ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 25, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 25, 2018 Bugule...tu oi vizut vrodata filmu ala "Life of Pi" ??? Cika ie serial pi Nimfomani acu ! :)))))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2018 Postat Februarie 25, 2018 Foarte foarte șmecher filmul ăla doamnă ;) Mă îndoi temeinic din rărunchi cum că subiectul în cauză a avut habar de ecranizarea mai sus amintită. ;)
cristi bug Reputație: 1022 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 26, 2018 Să-mi bag....ce-am căzut în fund era gheață sub zăpadă.
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2018 Postat Februarie 26, 2018 Deci: ai in cur gheata sub zăpada!?Ți-ai băgat cumva un aisberg acolo cu juma’ de calota polară!?
cristi bug Reputație: 1022 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 26, 2018 Nu n-am nici o vânătaie. Bine că nu m-am lovit în alte locuri mai intime :)
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 27, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 27, 2018 Voi asa li loaţi ??? :)))))) nu nicidecum.Acum mai nou,cand mergi la unele vanzatoare de sex tre sa o ai deja trezita...cum ai zice tu "dânsa sā hiie dija belitā cā nu'i timp de jujuleli" 3
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 27, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 27, 2018 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Februarie 27, 2018 Di uni lindicu mieu jujulieli. La triaba...ka taim iz moni !!! :)))))) 4
cristi bug Reputație: 1022 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 28, 2018 Șarpele penis trăiește în Brazilia. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 1, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 1, 2018 :( Sîntiți tăți nişti nesimțiți !!! :( Hal di bărbați ! Da daaaa...voi tăți !!! :( Nişiunu nu so gîndit sămi trimitã si mii un mărtisor di 1 martii. Un ghiociel...civa ! :( 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 1, 2018 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 1, 2018 Felicitari! Ai ajuns la pagina 100!La mai multe!! 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Martie 2, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Martie 2, 2018 :( Sîntiți tăți nişti nesimțiți !!! :( Hal di bărbați ! Da daaaa...voi tăți !!! :( Nişiunu nu so gîndit sămi trimitã si mii un mărtisor di 1 martii. Un ghiociel...civa ! :( eu unul pe,persoana fizica care este..nu am stiut de care iti place :):) 3
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 2, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2018 1
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 2, 2018 Postat Martie 2, 2018 Să-mi bag....ce-am căzut în fund era gheață sub zăpadă.bine ca nu era o pula sub zapada 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 2, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2018 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 2, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 2, 2018 :(Sîntiți tăți nişti nesimțiți !!! :(Hal di bărbați ! Da daaaa...voi tăți !!! :(Nişiunu nu so gîndit sămi trimitã si mii un mărtisor di 1 martii. Un ghiociel...civa ! :(Scuzele mele ...lecitina. Se poate ...mea culpa. Mai bine mai tarziu decat niciodata. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 3, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 3, 2018 Tenk iu !!! Un adivarat gentilmen...cari ştii kum se trateaza o doamna ! :)
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 3, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 3, 2018 Tenk iu !!! Un adivarat gentilmen...cari ştii kum se trateaza o doamna ! :)Un adivarat gentilmen ...pientru o adievarata leidy 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 6, 2018 Am ântrebat ricent dak steluțili astea ie moi valoroase dicît bulinuțili di reputații...si io ânca nu îs lamurită di punctu vostru di vedere.:)Akuma am alta ântribare...pi subectu asta... Dak dischiditi profilu mieu osa videti un cîrd ântrieg di utilizatori cari mior dat steluti dastea. Uni mior dat o singura steluta (ci sa fasi...nu poti sa fi pi plac la tăți) dara multi...si moi alies ricent...mior dat 5 steluti. Antribarea mea ie urmatoarea: cum lindicu mieu fak iei asta ??? Io nu moi vad nisiun sistem di steluti dila nisiun profil. Inclusiv al mieu ?! Cum dau iei steluti acusa ???
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Doamnă, dacă îmi permit ! ;) Pe celularul dumneavoastră, în mod Default, vizualizați site în versiunea mobilă. NU apar steluțe la profil :) În modul FULL VERSION, apar de toate. Cel puțin eu așa le văd. q.e.d.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 6, 2018 Tenk iu pientru iexplicatiie !!! Ie lojica acusa triaba !!! Asa ie...mam uitat pi telifon si nu dipi laptop. Ma antribam doar cum or putut vro 700 di utilizatori sami deie steluti...cind io nisi nu li videam. Nisi macar stele verzi !!! :) 1
cristi bug Reputație: 1022 Postat Martie 8, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 8, 2018 Ce zi nașpa a fost azi,dar și frumoasă! Am stat o oră să plătesc la SPIT venise și un tovarăș câteva secunde a stat și când a văzut coada a plecat. La Mulți Ani Amelico! Ce surpriză ai primit de la iuby eu am fost cu un trandafir la vecina blondă și m-a pupat :) 3
cristi bug Reputație: 1022 Postat Martie 10, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 10, 2018 Ce mișto! Un maramureșean crește un lup & o femelă râs .Poate la vară trec și eu să-i văd și să mă joc cu ei :)
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 11, 2018 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 11, 2018 Ce zi nașpa a fost azi,dar și frumoasă! Am stat o oră să plătesc la SPIT venise și un tovarăș câteva secunde a stat și când a văzut coada a plecat. La Mulți Ani Amelico! Ce surpriză ai primit de la iuby eu am fost cu un trandafir la vecina blondă și m-a pupat :)Daca te inghesui cu toti pensionarii... :no2Poti plati impozitul la orice oficiu postal sau chiar online daca iti faci cont pe SPIT Cta. Mai sunt si alte optiuni, crede-ma.SA stau la coada sa ii dau banii lui Fagadau ...no way ... :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 1
cristi bug Reputație: 1022 Postat Martie 11, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 11, 2018 Daca te inghesui cu toti pensionarii... :no2Poti plati impozitul la orice oficiu postal sau chiar online daca iti faci cont pe SPIT Cta. Mai sunt si alte optiuni, crede-ma.SA stau la coada sa ii dau banii lui Fagadau ...no way ... :no2 :no2 :no2 :no2 :no2 Niciodată n-o să plătesc cu cardul! Știu se zice metoda paysafecard,dar n-am încredere spargerea contului.... Acum aproape 3 ani eram cu cineva din familie la BV și a plătit într-o benzinărie cu cardul și unde eram cazați în Predeal a văzut pe telefon că i s-au luat mai mulți bani decât trebuia pe benzină mers la bancă pe urmă iar la benzinărie..... Ce-am mai plătit rar mi s-a dat nr contului am fost la bancă și am virat banii.
Postări Recomandate