Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ieleva puorno iexmatriculata ?

Io unul o videam in ruolul principal pi andra pysy :)

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Nimeni nu zice nimic de vizita lui Mike TY in tara si cum a ranas lefter fara 300 mil $. In 2005 a fost in Mamaia si pe urma a petrecut pe un yacht. A fost si Mutu acum daca or fi fost si un gang-bang nu stiu :)

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

aveam eu niste poze facute cu mike pe plaja ,la kudos, prin 2000 si ceva parca ,ma faceam ca ii dau un neveu din fundul gradinii , daca le mai gasesc prin arhiva le pun aici ,daca tot a lansat marinica spionul moda cu postatul de poze laudaroase

• Oras:Constanta
Postat

Helo la tati lumili,

Nam moi stat di mult di vorba, asa ka profit di citiva rinduri ka sa moi palavrajim. Cie moi fasiti voi ? Cari moi ie treba cu futut la mare ? Toamna sanunta cam saracacioasa. Fetili sie cam pling. Or vinit si moi multi noutaturi di pizdi di toamna dicit in alti ani. Simparti banu la moi multi parti.

Oricum...cini poati...oasi roadi !!!

Ka di obisiei...imi plasi cind ienerviez prosti. Moi alies aia cari nau loc di kuru mieu. Astiept sio un prost cu cari sami fak plasieri sa ma ciert. Sa fii bun pi argumient...ka pi pizda sigur no sa fii, din momient cie alieji sa sie ciertie dicit sa futa !

Sa va zik...am un prost cari in fiicari zi isi fasi un cont nou, ka sa intrie la mini la profil, ka sami dia un vot di o stieluta. Pizdai siama cit di mult il zgindirie pi iel curu mieu, di zilnic si treziesti cu gandu: "sa nu uit azi sami fak al cont al ziliei ca sa o votiez niegativ ku stieluti pi Amelia" !!!

Pi mini ma ancalziestie la inimioara astfiel di abniegatie ! Simt fluturasi la burtica cind rializez cum doar cuvintili mieli ating atita di profund vetili prostilor ! Pientru domnu prost "octombrie 8", cari ieri o fost "octombrii 7", si moi inainti "iubituameliei", "sexymotherfutator", "clownpprinceofrime", "sandu alu sanica", samd...vriau sa iti multumiesc pientru recunoastiria valori mieli. Ie clar ka ti zgindar la psihic !!! Oricum, io am convingirea ka toati conturili ii apartin marilui ginditor, gramatisian si urolog (di fapt urofag)...cristianus.

Ricomandaria mia iestie ka iel sa baji bani si sasi fak conturi vierzi...ka macar sa poata sami dia bulinutie di rosu. Asa makar ii iesie dio chiftia si lu Pisicosu...ka pi mini nu ma diranjiaza nisi cit o zorzonia daia din scame, agatata la floci din kur !

Dak flacai astia ar dipuni juma di iefort la pizdi...fata di cit sie screm acilea sa sie dia ginditori...ar intra an analili Constantiei ka mari futatori. Asa... sint doar nisti labari prosti si agramati...kari ni amuza ku lipsurili lor.

Va pup draji miei...moi alies astia prostanaci, ka voua va trebe afiectiuni... si sa avieti un vikend rilaxant ! ;)

• Like 7
  • Minus 7
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Si pe mine m-a vizitat cu cate o steluta la profil, 7 si 9 octombrie! 8 octombrie cred ca a uitat de mine!

:))

• Like 2
Postat

Iti promit dk ma voi indragosti vreodata de domnul Uzzi voi posta public, dar de pe lumea cealalta asa ca ai de asteptat! Si apropo de vb mai mult vb cu ceilalti 3membri. Pentru curiosi ca sa moara de ciuda eu & fratele iubim PIZDAAAA! Seara buna

Postat

:( Gangstere si Anonna...mati suparat ! Io crideam ka sint speciala ! :(

Pai si cine a indraznit sa zica altceva??

Pupa mama pe ea de fata mare, atat de speciala esti ca pana si cele 2 zile din luna octombrie te-au remarcat =)) cu o steluta.

Taci ca s-a trezit si 10octombrie =))

• Like 3
  • Minus 2
  • Telefon: v_king_67
Postat

Nu va mai plangeti, muierilor =)) ... si pe mine m-a vizitat 7octombrie2016 si 9octombrie2016 si mi-a dat o steluta la profil =)) ... cred ca pe 8octombrie2016 l-a tinut constipatia in buda toata ziua si nu a apucat sa intre pe nifmo =))

Si eu credeam ca sunt singurul vizitat de zilele lunii octombrie ,dar m-am inselat .Au trecut si 6-7-8-9-si chiar 10 octombrie si fiecare a dat cate o steluta. :laugh2  :laugh2 .Constipatie probabil ca a avut inca de la inceputul lunii ,dar mai apoi si-a revenit si a inceput sa dea cate o steluta :laugh2  :laugh2 .Va urma ...

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Se pare ca cineva ne iubeste muuult de tot =))

Asa este ,dragostea a inceput de pe 4octombrie .Si eu l-as iubi pe el/ea ,dar doar in gura  :laugh2  :laugh2  :pepsi  :atm

Astept vizitele ce urmeaza ,11,12 etc.

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...