Sari la conținut

Elena_lore 0784837864

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI

Buna elena sunt inscris de cateva zile si am vazut multe poze de la fate pe aici parerea mea personala 

tu esti in top 5 din punct de vedere de aspect fizic si-ti am scris sa pui poze si asa lumea otravita inchide gura !

de apreciat mult ca esti foarte naturala !

sper ca esti la fel si din punct de vedere de de caracter si cum primesti si servesti lumea !

multumesc dragule :*

Link spre comentariu

Frumușica esti.

Datorită replicilor m-ai facut curios.

Sigur trebuie sa ne vedem.

Ca vreau si eu sa ti-o pun cum vreau:)

Păcat ca ne-ai mărit noua prețurile pentru acel posibil mârlan. Posibil.

erau deja marite atunci :* le-am marit ca nu mai faceam fata programarilor :* si app: te astept ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

erau deja marite atunci :* le-am marit ca nu mai faceam fata programarilor :* si app: te astept ;)

Ce va mai plangeti voi de preturi ? ce mai conteaza daca e 200 sau 250 pentru o ora cu un astfel de frumusete naturala !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Elenuș, vino fata tatii, mai în centru, că suntem bătrâni și cu nevoi si ni-i greu să ne îndepărtăm prea tare de cășile noastre.

Mosule , lasa centru , ca p-acolo e jale cu locurile de parcare , iar traficul e da belea ! 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

plm .. sper ca a venit pustiu si te-a sechestrat in casa ... dupa ce ti-a dat si un cap in gura

sa faci o programare ... sa vina omu pana acolo ... sa nu raspunzi la telefon ..... cea mai mare NESIMTIRE ..

te doare mana sa dai un sms de anulare???

LABAGEALA

sper ca de acum inainte sa ai parte de cat mai multi pusti si tepari .....

succes in cariera ....

• Like 1
Link spre comentariu

plm .. sper ca a venit pustiu si te-a sechestrat in casa ... dupa ce ti-a dat si un cap in gura

sa faci o programare ... sa vina omu pana acolo ... sa nu raspunzi la telefon ..... cea mai mare NESIMTIRE ..

LABAGEALA

succes in cariera ....

???

Link spre comentariu

LABAGEALA

succes in cariera ....

imi pare rau dar cred ca ma confunzi...mie tocmai ce mi-a venit programarea se la si jum :P

Link spre comentariu

imi pare rau dar cred ca ma confunzi...mie tocmai ce mi-a venit programarea se la si jum :P

DRAGA MEA ...  TI-AM DAT SMS ... APOI TE-AM SUNAT CA SA AFLU ADRESA EXACTA .... EU IS ALA CARE NU STIA DE INTERMACEDONIA ....

Link spre comentariu
Vizitator eutuel123
Reputație: 0

Sper sa nu mi se para, dar dupa 1 saptamana deja 14 pagini multa vorbaraie poze si putin futai, fata ar trebuie sa vorbeasca mai putin, sa iti respecte programarile, clientii, si sa se futa...pretul l-ai crescut ca e cerere mare, cat de repede ti-a crescut cota atat de repede iti scade, sunt fete la top care au 3 postari si suni si mergi la ele cu drag pentru profesionalism si se fut ca dracii. E doar o parere. Multa bafta

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...