenis, crossfit, kayak si golf.

Si mai fac si treaba aia cu caratul rucsacului foto de care zice Lopix. 

Wow, esti multivalent. Te felicit ca, printre altele, iti place si muntele. Nimic nu se compara cu o experienta alpina. Cat de diferit sunt de tine  :blushing2 . Eu sunt doar un sedentar nenorocit cu curu' doar in masina.

Respect!

• Like 1
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Si mie imi place la munte, iarna, sa stau in cabana si sa beau vin fiert. :-)

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

"Rechinul" Nibali sau "El Pistolero" Contador ? Sau poate "The Terminator" from Thinkoff-Saxo - Peter Sagan ? :)

De fapt toti trei sunt eu (doar cateodata in vis) :)

Postat

Wow, esti multivalent. Te felicit ca, printre altele, iti place si muntele. Nimic nu se compara cu o experienta alpina. Cat de diferit sunt de tine  :blushing2 . Eu sunt doar un sedentar nenorocit cu curu' doar in masina.

Respect!

Acum nu stiu daca intrebarea era in ce sporturi excelati dar nah, am enumerat si eu ce fac... Imi place natura, atat muntele cat si marea (am fost de doua ori pe Mont Blanc si sunt scafandru IANTD Adv Nitrox). Si imi place sa ma misc, daca nu fac ceva doua zile incep sa simt cum se "topesc" muschii. La servici ma duc cu bicicleta cat de des pot.... mi-am luat cateva greutati si cand nu pot sa fac nimic "afara" ma amuz cu ele prin casa, incerc sa ma pastrez intr-o forma, daca se poate diferita de cea rotunda  :laugh2.  

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Fac sala cand am timp si fotbal. Corect, pe barosaneala cum ne place noua!:)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sporturi! Hmmm! Momentan mai mult gimnastica de dimineata si ... sportul la pat.

De maxim 2 ori pe saptamana mai trag de o gantera tot acasa.

Trecutul? Mult, da' ce mai conteaza? Nu prea mai e timp.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Sala de cateva ori pe saptamana si tenis de camp la nivel de amator :) 

Postat

Suparat pe vremea urata, care nu ma lasa sa plec in ture cu bicla, astazi am fost cu prietenii la fotbal. A fost ceva extraordinar sa simt iarasi iarba sub picioare dupa aproape doi ani. Am jucat pe teren mare si am cam scos limba ..

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Suparat pe vremea urata, care nu ma lasa sa plec in ture cu bicla, astazi am fost cu prietenii la fotbal. A fost ceva extraordinar sa simt iarasi iarba sub picioare dupa aproape doi ani. Am jucat pe teren mare si am cam scos limba ..

Ai "cam"?  :laugh2

Postat

scuza-ma daca nu stiu limba la fel de bine ca tine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...