Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Tovarasu di la rutiera poa sami pape tat lindiku....fratiele Uzi, cei sub lindik...iara tu, pientru mini, viei fi vesnic si foriever Bugule sau Bugulie ! Asa tiam botizat...asa ramai. Da nu stu di cie tie zbirciesti, cai doar o forma di alint sa sti. Di numi plasea di tini ti tufliam di mult.

Dicit sati zik Bug (gindacule)...ie mult mai frumi Bugulie (gargarita mia mica si frajila). :)))))

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Amelia te invit la mine raman 4 zile singur cuc. Imi faci de mancare, mergem la plaja si surpriza! Cat de curand iti fac cunostinta cu fratele....:))

Wwwwwwoooowwww...cie invitatiie ! Is uda toata siacuma !

Pai mah Bugule...nus io satula di cratiteala la iubi al mieu...tu moi vrei sa vin sati fac si tii di haleala. Di plaja is satula...iara surpriza ar fi sa ma dia pi spati rapandula asta di fratitu ! Nam mari ancrediri co fi civa di capu lui...sau in chiloti lui.

Nu ziceai si tu: "fata, uite, ptr ca iesti valabila am pus mina di la mina, fratili Uzi si io si te trimitim singura intrun city break la Monte Carlo...sau oriundi pot sa stau di una singura pi o plaja, fara si mi sie fluturie vrio pula pi sub nari !

Tu nu doar ka vrei sa ma futi moka...da rasplata mia ii sati si gatiesc !!! Poi ie coriect asa ? La Tamparinii tie dusi repidi cu citiva sutici in dinti...la mini vii cu pritentii di meniu !!!

:(

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

pentru ca nu este nimic mai bun pe lume decat sa ma joc cu limbutza intr-o pasarica si se mai irita si dansa..:)

Aaaaaaahhhhh...cie cald ie afaraa...mam anfierbintat si mam udat toata ! Si zici ka ai limba aspra ??? ;)

Link spre comentariu

#amelico, dau si eu o limbuta .... n'am mai avut parte de multa vreme de o limba'n gaurica  :D... vrei ?

Daa fataaa...cum naiba sa nu vriau..ka limba ka a ta nari nimenea ! Nus dak iti adusi aminti...da tu moi dizvirginat...kku limba. Ku tini insa ii doar o probliema...sa nu ai pritentia sa ma iei ku Matizu..ka nu moi urc !

:)))))))

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Daa fataaa...cum naiba sa nu vriau..ka limba ka a ta nari nimenea ! Nus dak iti adusi aminti...da tu moi dizvirginat...kku limba. Ku tini insa ii doar o probliema...sa nu ai pritentia sa ma iei ku Matizu..ka nu moi urc !

:)))))))

Pizdulino, matizul e bagat la conservare in ograda... de ceva timp ma plimb cu un ... transporter :D

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...