anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Mmoooama...mi sa luat o peatra di moara di pi inima ! Auzi...da stai asa o leaca...dak tu ierai piericol public cun lindik di Matiz...cum naiba iesti ku o ditai pula di Transporter ????? )))) Ma gandeam sa-l fac loc de joaca ... pentru un plus de ... distractie si binenteles pentru ceva in plus la tarif 1 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Daaa...gienial...cie niebunii iextravanganta !!! Adrenalina curata ! Hai sa dam o tura diseara pi varianta si sa agatam cienturisti...vriei ? Li chemam la geam si li aratam lindicilie...si cind sar pesti pi noi...o calci pi coada pi Transportierita si li fasim giesturi obscienie !!! Io is uda dija ! ))))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Daaa...gienial...cie niebunii iextravanganta !!! Adrenalina curata ! Hai sa dam o tura diseara pi varianta si sa agatam cienturisti...vriei ? Li chemam la geam si li aratam lindicilie...si cind sar pesti pi noi...o calci pi coada pi Transportierita si li fasim giesturi obscienie !!! Io is uda dija ! ))))) Pizzzdulino, nu mere ase ... Pentru asta , tre sa-mi dotez jucaria cu o salteluta ... niscaiva recipeiente cu apa .. iar partenerul, trebe sa fie musai, unul pe care il cunosc .... altfel , o dam pe centurisiti si nu e placut ... aia vor sa plateasca putin pt o muie iar gurita mea nu e dispusa sa negocieze muia sub limita de cota de piata Link spre comentariu
limbalbastra Reputație: 4 Postat August 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 16, 2016 Aaaaaaahhhhh...cie cald ie afaraa...mam anfierbintat si mam udat toata ! Si zici ka ai limba aspra ??? zic ca am limba asa cum trebuie, ce zici te incumeti si dc nu ti-a placea....sa ma dai pe topogan la tot forumul..)) Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 16, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat August 16, 2016 Auzi mah, boala de bovine!?Dar ce se întâmpla dacă o sa iti placa tie jetul ce o sa-l Primești!? ))Pe ce Secțiuni te duci apoi sa iti cauți plăcerea!? Pe la tramvaie!? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 zic ca am limba asa cum trebuie, ce zici te incumeti si dc nu ti-a placea....sa ma dai pe topogan la tot forumul..))Albastrel...fasi o confuziie ! Pi mini nu ma incita sa ti dau pi tini pi tobogan pi tat forumu...pi mini ma incita plaseria mia piersonala. Dak o lasai doar la tini si la mini...iera bini. Cind baji forumu la mijloc...ie pria multa lumi pientru plaseri. Moi alies a mia...ka nus iextroviertita. Dak vrei o fata cari sie pise di plaseri...da si cari vini pi forum si tipa in gura mari la toata lumili cie o facut ia cu tini in intimitati...tio ricomand pi Cretulina Mincinoasa (aka Andreea Creata di moi nou, Roxana2, Roxana1, Roxana 450, R2D2, Roxana Bershka, s.a.m.d.) ! Garantat cind iti da ku jet afla ciel putin tat judietu Constanta...ka ia nu antieliege cei aia siecret profiesional...cai doar o zdrianta ! Si io sint o zdrianta...da nu ka ia !!! Io is moi plapinda, moi finuta, moi intima si mult moi discrieta ! Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Mmoooama...mi sa luat o peatra di moara di pi inima ! Auzi...da stai asa o leaca...dak tu ierai piericol public cun lindik di Matiz...cum naiba iesti ku o ditai pula di Transporter ????? )))) Apropos, nu e chiar asa de mare, dar o saltea tot incape in el .... si nu ma face de ras cu "pericol public", eu sunt parfum in comparatie cu multi de prin zona 1 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Fataaa...am ajuns sanatoasi la mall...am ajuns ! O leaca di palpitati...da bini ! Asa ka iesti Senna dupe mine ! ))))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Fataaa...am ajuns sanatoasi la mall...am ajuns ! O leaca di palpitati...da bini ! Asa ka iesti Senna dupe mine ! Pizdulino, daca iei in considerare ca nu stiam decat sa trec strada prin zona, inseamna ca sunt artista ... sa vezi acum ce pericol sunt ... au cam inceput sa-mi faca loc in trafic 1 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Tie cried fata ! Cre cati vad talientu di la o posta...moi rau dicit dak ai fi avut girofar ! )))) 1 6 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 16, 2016 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 16, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 16, 2016 Amelio vrei o cartela de metrou ? Nu pentru cel din NY ci pentru cel de la B. Sa vezi si tu ce pasarici bune sunt la Bucale Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 16, 2016 Mah Bugulie...tu ai o parieri foarti naspa dispri mini ! Poi io am fatza di zdreanta cie sie plimba ku metrou ??? Cie urmiaza...invitatii la cina ku chiflie si chiftieli ??? Viezi ka ma confunzi ku R2D2 !!! ))))) 2 6 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 16, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 16, 2016 Vezi ca Roxanica vrea sa faca squirt pe tine:) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 17, 2016 Ar vria ia sa fak si kaki pi mini...da ii constipata ! )))))) Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 17, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 17, 2016 Azi m-am intalnit cu Victor Yila de la grupul Voua,sotia alba copiii... ) Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Azi m-am intalnit cu Victor Yila de la grupul Voua,sotia alba copiii... )si? Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 19, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 19, 2016 Doar ce am ajuns acasa. Jegosii de la Princess pusese-ra intrarea libera dar pana la urma s-a bagat bilet. Amelio a fost o zi minunata. Din pacate n-am mai putut face poza k fratele Uzzi s-a blocat camera mi-au purtat ghinion dusmanii mei dar la final m-am intretinut cateva minute k fratele eu spunandu-i o gluma haioasa. A fost si fostul primar Mazarica vopsit posibil cred si Cretulina. Dar cireasa de pe tort a fost o minunata satena care dupa concert mi-a oferit un frumos handjob. Ne auzim maine seara noapte buna. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 19, 2016 Io cind om zis ka tu iesti jmeker...apai jmeker tata ! Nuu pele di pula fricata la laba !!! 1 7 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 19, 2016 Doar ce am ajuns acasa. Jegosii de la Princess pusese-ra intrarea libera dar pana la urma s-a bagat bilet. Amelio a fost o zi minunata. Din pacate n-am mai putut face poza k fratele Uzzi s-a blocat camera mi-au purtat ghinion dusmanii mei dar la final m-am intretinut cateva minute k fratele eu spunandu-i o gluma haioasa. A fost si fostul primar Mazarica vopsit posibil cred si Cretulina. Dar cireasa de pe tort a fost o minunata satena care dupa concert mi-a oferit un frumos handjob. Ne auzim maine seara noapte buna.halatu'? 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 19, 2016 Bai..vorbim di pula lu Bugu..cre ka ia lo platit...si o doamna nu zicie niciodata cit ! 1 7 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 19, 2016 sa-mi bag ... nici idee nu aveti de pe unde va trece prin cap sa sunati ... !!!! Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 19, 2016 What ? Di where ? Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 20, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 20, 2016 halatu'? Desi am vrut s-o platesc m-a refuzat politicos. Inainte i-am facut cinste cu o bautura. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 20, 2016 Bugulie...moi facut curioasa.... Dieci...tiai dus la ia..ioi zis: "fata..bem si noi civa..fak io cinste." Si ia o zis: "da, pari a fi om nu pom..acciept". Si duppe cie ati beut si ati conviersat tu ioi zis cam asa: "cie ochi frumosi ai, amindoi di aceiasi marime...cie urechi dragutie...si cie nari iextavaganti...vriei sa ni futim si noi ?". Probail ia o zis "nu..cie dreaq !". Dupe cari tu ioi zis: "ma fata...io nus zgirtoman...pari fata ieleganta...platiam si io futaiu ku tini?". Iara ia tio raspuns: "imi pari rau, azi nu ma fut pi bani". Iara tu ai tat insistat ka vrei sa io viri, iara intrun final ia cum o zis: "ma baete..mia zis mama sa nu ma fut ku straini...moka or pi bani..da o laba iti fak, ca sa nu zici ka sint fata naspa"! Cam asa o dicurs treba ? 3 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate