Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Stai o leaca...tastam an acielasi timp si se suprapun mesaji cari dau pisti cap conviersatia !!!

• Like 2
Postat

Heeei...stai asaa...uni fuji ???

Auzi...tu moi blocat sa nu pot sati trimit PM ??? :)

Vroiam sati trimit numele tau...sa vad dak recunostiai ! :))))))

• Like 2
  • Oras:Retras
Postat

Heeei...stai asaa...uni fuji ???

Auzi...tu moi blocat sa nu pot sati trimit PM ??? :)

Vroiam sati trimit numele tau...sa vad dak recunostiai ! :))))))

try now

Postat

Poi si oi dezactivatoooo ??? :)

Asa pufi iejti mah Johnny...sa nu ne jucam si noi singurei...ca doi mielusei ??? :)))))

• Like 2
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Iti urez o seara corecta si la multi ani pt iuby,

Bye

cam cat de corecta poate sa fie o seara?
Postat

cam cat de corecta poate sa fie o seara?

te-ai activat argramat? da-i drumu la intrebari si raspunsuri si dai copy paste la publi24 da-te-n handel sa te bata!

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

te-ai activat argramat? da-i drumu la intrebari si raspunsuri si dai copy paste la publi24 da-te-n handel sa te bata!

pai "corect" ar fi sa te apuci tu sa dai copy-pste ca si asa vad ca freci handelu' degeaba aici pe forum

• Like 2
Postat

pai "corect" ar fi sa te apuci tu sa dai copy-pste ca si asa vad ca freci handelu' degeaba aici pe forum

Bai agra nu stiu daca esti mama omida sau citesti in nes dar pe bune chiar in momentul asta sunt pe buda si ma cac!

Postat

Auzi Buguleee...ala di o scos mina pi geam la urs ie un lache...un cacat pi bat...nu un curajos ca tini ! Tu di ierai an locu lui...poi tu sigur scotiai pula pi geam:

- Nah mah Ursulache...fami o felatie cum nisi Jaga nu fasi !!!

:)))))))))))

• Like 1
Vizitator
Postat

Doamnă .. ceva e dubios ..

E ceva timp de când nici un troll ..

• Oras:Constanța
Postat

În urmă cu 20.000 de ani urșii de peșteră erau mai mari decât cei de acum! Îngrășământul de liliac este cel mai bun....tovarășea Amelia nu trebuie să mă crezi pe mine ci pe cel care mi-a zis!

post-196341-0-61857900-1541932177_thumb.jpg

post-196341-0-01787500-1541932191_thumb.jpg

Postat

Îngrășământul de liliac este cel mai bun....tovarășea Amelia nu trebuie să mă crezi pe mine ci pe cel care mi-a zis!

Io ti cred...sau ma rog...il cred pi ala ci tio zis...daaar...cum tio zis cai ciel moi bun...iecspresso...filtru...sau turcesc ???

• Like 1
Postat

Jos pălăria pentru mecanic! Amelico am văzut că ai intrat pe pagina mea vroiai să-mi transmiți? Sunt ocupat cu niște petrol în port și vreau să te anunț pe data de 30 voi posta ceva pe pagina ta de un pensionar celebru cu numele T :) https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mecanic-de-locomotiva-devenit-erou-ce-a-facut-cand-2-ursi-au-aparut-in-fata-trenului.html&ved=0ahUKEwjaypvMrdneAhWRl4sKHYFTAjwQqQIIGygBMAA&usg=AOvVaw2637zn-ASqZqgJeelKEq60

post-196341-0-77020800-1542386946_thumb.jpg

• Like 2

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

in 120 de pagini n-ai reusit sa ne spui cine esti

te recunoaste lumea drept tarfa, stai linistita

Ma tot intreaba lumea cine is. Am zis sa va lumresc. Io sint U. (de la numele de familie) L. di la Luiza si Amelia. Am fost si io coarda da mam lasat. Mam facut cuminte. Adika am aterizat un guster si ma tine cucoana acasa. Baiui ca nu prea ma lasa sa ies si io as cam da cu curu si din placere ca mi place pula. O fata mia zis de saitu asta si am citit multa vreme cine si ce. Multi prosti da si multe proaste. Da ma distrez si io cat pot ku voi. Daca nu va placi o sa plec da io zic ka nu deranjez pe nimenea. Nu ma bag pe topigurile fetelor ka si io am fost la produs si daca aveam toping nu mi convenea sa se bage vro zdreanta. O sa mai invat io pi toata lumea de aicisilea si o sa fie mai usor. Nus musca sa trag la cacat da nici nu pot sa rezist cand vad un prost si komentez. Da ie o tara libera cica. 

Asa ka nu aruncati cu petre ka nam omorat pe nimenea. 

:slap2  :slap2  :slap2 Ai citit o pula..daca citeai a zis din prima postare  CA A FOST COARDA si sa lāsat!! ce vrei mai mult? CNP ,,,zodie.,spune ce anume vrei mai mult??

• Like 6
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...