ifrim19 Reputație: 110 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Postat Noiembrie 25, 2019 a revenit ?
glavan Reputație: -176 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Ar fi bine sa faca asta.Cred ca ar avea succesul asigurat. 1
only-me Reputație: 17116 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Noiembrie 26, 2019 Poate se uita, vede ca e apreciata si revine.Nu boss,intra se uita si vede cat de disperati sunteti,si rade de voi si cu...curu!!!Si daca revine si cere 300 ron/fin,va mirati!??Zi buna!! 3
glavan Reputație: -176 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 E clar ca nu vorbesti in cunostinta de cauza.
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 26, 2019 Da, e clar ca simți tu ceva, ia spune.ne. 2
glavan Reputație: -176 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Cu placere as vrea sa spun mai mult dar nu am ce in acest moment.Cert este ca in functie de conditile impuse daca reapare am sa incerc sa o vizitez.Am inteles ca ultima data lucra ca ospatar prin centru-l vechi avand o tunsoare destul de scurta.Iar in materia care ne intreseaza pe noi eu stiu ca ultima data a fost pe la un hotelas pe la Munciipe unde a prestat dar foarte scurt cateva zile, daca nu una sau doua. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum