Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Aseară una din vulpile polare a evadat. Aceasta a săpat un tunel pentru a ajunge la un pescăruș rănit după ce l-a mâncat fugind. Tot răul spre bine a fost văzută dimineața la Dacia,iar mai târziu capturată împreună cu cei de la poliția locală la Casa de Cultură.

post-196341-0-00083100-1518621474_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ursul Ballo din stațiunea Straja a împlinit 18 ani! Acesta a fost sărbătorit cu un tort de fructe :)

post-196341-0-42643400-1518975785_thumb.jpg

post-196341-0-84307300-1518975802_thumb.jpg

post-196341-0-54920400-1518975817_thumb.jpg

post-196341-0-51447300-1518975830_thumb.jpg

post-196341-0-59745200-1518975846_thumb.jpg

post-196341-0-26817600-1518975864_thumb.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E mai multe toarte carevasăzică .. la actualități iera un tort cu mult verde, realizat din miere fructe și acoperit cu frișcă !

Din instantaneele prezentate, se trage concluzia că nu e un tort cu verde.

Dezinformare a la antena trei !

Vizitator ana paraschiv
Postat

Amelicoooo cafeaua aia?

Vine vineee ! ;)

Fatah, iesi cu masculii la cafea si-ti neglijezi pretinile?  Ntz, Ntz, rusinica! 

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Fatah, iesi cu masculii la cafea si-ti neglijezi pretinile?  Ntz, Ntz, rusinica!

Fatah...da nam iesit ! Nu viezi ka ma cearta Talibanu ka mam dat la fund ?!

Bai za uei...fundu tau ci moi faşi fatah ? Cafea serveste ???

:)

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Fundu' e bine, merci!  Nu te-a uitat, ca sa zic asa! 

Da' fundu' tau o sa se faca mai mare ca al meu daca nu pleaca degraba spre mine. Daca poposesti in oras, stii ce-ai de facut!  

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Oari pastilili celi au iefecte si la lindice ??? :)

incearca si ne zici si noua :))

cica trebuiesc luate ca si pe supozitoare :laugh2

• Like 3
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Fata, da' ce mama naibii faci fata de nu mai ai timp sa stai la barfa pe acilea? Ti-a dat yuby de lucru , ti-ai găsit vreun amant, ce pana mea faci de ne ignori așa?

Aaaaahhhhhh. ..Vreau atmosferă, vreau rânduri tăioase și delicioase, nu ai mai dat lindicul la ros de când eram eu fata mare !

Ai în plan vreun " Return of UL.UL.AMELIA" ? Ca mie mi se pare ca suna bine și UL.UL.UL AMELIA.

Zic și eu :)

• Like 1
Postat

Fatah...fak la naiba di bini. Iuby ie bini sanatos...ii dau linidicu la ros. Asa ka nu moi ramaie si pientru alti.

Nu iegzista un plan pientru UL UL UL Amelia. Ba kear dimpotriva ! Ma gadiam ka ân 3 zili fac 2 ani di cînd am vinit si io pientru prima data pi Nimfomani.

Or fost multi prosti si multi zdrente ân timpu cesta. Cînd am loat pauza aia, pi motiv ka mor banat aia di leo dat Pisicu muie ku diipthroat, am discopirit civa inportant.

Ie multi lucruri di facut cu timpu liber !!! ;)

• Like 3
Postat

Poati o vinit vremea sa ma ritrag dipi forumu asta ! Nu ştu...da zik si io !!! ;)

Postat

Fatah...fak la naiba di bini. Iuby ie bini sanatos...ii dau linidicu la ros. Asa ka nu moi ramaie si pientru alti.

Nu iegzista un plan pientru UL UL UL Amelia. Ba kear dimpotriva ! Ma gadiam ka ân 3 zili fac 2 ani di cînd am vinit si io pientru prima data pi Nimfomani.

Or fost multi prosti si multi zdrente ân timpu cesta. Cînd am loat pauza aia, pi motiv ka mor banat aia di leo dat Pisicu muie ku diipthroat, am discopirit civa inportant.

Ie multi lucruri di facut cu timpu liber !!! ;)

la faza cu timpul tau liber ,ai dreptate.De zdrente si prosti sunt peste tot,sti tu pādure fara uscāciuni??

• Like 3
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Poati o vinit vremea sa ma ritrag dipi forumu asta ! Nu ştu...da zik si io !!! ;)

Poate NU ! :hihat

• Like 4

Postat

Aseară după multă vreme m-am întâlnit cu vecina blondă. Ciudat n-a plecat cu Mercanul ci a comandat un taxi,dar nu asta e important ci meciul Farul-Rapid la care am participat acum 10 min am ajuns și eu acasă rupt de oboseală și mâine probabil voi reveni cu recenzia acum mă bag la somn.

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...