Sari la conținut

Ce sporturi practicati?

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

scuza-ma daca nu stiu limba la fel de bine ca tine

Ne e vorba de asta bre! Spuneam că ai cam scos limba? ... sau ai scos-o de tot? Că nu mai ești nici tu un puști, la asta mă refeream. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc. Nu mai arat ca un pusti, dar ma simt ca unul. Acu doua saptamini era sa-mi rup gatul cu bicicleta la 70 Km/h in coborare, dar daca ar fi sa mor asa mi-ar placea.

Postat

Da' de ce să mori?

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Multumesc. Nu mai arat ca un pusti, dar ma simt ca unul. Acu doua saptamini era sa-mi rup gatul cu bicicleta la 70 Km/h in coborare, dar daca ar fi sa mor asa mi-ar placea.

"Sui" pe luna si da-ti drumul cu bicicleta....o sa prinzi mai mult de 70km/h...o sa-ti placa mai mult =))

• Minus 1
Postat

Da' de ce să mori?

Am spus daca ... .Era vorba de ceea ce era sa patesc acum doua saptamani. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa vrei sa mori

Postat

Am spus daca ... .Era vorba de ceea ce era sa patesc acum doua saptamani. Trebuie sa fii dus cu pluta ca sa vrei sa mori

Corect! 

• Oras:Hai hui
  • Disponibila
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
Postat

Fotbal de 3 ori pe saptamana si in tinerete rugbi(pana m-am accidentat serios)

Spor

• Oras:amanta
Postat

Dupa trei saptamani. Oooo, multumesc, apreciez gestul...e prima data cand primesc flori.:)

Te dădu-si pe invers :))))

• Minus 1
Postat

In tinerețe am practicat sport de contact,acum am îndeletniciri mai domestice,calaria,mai merg din cand in când la sala,dar călăresc aproape seara de seara,este extraordinar,si nu femei :)))),cai

• Minus 1
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

In tinerețe am practicat sport de contact,acum am îndeletniciri mai domestice,calaria,mai merg din cand in când la sala,dar călăresc aproape seara de seara,este extraordinar,si nu femei :)))),cai

daca calareai iepe era pardonabil, dar sa calaresti cai - zoofil poponar

Postat

daca calareai iepe era pardonabil, dar sa calaresti cai - zoofil poponar

Asta oi fi tu,eu practic călăria ca sport

• Minus 1
Postat

Asta oi fi tu,eu practic călăria ca sport

la ce club?

Postat

la ce club?

Prietenash,am trait printre animale de cand ma stiu,cluburile sunt pentru neindemanateci,pentru mine calul este mai presus decat viata mea,mi-am achiziționat doi cai de rasa cu pedigree pe care i.Am adus din afara,am dat pe ei valoarea unei masini de ultima generatie,ca sa.ti dai seama,e, merg la ferma unde ii am si plec călare si ma plimb pe câmpuri,nu stii ce senzatie este,faci pipilica pe cluburile de echitatie

• Minus 1
Postat

Prietenash,am trait printre animale de cand ma stiu,cluburile sunt pentru neindemanateci,pentru mine calul este mai presus decat viata mea,mi-am achiziționat doi cai de rasa cu pedigree pe care i.Am adus din afara,am dat pe ei valoarea unei masini de ultima generatie,ca sa.ti dai seama,e, merg la ferma unde ii am si plec călare si ma plimb pe câmpuri,nu stii ce senzatie este,faci pipilica pe cluburile de echitatie

du-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomesti

Postat

du-te ba d-aicea tu n-ai fata nici de martoagele care pasc in dallas, ti-ai luat cai care fac cat roata de rezerva de la un logan de ultima generatie cu care alergi caruta cu sasiuri de dacie pe la tomesti

Ii fix problema ta ce crezi băiețel

Tu m-ai intrebat eu ti-am raspuns

• Minus 1
Postat

I.mi cunosti tu cumva fata?ca nu inteleg

• Minus 1
Postat

Ii fix problema ta ce crezi băiețel

Tu m-ai intrebat eu ti-am raspuns

cristi, mai fa o tura cu bemeveu tau ursulet din 94 si  papa o pizza 1+2 gratis dupa care treci la nani 

Postat

I.mi cunosti tu cumva fata?ca nu inteleg

esti depasit, culca-te

Postat

Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

• Minus 1
Postat

Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri

vezi ca-ti atarna darlogii

Postat

esti depasit, culca-te

Cred ca ma comfunzi

Hai ca nu am chef de intrat in polemici

Postat

Cred ca ma comfunzi

Hai ca nu am chef de intrat in polemici

te supara tranzeluta?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...