Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Dragii Miei Baieti si Fetiii,

Uiti ca cit oi zici "pirt" au tricut 3 luni di cind am aterizat si io pi aciliea ! Cum io sint mereu interisata sa stu si di opinia voastra, va intreb: cum va plasi acuma di mini ?

La anceput nu stiati cum sa ma luati, ieram gretoasa o leaka. Da ku putina lamuie vati obisnuit ku mini ! O fost o tira mai greu ku graiu aista al mieu, da vaz ka multi lor amprumutat. Bini, mai ie unii, nu dam nume, da incepi cu "B" si se tiermina cu "u" si ari la mijloc "abay", cari nici akuma nu so dumirit ce si kum. Urla si dupe atata timp ca nam ci cauta io acilea si sa plec ! Sa ma banieze blanosu ! Da io zik asa...dicit sa plec io, mai bini sa pleaca iel !

Voi ci pareri aveti di "ul amelia" ? Sa mai stea putin, sau sa dispara asa kum fasi Vanishu la petele maro din chilotii albi ? Kear vriau sa stu ci vo placut si ci nu ! Asa ka fara rusinica, ziciti ci avieti pi suflitel !

:)

Hai mai stai! Poate capeti accent de dobrogea si va intelege si bby-ul ce scrii! :)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Esti tare simpatica si deja ne-am obisnuit cu tine :)

Asa ca,sa nu indraznesti sa dispari.

Si totusi...... de ce este babayul pe lista neagra la mai multe fete???!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Esti tu asa mai bagacioasa de felul tau,dar esti simpatica :laugh2

• Like 1
Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

io zik sa mai stai macar pina ti pune motanu la iexcortili di top

:)

• Like 1
Postat

Multumiesc la baeti, da sincer io astiptam si fetili sa zica civa, ca si pi ieli leam mai zgandarit o leaca...sau poati o leaca mai multisor.

Postat

Ba daaaa ! Tu nu stiai ka pi litoral...dar doar in sizonu iestival...se da bere moka ? :))))

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Heeeeei, re-ai țicnit ? Stai aici, că esti un "must-have" ! Fetele....fetele cred xă au priceput printre rânduri că domnia-voastră are un singur defect : prea pui deştu diiiiiirect pe rană ! Şi de-i rana mai.ascunsa, mai veche ....no chance, o găseşti tu şi tragi şi un praf de sare dacă posedoarea o reneaga! :)

• Like 4
Postat

Vaaaai...multumiesc pientru dedicatiie ! Nah ca mam inrosit ca o fata mari acusa !  :blushing2

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Ba esti nebun, ti-a confirmat tie... cat esti de smecher...

Poate oi fi nebun & smecher,dar la 2 concerte in fata scenei "fratele" Uzzi mi-a strans palma si unii au ramas uimiti sau mai bine zis cu gura cascata :)
  • Telefon: 0721620936
  • Telefon: 0721620936
Postat

hai frate ca deja o fortezi...esti mare de tot..iti dai seama cine ti-a strans mana? te inDIvidiez!

• Like 3
Postat

hai frate ca deja o fortezi...esti mare de tot..iti dai seama cine ti-a strans mana? te inDIvidiez!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Adevarul ca "fratele Uzzi" asta e vedeta mare, boss!! Un analfabet care nu leaga 2 vorbe si rage-n microfon pe scena si se "pise pe ei de fraeri"!!

Zici ca ti-a strans mana Dr. Dre, nu alta!!  :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Poate oi fi nebun & smecher,dar la 2 concerte in fata scenei "fratele" Uzzi mi-a strans palma si unii au ramas uimiti sau mai bine zis cu gura cascata :)

Wow...zici ka tia strins plama ? Poi io zik ca daca iti tinea coiteli in palma cind iti sugea pula di nota 10, cu deep cu tot, iera di laudat ! Si iti zik io sigur ca toati lumili raminea cu gurili cascate !

Dak fratili Uzi iera tovarasu tau iti dadea si tii moka vro fata daia ci sugi pula la artisti dupe spectacol. Sau makar o bere !  :laugh2

• Like 3
Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Bă cristinele ... sa nu zici ca ala din poza esti tu!!! Te-ai pus langa fratele uzzi sa ne uimesti si pe noi.....

• Like 2
Postat

Adevarul ca "fratele Uzzi" asta e vedeta mare, boss!! Un analfabet care nu leaga 2 vorbe si rage-n microfon pe scena si se "pise pe ei de fraeri"!!

Zici ca ti-a strans mana Dr. Dre, nu alta!!  :slap2  :slap2  :laugh2  :laugh2

"Analfabetul" a facut polo & rugby!
Postat

Wow...zici ka tia strins plama ? Poi io zik ca daca iti tinea coiteli in palma cind iti sugea pula di nota 10, cu deep cu tot, iera di laudat ! Si iti zik io sigur ca toati lumili raminea cu gurili cascate !

Dak fratili Uzi iera tovarasu tau iti dadea si tii moka vro fata daia ci sugi pula la artisti dupe spectacol. Sau makar o bere !  :laugh2

Cainii latra ursu' trece de cele mai multe ori dar, cateodata se opreste, face o exceptie si le-o da si lor la m..e :)
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Hahahahaha, pai si asta ce-nseamna? Ca din cauza asta n-a avut timp de scoala si este analfabet? Ce treaba are sportul cu faptul ca nu leaga 2 vorbe? Analfabetul e analfabet, chiar daca a fost sau este sportiv!! A nu se confunda scoala cu sportul, sunt 2 lucruri total diferite!! Doar daca facea sah nu ziceam ca e analfabet, dar sahul nu este pentru aia care "te baga-n perfuzii"!! Gieeaaahhh!!

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator larisa_blink
Reputație: 0
Postat

Ramai aici Amelia, ca tare bine le zici! Te pup dulce

• Like 1
Postat

Care mi-a dat  -1,daca are sange-n pula sa recunoasca !

Eu ti-am dat.

Ai vreo problema cu asta?

Postat

Dak aviam si io singe in lindic...iti dadiam si io ! Da nam..ca mio tricut ciclu ! :))))

Postat

Auzi Bugule..polo din ala ku caluti si bete lungi si toali di la Ralph Lauren. Dala di mate fine undi cucoanili vin sa priveasca ku palarii sukii ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...