Sari la conținut

Elena_lore 0784837864

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

perfect,este stict parerea ta... nu cred ca bunica ta a dat atat de multi bani pe ele, costa destul de mult...

eu cu sandalutele mele,nu vreau sa par vulgara,nu imi voi lua tocuri de 15( eventual rosii)... mie imi plac chestiile mai finute ,cu care sa pot eventual si merge,sa nu ma misc ca o rata.... nu vreau sa fac nimic din ceea ce nu imi place la acest "job" .. simtindu-ma in pielea mea cu tot ceea fec, ce port , incalt sau ma comport ma ajuta pe mine ca persoana sa trec mai usor peste aceasta perioada.

multumesc!

Ba, eu mi-as dori sa postezi niste poze imbracata in halat de zugrav, cu sosoni in picioare si broboada pe cap. Poate asa te mai prinde lumea  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Ba, eu mi-as dori sa postezi niste poze imbracata in halat de zugrav, cu sosoni in picioare si broboada pe cap. Poate asa te mai prinde lumea  :laugh2

:)) asa nici tu nu ti-ai dorii sa ma prinzi :))

• Like 1
Link spre comentariu

*dori, în poola mea :)

Copii (şi domnu’ scrib), doar 4 verbe au infinitivul în -ii: a înmii, a pustii, a se sfii, a(-i) prii. Tot astea 4 vor avea şi viitorul, şi condiţionalul în -ii: va înmii, ar înmii.

Restul verbelor care se termină în -i se termină într-un singur -i – atât la infinitiv, cât şi la timpurile/modurile care se formează de la infinitiv: viitor, condiţional prezent. Prin urmare, scriem: ar munci, vor dori, să poată oferi.

Doi i apar numai la perfectul simplu, persoana I:

Muncişi? – Muncii.

– Dorişi? – Dorii.

– Oferişi? – Oferii.

scuzele mele :D

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Copii (şi domnu’ scrib), doar 4 verbe au infinitivul în -ii: a înmii, a pustii, a se sfii, a(-i) prii. Tot astea 4 vor avea şi viitorul, şi condiţionalul în -ii: va înmii, ar înmii.

Restul verbelor care se termină în -i se termină într-un singur -i – atât la infinitiv, cât şi la timpurile/modurile care se formează de la infinitiv: viitor, condiţional prezent. Prin urmare, scriem: ar munci, vor dori, să poată oferi.

Doi i apar numai la perfectul simplu, persoana I:

Muncişi? – Muncii.

– Dorişi? – Dorii.

– Oferişi? – Oferii.

scuzele mele :D

Conjuctivul de la verbul a fi pesoana a 2-a, singular nu este cu 2 de i?

Link spre comentariu
  • Oras:NY
  • Oras:NY

perfect,este stict parerea ta... nu cred ca bunica ta a dat atat de multi bani pe ele, costa destul de mult...

eu cu sandalutele mele,nu vreau sa par vulgara,nu imi voi lua tocuri de 15( eventual rosii)... mie imi plac chestiile mai finute ,cu care sa pot eventual si merge,sa nu ma misc ca o rata.... nu vreau sa fac nimic din ceea ce nu imi place la acest "job" .. simtindu-ma in pielea mea cu tot ceea fec, ce port , incalt sau ma comport ma ajuta pe mine ca persoana sa trec mai usor peste aceasta perioada.

multumesc!

Nu am spus ca as fi vrut sa te vad cu tocuri de 15 sau cu incaltaminte vulgara. Cred ca erai mai sexy desculta :)

Nu-mi spune te rog ca sandalele alea costa mult ok? sa nu intram in polemici. Am zis no offence si e parerea mea subiectiva si personala.

• Like 2
Link spre comentariu

Nu am spus ca as fi vrut sa te vad cu tocuri de 15 sau cu incaltaminte vulgara. Cred ca erai mai sexy desculta :)

Nu-mi spune te rog ca sandalele alea costa mult ok? sa nu intram in polemici. Am zis no offence si e parerea mea subiectiva si personala.

Si îți mulțumesc pt ea :)

Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Elenutzo....cine te invata sa pozezi si mai ales vestimatia si esarfa de la ochi te invata de bine.Artistice pozele...n-am ce zice

E futabila mai ales cu esarfa aia la ochi...😜
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...