cristi bug Reputație: 980 Postat August 13, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 13, 2016 Nu stiu daca sa se trezeasca Cretulina intr-o buna zi....e pe treaba ei.Eu n-o cunosc n-am vorbit niciodata cu ea. Stiu ca mi-a dat 1 punct reputatie Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 13, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 13, 2016 "faru" a jucat ieri ?cat a fost scoru ?..la pauza zic Incepe la sfarsitul lunii, dar pe 3 octombrie 99% intra in faliment. Eu unul nu o sa sustin noua echipa infiintata de suporteri ! Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 13, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 13, 2016 colega imaginara n-are topic?pentru amatorii de laba ar fi ideal!))))Colega imaginara o țin doar pentru Amelia 2 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 13, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 13, 2016 recenzie regulamentara, da' halatu cat a fost halatu ?!propun promovare la "de inceract pe pielea voastra"Sărmana Halatul, a fost : Atât! 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 14, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 14, 2016 Te rog frumos sa nu-mi mai zici Bugule & Bugulie altfel te zic fratelui....dar si tovarasului de la rutiera. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 14, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 14, 2016 Tovarasu di la rutiera poa sami pape tat lindiku....fratiele Uzi, cei sub lindik...iara tu, pientru mini, viei fi vesnic si foriever Bugule sau Bugulie ! Asa tiam botizat...asa ramai. Da nu stu di cie tie zbirciesti, cai doar o forma di alint sa sti. Di numi plasea di tini ti tufliam di mult. Dicit sati zik Bug (gindacule)...ie mult mai frumi Bugulie (gargarita mia mica si frajila). )))) 2 6 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 15, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 15, 2016 Amelia te invit la mine raman 4 zile singur cuc. Imi faci de mancare, mergem la plaja si surpriza! Cat de curand iti fac cunostinta cu fratele....) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2016 Amelia te invit la mine raman 4 zile singur cuc. Imi faci de mancare, mergem la plaja si surpriza! Cat de curand iti fac cunostinta cu fratele....)Wwwwwwoooowwww...cie invitatiie ! Is uda toata siacuma ! Pai mah Bugule...nus io satula di cratiteala la iubi al mieu...tu moi vrei sa vin sati fac si tii di haleala. Di plaja is satula...iara surpriza ar fi sa ma dia pi spati rapandula asta di fratitu ! Nam mari ancrediri co fi civa di capu lui...sau in chiloti lui. Nu ziceai si tu: "fata, uite, ptr ca iesti valabila am pus mina di la mina, fratili Uzi si io si te trimitim singura intrun city break la Monte Carlo...sau oriundi pot sa stau di una singura pi o plaja, fara si mi sie fluturie vrio pula pi sub nari ! Tu nu doar ka vrei sa ma futi moka...da rasplata mia ii sati si gatiesc !!! Poi ie coriect asa ? La Tamparinii tie dusi repidi cu citiva sutici in dinti...la mini vii cu pritentii di meniu !!! 2 6 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 15, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 15, 2016 Lasa ca vine iubita mea. O sa-mi faca un blowjob de toata frumusetea Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2016 Si Uzi ? Il rizolva si pi iel iubita ta ? )))) Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 15, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 15, 2016 Nu.Iubita mea doar pe mine ma iubeste Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2016 O antielieg...ka si mii Uzi ala numi stimuliaza nimica. Auzi...da iubita ta nar vria sa fasim un threesome ??? 1 6 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 15, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 15, 2016 N-are apucaturi lesby deocamdata Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 15, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 15, 2016 Nu mi-a povestit daca a facut-o cu vreo fata. Te rog sa nu-mi mai pui intrebari legate de viata intima. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 15, 2016 Mah da siensibil moi iesti ! Da di veata iei intima pot sa ti antrieb ? Link spre comentariu
limbalbastra Reputație: 4 Postat August 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 16, 2016 Amelia, nu vreau sa fiu foarte indiscret, am citit o parte din topicul asta si vroiam sa te intreb dc se poate un jet si pe fatza mea...pot sa iau in calcul o intalnire cu tine? multumesc Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Poti sami spui inainti di cie ti dai ku albastru di metil pi limbuta ? 2 6 Link spre comentariu
limbalbastra Reputație: 4 Postat August 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 16, 2016 Poti sami spui inainti di cie ti dai ku albastru di metil pi limbuta ? pentru ca nu este nimic mai bun pe lume decat sa ma joc cu limbutza intr-o pasarica si se mai irita si dansa.. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Mah da siensibil moi iesti ! Da di veata iei intima pot sa ti antrieb ? amelico +ul , dau si eu o limbutza dupa ce te rezolva #limbalbastra ... vrei? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 pentru ca nu este nimic mai bun pe lume decat sa ma joc cu limbutza intr-o pasarica si se mai irita si dansa..Aaaaaaahhhhh...cie cald ie afaraa...mam anfierbintat si mam udat toata ! Si zici ka ai limba aspra ??? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 #amelico, dau si eu o limbuta .... n'am mai avut parte de multa vreme de o limba'n gaurica ... vrei ? 2 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 #amelico, dau si eu o limbuta .... n'am mai avut parte de multa vreme de o limba'n gaurica ... vrei ?Daa fataaa...cum naiba sa nu vriau..ka limba ka a ta nari nimenea ! Nus dak iti adusi aminti...da tu moi dizvirginat...kku limba. Ku tini insa ii doar o probliema...sa nu ai pritentia sa ma iei ku Matizu..ka nu moi urc ! )))))) 2 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Oooofff...cind mie lumia mooi draga nu mai am bulini di verdi !!! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Daa fataaa...cum naiba sa nu vriau..ka limba ka a ta nari nimenea ! Nus dak iti adusi aminti...da tu moi dizvirginat...kku limba. Ku tini insa ii doar o probliema...sa nu ai pritentia sa ma iei ku Matizu..ka nu moi urc ! )))))) Pizdulino, matizul e bagat la conservare in ograda... de ceva timp ma plimb cu un ... transporter 1 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Mmoooama...mi sa luat o peatra di moara di pi inima ! Auzi...da stai asa o leaca...dak tu ierai piericol public cun lindik di Matiz...cum naiba iesti ku o ditai pula di Transporter ????? )))) 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate