Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Mah baeti...vriau sa va aduc civa la cunostinta...

Cum bini ştiti...ciel putin ciei moi multi dintri voi...io am moi scris pi forumu asta cu ani ân urma !!! Si am scris serios, temeinic, informativ. Cind am revenit ca Amelia am schinbat stilu ! Lam schinbat pientru ca meam dat seama ca nuse merita ! Iefortu iera disproportionat ! Nu ie coriect ca uni săşi asume riscurile...sa sparga gheata...sa deschida drumuri noi...sa aduca aci informatiia...sa se chinuie sa ieduce fete noi cum si cari ie treba pi forum...si alti...cari nau contributiie...doar sa profite di informatiie si nisi macar sa zica "merci" !!! Ba moi rau...sasi dia cu parerea si sa critice !!!

Gata...schinbam iara placa !!!

Di azi ânainti...cu iegceptia celor cu cari am di mult comunicare privata...cari sint si or fost "diai miei"...nu moi am sfaturi, ponturi, picanteri, interventiii si informati pientru nimenea !!! Numi scriieti...nu ma contactati...nu ma ântriebati !!! Raspunsu mieu va fi "mars, zît, canci, muie si la gara" !!! Ciei cari mior dovedit pina acu ca sunt "baeti"...merjem ânainti ca dintotdeauna !!! Restu...pa si pu...la revedere !!!

Public...nu va moi bazati pi tat cie voi scriie io di acu ânainti...sar putea sa fii "pi invers" !!!

Daca va ântribati dice...va zic io ! Ie datorita lu Mihai Costea si ricenzia lui pi topingu lu Alinutza !!! Daca voi...aia cari platiti pientru futut...nu ati ânvatat ca aci ie doua tabere...ca alfiel va maninca lupiii...dava dreaq di prosti !!! Meritati sa fiti loati di fraeri si sa fiti jecmaniti !!! Nati antieles ca doar an unitate iegzista sansa di cistig...di forta...di regula !!!

Sami bag pula di nu ma stradui di acu anainti sa vo bag pi Jaga la Top !!! Merita !!! Ie moi jmechera dicit cîrdu asta antrieg di prosti di aci di 1000 di ori !!! Si poati cu ia la pachet o so salt an rating si pi Sandibel Tamparini, Pisy, si tati zdrentele dipi aci !!! Fiicari zdreanta noua pi cari am so cunosc di azi ânainti am so ieduc cum sa va faca la maxim pi forum !!! Cum sa va arda, sa va tepuiasca, sa va futa ân gura !!! Io va anunt ca schinb taberele !!! Io di azi trec pi partea zdrentelor !!! Sami bag pula di nui 23 august azi !!!

Cini ştii...poati osa va placa moi mult varianta asta !!!

;)

• Like 6
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Aoleuu ce-am mai râs de postarea ta :) Doar ce-am aterizat și eu aproape de ora 19 cu elicopterul de pe platformă am avut belele mari azi! Off au trecut 2 ani de când am avut ultima întâlnire cu fratele....să-mi zici ce cadou ți-a băgat iuby în cizme pentru ziua de mâine :)

post-196341-0-37347800-1544037327_thumb.jpg

post-196341-0-23635500-1544037338_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amelioooo... Prăpăd o sa fie! Toți aia de te măscăresc că de ciudoasă și invidioasa vorbești fetele de râu,acu' or sa devină fanii tai ,se stieeeeee! Nu o sa mai înțeleagă nimeni nimic, nimeni cu nimeni și amin! Noroc și futangeala sa fie! Și caterinca, of course.

• Like 3
Postat

Amelioooo... Prăpăd o sa fie! Toți aia de te măscăresc că de ciudoasă și invidioasa vorbești fetele de râu,acu' or sa devină fanii tai ,se stieeeeee! Nu o sa mai înțeleagă nimeni nimic, nimeni cu nimeni și amin! Noroc și futangeala sa fie! Și caterinca, of course.

...nu va moi bazati pi tat cie voi scriie io di acu ânainti...sar putea sa fii "pi invers"...

Io am zis ceam avut di zis. Cini ari ochi sa ceteasca...o cetit. Cini ari ochi sa vaza...o vizut. Restu ie doar can can !!! ;)
  • Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Muuuuuuuuult can-can :)

• Like 3
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Muuuuuuuuult can-can :)

Da, dar trebuie sa ai ochi buni ca sa vezi cine poarta chiloti si cine nu!

• Like 1
Postat

Da, dar trebuie sa ai ochi buni ca sa vezi cine poarta chiloti si cine nu!

:giggle:  :giggle:  :bravo  :bravo

• Like 2
  • Minus 1
Postat

nu accept decat legatura directa

la sange... amelica merita bani frumosi :D

Bah...bah voi va tocmiti pi lindicu mieu ???????? :)

ce fel de prietena iti este

ea cere comision si tu te futi pe o cafea

Postat

Bah...bah voi va tocmiti pi lindicu mieu ???????? :)

ce fel de prietena iti este

ea cere comision si tu te futi pe o cafea

Amelico, nu vrei fata sa-i luam noi banii lu' brett asta, dandu-i educatie financiar manageriala profitabila si lui ?

• Like 1
Postat

Fatah...tii iti plaşi tăți amărîți ! Targetu mieu ie mult moi sus dicit fraeru asta cari nui in stari sa tina un profil pi Nimfo...darmiti sa ma tina pi mini !

Nari bani fatah...nari chiftele !!! :))))))))

• Like 2
Postat

egoista esti!!!! numa' la tine te gandesti... eu voiam sa-l invatam sa faca bani dar nu inainte de a plati ;) ca doar educatia costa ... si chiftele orice fraier gaseste cand e vorba sa faca gramada de chiftele =))).... nah, te-am invatat pana te-am zapacit ... nu fac nicio treaba cu tine :(

• Like 1
Postat

Fatah...casa ânvieti pi ciniva sa faca bani li trebe o leaca di creier. Nu mult...da civa moi mult dicit la un şoarece ! Fii ca vorbim di vro noua starleta...una moi veche...sau amaritu di Brett !!!

Nucu dajtia fasi treba !!! ;)

• Like 1
Postat

Poi atunsea iti spun io: trebe fraeri cari o dat norocu pisti iei !!! Cu autobuzu !!! ;)

Prosti doar iti toaca nervi...si floci !!! :)))))))))

• Like 1

Postat

Fatah...tii iti plaşi tăți amărîți ! Targetu mieu ie mult moi sus dicit fraeru asta cari nui in stari sa tina un profil pi Nimfo...darmiti sa ma tina pi mini !

Nari bani fatah...nari chiftele !!! :))))))))

fraieri te tin pe tine, jupanii cand au ocazia te reguleaza
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...