picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2016 scuza-ma daca nu stiu limba la fel de bine ca tineNe e vorba de asta bre! Spuneam că ai cam scos limba? ... sau ai scos-o de tot? Că nu mai ești nici tu un puști, la asta mă refeream.
pozaru Reputație: 240 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2016 Multumesc. Nu mai arat ca un pusti, dar ma simt ca unul. Acu doua saptamini era sa-mi rup gatul cu bicicleta la 70 Km/h in coborare, dar daca ar fi sa mor asa mi-ar placea.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2016 Da' de ce să mori?
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 26, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 26, 2016 Multumesc. Nu mai arat ca un pusti, dar ma simt ca unul. Acu doua saptamini era sa-mi rup gatul cu bicicleta la 70 Km/h in coborare, dar daca ar fi sa mor asa mi-ar placea."Sui" pe luna si da-ti drumul cu bicicleta....o sa prinzi mai mult de 70km/h...o sa-ti placa mai mult 1
pozaru Reputație: 240 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2016 Da' de ce să mori?Am spus daca ... .Era vorba de ceea ce era sa patesc acum doua saptamani. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa vrei sa mori
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2016 Am spus daca ... .Era vorba de ceea ce era sa patesc acum doua saptamani. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa vrei sa moriCorect!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Mai 27, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 27, 2016 Singuru' sport care-l practic este mersu' la munca.Si asta imi ocupa tot timpu'.
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 27, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 27, 2016 "Bat" poola de prosti4you! 1
skoda1234 Reputație: 217 Postat Mai 27, 2016 Oras:Hai hui Disponibila Oras:Hai hui Disponibila Postat Mai 27, 2016 Fotbal de 3 ori pe saptamana si in tinerete rugbi(pana m-am accidentat serios)Spor
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 Dupa trei saptamani. Oooo, multumesc, apreciez gestul...e prima data cand primesc flori. Te dădu-si pe invers ))) 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 In tinerețe am practicat sport de contact,acum am îndeletniciri mai domestice,calaria,mai merg din cand in când la sala,dar călăresc aproape seara de seara,este extraordinar,si nu femei ))),cai 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 In tinerețe am practicat sport de contact,acum am îndeletniciri mai domestice,calaria,mai merg din cand in când la sala,dar călăresc aproape seara de seara,este extraordinar,si nu femei ))),caidaca calareai iepe era pardonabil, dar sa calaresti cai - zoofil poponar
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 daca calareai iepe era pardonabil, dar sa calaresti cai - zoofil poponarAsta oi fi tu,eu practic călăria ca sport 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Asta oi fi tu,eu practic călăria ca sportla ce club?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 la ce club?Prietenash,am trait printre animale de cand ma stiu,cluburile sunt pentru neindemanateci,pentru mine calul este mai presus decat viata mea,mi-am achiziționat doi cai de rasa cu pedigree pe care i.Am adus din afara,am dat pe ei valoarea unei masini de ultima generatie,ca sa.ti dai seama,e, merg la ferma unde ii am si plec călare si ma plimb pe câmpuri,nu stii ce senzatie este,faci pipilica pe cluburile de echitatie 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Prietenash,am trait printre animale de cand ma stiu,cluburile sunt pentru neindemanateci,pentru mine calul este mai presus decat viata mea,mi-am achiziționat doi cai de rasa cu pedigree pe care i.Am adus din afara,am dat pe ei valoarea unei masini de ultima generatie,ca sa.ti dai seama,e, merg la ferma unde ii am si plec călare si ma plimb pe câmpuri,nu stii ce senzatie este,faci pipilica pe cluburile de echitatiedu-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomesti
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 du-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomestiIi fix problema ta ce crezi băiețelTu m-ai intrebat eu ti-am raspuns 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 du-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomestiI.mi cunosti tu cumva fata?ca nu inteleg 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Ii fix problema ta ce crezi băiețelTu m-ai intrebat eu ti-am raspunscristi, mai fa o tura cu bemeveu tau ursulet din 94 si papa o pizza 1+2 gratis dupa care treci la nani
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 I.mi cunosti tu cumva fata?ca nu intelegesti depasit, culca-te
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 du-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomestiVulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrivezi ca-ti atarna darlogii
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 27, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 27, 2016 esti depasit, culca-teCred ca ma comfunzi Hai ca nu am chef de intrat in polemici
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Cred ca ma comfunziHai ca nu am chef de intrat in polemicite supara tranzeluta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum