Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

După ce în octombrie un urs a fost călcat de tren în Parcul Național Defileul Jiului zilele trecute a fost găsit un ursuleț de 1 an și 4 luni cu piciorul stâng rănit, sfârtecat & plin de viermi. A fost operat,dar din păcate i s-a amputat piciorul!

post-196341-0-31122400-1528618281_thumb.jpg

post-196341-0-77887800-1528618295_thumb.jpg

post-196341-0-64206300-1528618306_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

După ce în octombrie un urs a fost călcat de tren în Parcul Național Defileul Jiului zilele trecute a fost găsit un ursuleț de 1 an și 4 luni cu piciorul stâng rănit, sfârtecat & plin de viermi. A fost operat,dar din păcate i s-a amputat piciorul!

din pacate a si murit!!  Cel putin asa aparea la stiri

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/puiul-de-urs-operat-la-zarnesti-a-murit-altul-si-a-facut-aparitia-la-busteni.html

• Like 5
Postat

Cat lumea proasta si la noi la plaja cu delfini. Aceeasi oamenii fara educatie care  vor sa fac selfy cu pui de urs,ii hranesc si dupa aia se plang ca ursi tot vin in zonele locuite.

• Like 6
Postat

Cat lumea proasta si la noi la plaja cu delfini. Aceeasi oamenii fara educatie care vor sa fac selfy cu pui de urs,ii hranesc si dupa aia se plang ca ursi tot vin in zonele locuite.

E vina autorităților că au construit blocuri unde în spate este pădurea & muntele. Cum locuiesc indienii și îi atacă tigrii & leoparzii sau în Islamabad(capitala Pakistanului) leoparzii pot fi văzuți în parcurile & spațiile verzi din oraș.
  • Like 1
Postat

Blanosii toata ziua dorm  :snap Cred ca n-ai uitat ca in urma cu 4 ani i-am atins & mangaiat ?!

post-196341-0-42136300-1529240963_thumb.jpg

post-196341-0-28980500-1529240973_thumb.jpg

post-196341-0-68844000-1529240983_thumb.jpg

post-196341-0-88421100-1529240992_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Ce mi s-a întâmplat acum aproape 2 luni că tot era interesat pensionarul Talibanu dacă am fost la concertul fratelui :) Eu fiind convins că ora la care cântă este 1&2:30 plec cu un tovarăș taximetrist. Ajung în jur de 00:30 îi zic lasă-mă la stradă un miros de la tomberoane împuțit am văzut celebrele cluburi o grămadă de pițipoance excitându-ma. Întreb un puști lucrând la club la ce oră încep când colo concertul avuse-se loc lumea începând să iasă mă întâlnesc și cu un prieten de la B era și celebrul Poponeț. După ce în ianuarie 2017 mi s-au furat 50 lei din celebra locație am dat și 50 pe taxi degeaba am mai stat pe acolo înecându-mi amarul cu o bere după care spre dimineață am ajuns în Mamaia erau 4 centuriste și bulangiul care mă saluta-se în Satul de Vacanță. După câteva zile am văzut pe site că celebrele cluburi de acolo se închid la orele 00-01,dar eu nu voi mai călca în clubul acela! Amelio tot în Princess trebuie să aștept poate am norocul să dau de șatenă & spaniol și să mă enerveze japița aia de "patroană" care am întâlnit-o în octombrie,dar colega o aborda-se........

post-196341-0-12958300-1529590885_thumb.jpg

post-196341-0-77910600-1529590898_thumb.jpg

post-196341-0-56973100-1529590911_thumb.jpg

Postat

Cred că nu o să mai mănânc salam de mistreț. Deși le fac zilnic curat un miros de..........

post-196341-0-96788900-1530136588_thumb.jpg

post-196341-0-17490800-1530136603_thumb.jpg

post-196341-0-28684800-1530136616_thumb.jpg

post-196341-0-00927000-1530136630_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Poi pi şini ântriebi...pi mini ???

Io nam stat nişiodata ân Tomis Nord. Pi Bugu trebe săl ântriebi...iti zişi iel...ka iel zişe la tăti lumili ofu lui ku Tomis Nordu !!! Di parca iar aduşi bani...civa !!!

:))))))))

• Like 2
  • Oras:in your heart
  • Oras:in your heart
Postat

Cred că nu o să mai mănânc salam de mistreț. Deși le fac zilnic curat un miros de..........

Reformulez:

:)

Care e faza cu celebra locatie de la Brotacei?

Am vazut ca si Jaga e interesata 😂

• Like 1
Postat

Normal ka Jaga ie interesata. Jaga ie interesiata di tăti...ka ari pria mult timp liber la dispozitii. Asai cind iejti Jaga !!!

:)))))))

• Like 1
Postat

Reformulez:

:)

Care e faza cu celebra locatie de la Brotacei?

Am vazut ca si Jaga e interesata 😂

Salut. Nu prea vreau să zic multe k sar "avocații ei" în apărare (90% din forum). N-avea bani să plătească chiria. A rugat-o primul soț "dă-i banii omului înapoi" am vorbit și cu al 2-lea soț "te caut și într-o săptămână ții dau". Bineînțeles k n-am văzut nimic. Ultimul ei mesaj de anul trecut " mulțumesc pentru tot credeam k ești altfel dar m-am înșelat ". ÃŽn ianuarie iar amenințări că are clienți avocați care vor să mă bage în pușcărie.... în martie " mi-am propus să te terorizez prostule aruncă-te în mare" și iată k după 3 luni iar a început. Știu când se vede k pensionarul mă bârfesc atât pe mine & Roxanica acum 2-3 ani dacă vă aminti-ți o ataca-se Roxanica iar aproape tot forumul era împotriva ei. Avea dreptate când o face curvă ieftină a fost GRESEALA mea să mă iau după recenzii,dar de acum voi vizita doar cele de lux. E adevărat 3-4 ori pe an dar ceva de CALITATE!
  • Like 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Prostule, ti s-a futut norocul in dimineața asta.Cand ai incercat sa iei legătura cu familia mea sa le aduci tu la cunoștință ca mă prostituez, am zis"dă-l dracu de prost , suferă si nu judecă Limpede ". Când ai postat poze cu copiii mei aici pe forum , mi-a fost atât de scârbă de tine...atunci am realizat că ești psihopat și plm, tre sa te ignor că nah! nu am pe nimeni in spate să mă protejeze de obsedați ca tine. Când m-ai amenințat că te duci la Poliție și la Protecția Copilului să mă pârăști că ma prostituez, am înțeles cât de prost, retardat și fără legatura cu lumea reală ești. Aaaaa, și camd m-ai amenințat că, citez "ma faci de căcat pe forum" , m-ai amuzat (pe bune???? Ma faci de căcat pe un forum unde eu mă prostituez? Vaaaai, te rog, nu face asta :))))) )

Dar in dimineața asta m-ai prins nașpa tare, înainte de a intra pe forum am vărsat cafeaua pe covorul beige abia spălat, m-am lovit cu degetul mic de piciorul mesei și am scăpat și țigările peste balustrada terasei. Deci , oficial, public si asumat- VIN DUPA TINE. LA MODUL URAT. DETALII IN PM.

Prostule! Psihopatule!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Prostule, ti s-a futut norocul in dimineața asta.Cand ai incercat sa iei legătura cu familia mea sa le aduci tu la cunoștință ca mă prostituez, am zis"dă-l dracu de prost , suferă si nu judecă Limpede ". Când ai postat poze cu copiii mei aici pe forum , mi-a fost atât de scârbă de tine...atunci am realizat că ești psihopat și plm, tre sa te ignor că nah! nu am pe nimeni in spate să mă protejeze de obsedați ca tine. Când m-ai amenințat că te duci la Poliție și la Protecția Copilului să mă pârăști că ma prostituez, am înțeles cât de prost, retardat și fără legatura cu lumea reală ești. Aaaaa, și camd m-ai amenințat că, citez "ma faci de căcat pe forum" , m-ai amuzat (pe bune???? Ma faci de căcat pe un forum unde eu mă prostituez? Vaaaai, te rog, nu face asta :))))) )

Dar in dimineața asta m-ai prins nașpa tare, înainte de a intra pe forum am vărsat cafeaua pe covorul beige abia spălat, m-am lovit cu degetul mic de piciorul mesei și am scăpat și țigările peste balustrada terasei. Deci , oficial, public si asumat- VIN DUPA TINE. LA MODUL URAT. DETALII IN PM.

Prostule! Psihopatule!

Rog eu persoanele in cauza sa faceti un topik separat pentru injurii...amenintari si alte chestii penibile...se pot face cate topikuri doriti...asa ca sa lasam topikurile fetelor in pace pentru comentarii la subiect ( recenzii, postat poze etc )

Toata lumea are probleme personale dar nu le refulam in public, asta daca avem un pic de creier si decenta !!

Sper ca lumea in cauza sa inteleaga !!

• Like 2
Postat

Daaaaa...ia numai fasiti voi doi offtoping pi topingu mieu !!!

Sa curga ricenziili !!! :)))))))))))

• Like 3
Postat

Amelico am uitat să-ți zic am avut la țară mai exact o rudă un măgar îl chema Gică.

post-196341-0-21366000-1530694694_thumb.jpg

post-196341-0-62703500-1530694705_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Vaaaaiii...ciemi plac magariiii !!! :))))))))

si mie..dar aia cu 4 picioare :))

De aici si expresia..putoare de magar,sau..magarule :))

• Like 1

• Membru Premium
Postat

Stimata sefa de topik m-ati lasat in aer cu propunerea mea de acum 2 luni parka sa zic....am vazut ca ati facut o pauza paici...de aceea va reamintesc ca nu mi-ati dat un raspuns concret 

Tot am inceput sa cunosc fetele de pe aici..nu vreau sa va ocolesc  :no2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...