Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

photo-220028.gif?_r=1490440423photo-220028.gif?_r=1490440423photo-220028.gif?_r=1490440423

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Mah Buguleee...uni lindicu mieu oi disparut mah ???  :cry2

Nu moi intri si tu zilnic pi acilea...tioi ritras aproapi di tat !

Nu ni moi zici cie moi ie nou pi centura...cum ie cu fotbalu...cu haleala la circiumi...cie moi...nu moi zici nimica !!!

Di futut cie sa moi vorbim ? Moi tii minti cumva cind oi futut si tu ultima data ? Si pi cini ???

Io is trista ca nisi macar di laba nu ni moi zisi nimica ! Si sti tu...veata fara laba ie pustiu !!!  :console

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Mah Buguleee...uni lindicu mieu oi disparut mah ??? :cry2

Nu moi intri si tu zilnic pi acilea...tioi ritras aproapi di tat !

Nu ni moi zici cie moi ie nou pi centura...cum ie cu fotbalu...cu haleala la circiumi...cie moi...nu moi zici nimica !!!

Di futut cie sa moi vorbim ? Moi tii minti cumva cind oi futut si tu ultima data ? Si pi cini ???

Io is trista ca nisi macar di laba nu ni moi zisi nimica ! Si sti tu...veata fara laba ie pustiu !!! :console

Îi pregătesc o "surpriză" tovarășului Talibabanu :). De footut o duc buni numai că puțin mai rar nu prea mai am timp pot să zic că uneori pe săptămână lucrez până spre seară și sunt puțin că te-ai luat de o fată cu mine s-a purtat dulce.
  • Like 1
Postat

Îi pregătesc o "surpriză" tovarășului Talibabanu :). De footut o duc buni numai că puțin mai rar nu prea mai am timp pot să zic că uneori pe săptămână lucrez până spre seară și sunt puțin că te-ai luat de o fată cu mine s-a purtat dulce.

Mah Bugulee...mah tii tie foame mah...ca sigur oi mincat nisti cuvinti...ca sa dea dreaq di ântileg ciemi zici !!!

:)

• Like 1
Postat

Buguleee...io am o maaari rugaminti la tini !!!

Fa mah si tu o poza cu o gugoasa di ursoaica...si puneo pi Nimfo...la topingu ala cu laba !!! :)))))))))))))))))

• Like 2
Postat

Mah...cu Denisa aia io am o maaaari nelamurire !!! Mah da maaari di tat !!! Am sa tio zic curind in privat...ca nui pientru tati ci am io di zis !!!

;)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ia spune amelia, cine esti ca mi-e lene sa citesc cele 128 de pagini.

Postat

Hai ca tii iti fac un rezumat...ca meriti si ca tie lene sa cetesti 128 di pajini...

Io sint Amelia...UL Amelia...UL UL Amelia...videta pi Nimfomane...si nu numai !!! Multi zic ca is zgripturoaica...da nui adivarat. Alti zic cas hiena...din cauza la pseudolindicu mieu...da nisi asta nui adivarat ! Adivaru ciel moi adivarat ie ca io is un baiat, di 24 di ani, di 1,80 inaltime...si cari no futut an veata lui...adica is virjin !!! Ma tat chinui de 128 di pajini sa dau si io o buca da numi iese !!!

By the way...ie vro fatah dispo acuma...ca ma cam maninca şnuru !!!

:laugh2

• Like 2
Vizitator freeway1
Postat

Hai ca tii iti fac un rezumat...ca meriti si ca tie lene sa cetesti 128 di pajini...

Io sint Amelia...UL Amelia...UL UL Amelia...videta pi Nimfomane...si nu numai !!! Multi zic ca is zgripturoaica...da nui adivarat. Alti zic cas hiena...din cauza la pseudolindicu mieu...da nisi asta nui adivarat ! Adivaru ciel moi adivarat ie ca io is un baiat, di 24 di ani, di 1,80 inaltime...si cari no futut an veata lui...adica is virjin !!! Ma tat chinui de 128 di pajini sa dau si io o buca da numi iese !!!

Amelico... nu ti-ai baut ceaiul azi, de ai, ce ai, cu neamurile (nepoti, nepoate, verisori, verisoare cu toi vecinii lor)! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ce nu zici la baiat ca ai fost curva,te-ai lasat? De ce nu zici ca ai fost centurista cu Jaga?

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator freeway1
Postat

Ce nu zici la baiat ca ai fost curva,te-ai lasat? De ce nu zici ca ai fost centurista cu Jaga?

Cred ca stie deja asta!

• Like 2
Postat

Lasal in lindicu mieu sa ceteasca ! Poati invata civa din 128 di pajini !!! Poi daca io stateam sa fak rezumate la tati nipotii miei ambetiosi cari sor perindat pacilea...nu moi aviam timp nisi dio cacare strasnica !!!

:))))))))))))))))))

• Like 2
Vizitator
Postat

Multumesc! Esentialul il stiam, detaliile imi scapasera. 

Vizitator freeway1
Postat

Multumesc! Esentialul il stiam, detaliile imi scapasera.

Unde ai dreptate, ai dreptate! Detaliile fac diferenta! Asa ca iti voi da eu niste detalii, si sper sa nu se supere Amelia. Deci, are picioarele până în pământ, mâinile sunt situate de o parte si de alta a corpului. Capul este fixat deasupra gâtului,care la randul sau este situat în partea superioară a corpului la o distanță egală intre umeri, umeri de care sunt atașate mâinile!
  • Like 2
Postat

Ai uitat lindicu !!! Mienționiazai civa si di lindicu mieu !!! :)))))))

o pozda,este cat 1000 de vorbe:))

post-255047-0-29510800-1548504414_thumb.png

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Ai uitat lindicu !!! Mienționiazai civa si di lindicu mieu !!! :)))))))

N-ai lindic, n-ai valoare, vorba cuiva :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...