Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Nu lucrez la zoo, dar pe tine te-as baga sa faci curat la femelele elefant de la zoo Targu Mures 

Poi di cie la femilele ielefant ? Io is bisexuala, da moi digraba mas baga la masculi ielefanti...ku trompa scurta...ka tini !!!  :laugh2

Link spre comentariu

Apropo cine-i Briceagu ?

Briceagu...ie unu shme di shme ! Ai maaari grije sa nu tie intersiectiez ku iel prin oras...cati taie brazdi pi memeaca. Pardon...scuzi...tu nu iesti fata si iel doar ku feti fasi pi voinicuu. Briceagu ie pestele lu Sandi Bell Tamparinii !!! Cind se ia ciniva di ia pi forum...ia ii spuni lui sa amienintie coardili cari o diranjeaza.

Briceagu ie un cocalar maaari...di 1,62...cu tatuaji gen "I luv Mom cause she breastfed me"...si gros...di vro 45-47 di kili...si piericulos di tat. Odata o smuls o aripa la o musca di hoit cu o singura mina !!! Di unu singur !!!

Briceagu cind o cunoscuto pi Tamparinii so andragostit lulea. Si o sarit pi ia sa o futa si iel. Si cind io bagato, da din griseala o intrat in cur...Sandi Bell di la Cluj lo antrebat : "O intrat?"...si iel io zis : "Daaa...toata, pina la cotor". Si ia io raspuns : "NO bini...atunci YOI !!!".

Briceagu cind o ajuns la mare cu BMW lui niegru..ca ca oricie cocalar sie rispecta omu...o dat spaima prin tati tomberoanili di la Autogara pina la Brotaciei. No ratat unu la scormoniala.

Briceagu ca sai dovideasca lu Tampi ka ia ie iubirea veti lui...io luat iniel di logodna si o duso an Antalia in weekendu di miere...cind ierau atentati cu bombe (petarde)...da iera obisnuit !

Briceagu ie un pic difierit di seilalti baeti. Iel ie un pic Niecrofil, ca voribiesti doar di morti, clar ie Parafil, ari o leaka di Teratofilii in iel (di acilea si numili lui) si multa multa Agalmatofilie...ka altfiel nar fi cu plasticoasa, capsata si maniechina di Sandi Bell.

Briceagu ie foarti distiept. Ari licienta si master in computere si ieste un hacker di clasa mondiala. Kear Nelson Mondialu lo angajat sa sparga IP urili la toati fetili cari au vorbit di Tampariniii fara sa o laudie. Iel o terminat si Scoala Agricola Feldioara...akolo o anvatat sa injurie !!!

Kam aista ii Briceagu. Nu stu di undi oi aflat tu di iel...ka ie cam underground omu. Atita di underground ka lor scos la lumina saptamina tricuta cind or vitanjat haznaua di la geamia di pi Sucievei. Lor sters frumi (da tot moi puti a caca o leaka)..lor ambracat frumi (toali di firma di la Casa Albastra)...si lor trimis acasa la Sandi Bell...veata lui. Io am mari stima pientru Briceagu. Tati baeti vor sa fii la fiel di dracos ka iel...sa baji spaima in tati fetili di la malu mari, cum o infipt iel, ku pula lui groasa cit un pai si lunga cit o nuca ! Cie sa moi zik...Briceagu ie o ligenda viie...ca doar lo fatat masa viu...primatur la 6 luni jumati..daia ii si atita di distept..ka ari creeru foarti dizvoltat...kam cit alu PYsy Andra. 

Di vrei sa ti dai mari la flacai...noi sa impresioniezi ku poster ku autograf di la Uzi. Sa ti vaz io ku poster ku autograf di la Briceagu !!!  :slap2

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Poi di cie la femilele ielefant ? Io is bisexuala, da moi digraba mas baga la masculi ielefanti...ku trompa scurta...ka tini !!!  :laugh2

Atunci ia zi ai baga o limba in pizdulicea domnisoarei Guess ? Am auzit ca-i place sa fie linsa....foloseste vibrator & dildo :)
Link spre comentariu
  • Oras:Lasa-ma frate sa rulez linistit!
  • Oras:Lasa-ma frate sa rulez linistit!

Deci nu vrei s-o lingi pe donsoara Guess ? Atunci ia zi-mi pe unde sa-l duc pe "fratele" Uzzi sa vada niste p!2de care sa-l excite pe plaja ? Eu ieri am fost excitat de niste blonde dar nu zic unde :)

Nu-i duce grija :))))))) se descurca bine :)))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Multi stiu clipul cu donsoarele & cel cu scandalul de la TM, dar eu mai stiu de un scandal la care a participat chiar el mi-a zis, dar nu voi spune despre asta.

http://i.imgur.com/L2ASIya.gif

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator proxenet

Multi stiu clipul cu donsoarele & cel cu scandalul de la TM, dar eu mai stiu de un scandal la care a participat chiar el mi-a zis, dar nu voi spune despre asta.

fratik esti dus cu pluta. totul are o limita la tine se pare ca ai duso la extem

vezi sa nu te trezesti intro zi cai mesteci pula lu uzi asta al tau si sati si plak.

vino la fratele tau si iti arat pe masura pizda sa nu poti duce poate uiti de pula asta de uzi

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator proxenet

Capcaune ia vezi-ti tu de treburile & pizdele tale! Nu ma cunosti n-ai baut & mancat k mine.

ca tine nu am mancat cacat aici pe forum in fiecare zi despre uzi si metehnele lui

poate ai vrut sa zici "CU MINE" insa lb romana nu se invata din versurile astora de la BUG Mafia

in rest sa-l fut pe uzi asta al tau ca vad ca te oftici rau de tot

• Like 1
Link spre comentariu

ca tine nu am mancat cacat aici pe forum in fiecare zi despre uzi si metehnele lui

poate ai vrut sa zici "CU MINE" insa lb romana nu se invata din versurile astora de la BUG Mafia

in rest sa-l fut pe uzi asta al tau ca vad ca te oftici rau de tot

Vrei s-o iau la pula pe mata? Scuze de off topic Amelio.
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...