Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

Postat

:slap2 :slap2 :slap2 Ai citit o pula..daca citeai a zis din prima postare CA A FOST COARDA si sa lāsat!! ce vrei mai mult? CNP ,,,zodie.,spune ce anume vrei mai mult??

E in continuare, a zis ca nu PREA o lasa, deci uneori scapa si isi primeste binemeritata pl

pacat ca se stalceste aici pe forum

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

E in continuare, a zis ca nu PREA o lasa, deci uneori scapa si isi primeste binemeritata pl

pacat ca se stalceste aici pe forum

si ce? poate este bulan? tu zici târfa....orice ar fi este caternica.Am mai zis chestia asta mai de mult in nenumerate randuri,,fie ceo fi..este caterinca mare user-ul si le cam spune la unii user-ii verde in fatza.

• Like 5
Postat

si ce? poate este bulan? tu zici târfa....orice ar fi este caternica.Am mai zis chestia asta mai de mult in nenumerate randuri,,fie ceo fi..este caterinca mare user-ul si le cam spune la unii user-ii verde in fatza.

nu-i fututa bine asa cum a recunoscut indirect

chiar daca nu recunostea tot se vedea

si apelativul pe care l-am folosit nu e neaparat o jignire

Postat

nu-i fututa bine asa cum a recunoscut indirect

chiar daca nu recunostea tot se vedea

si apelativul pe care l-am folosit nu e neaparat o jignire

nu vrei sa-ti fac eu lipeala cu ea? am numarul ei de telefon, stiu cand pleaca gusterul de acasa... e plin de bani asa ca frumoasa cand prinde momentul o da moca ... vrei?

• Like 3
Postat

nu vrei sa-ti fac eu lipeala cu ea? am numarul ei de telefon, stiu cand pleaca gusterul de acasa... e plin de bani asa ca frumoasa cand prinde momentul o da moca ... vrei?

o sa ia legatura secretara mea cu tine

Postat

sa si negociezi pentru el!!

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Apropo di kkcioase...:)...mooooaaaammmaaa...turbo o fost azi !!! :)

I'm so happy...and empty !!! :)

• Like 4
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Bah...bah voi va tocmiti pi lindicu mieu ???????? :)

Pai, de ce nu, daca unora ca Bret, gandindu-se la el, le curg balele pe aici!? Si vorba Annonei, este prea valoros . De ca sa il ignori!?  :laugh2

• Like 2
Postat

Da io nu vriau sal ignor...numa ca io nigociiez pi propriu lindic !!! Şil dau scump !!!

:))))))))))))))

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Jeleurile ursuleț sunt preferatele mele.Data viitoare o să iau și cereale ca să prind puteri :)

post-196341-0-95012800-1543130200_thumb.jpg

post-196341-0-49574500-1543130214_thumb.jpg

post-196341-0-63879600-1543130227_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Jeleurile ursuleț sunt preferatele mele. Data viitoare o să iau și cereale ca să prind puteri. :)

Salam Pulyka nu vriei sa baji !!!??? :)))))))

• Like 3
Postat

Mah drajii miei...aseara UL Amelia a cunoscuto pi viitoarea Amelia. No joke ! ;)

• Like 5
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Wow...to be continued? :hihat

• Like 2

Postat
doamna 40 de ani.

Valabil din 19.11.2018 11:18:39

Descriere Matrimoniale

Buna,daca esti un domn generos pregatit sa raspunda pozitiv cerintelor mele financiare Contacteaza-ma,caut domn discret pentru relatie discreta de lunga durata ,nu ma intereseaza daca esti sau nu casatorit raspund doar pe whats-up.Tel.0740938563

Asa face o dameza la sfarsit de cariera ,dar    in ca bunoaca? mā Amilico? asa ai facut si tu.??
  • Like 5
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...