elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 5, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 Va anunt ca maine revin la birou 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 5, 2016 perfect,este stict parerea ta... nu cred ca bunica ta a dat atat de multi bani pe ele, costa destul de mult... eu cu sandalutele mele,nu vreau sa par vulgara,nu imi voi lua tocuri de 15( eventual rosii)... mie imi plac chestiile mai finute ,cu care sa pot eventual si merge,sa nu ma misc ca o rata.... nu vreau sa fac nimic din ceea ce nu imi place la acest "job" .. simtindu-ma in pielea mea cu tot ceea fec, ce port , incalt sau ma comport ma ajuta pe mine ca persoana sa trec mai usor peste aceasta perioada. multumesc! Ba, eu mi-as dori sa postezi niste poze imbracata in halat de zugrav, cu sosoni in picioare si broboada pe cap. Poate asa te mai prinde lumea Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 5, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 Ba, eu mi-as dori sa postezi niste poze imbracata in halat de zugrav, cu sosoni in picioare si broboada pe cap. Poate asa te mai prinde lumea ) asa nici tu nu ti-ai dorii sa ma prinzi ) 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 5, 2016 ) asa nici tu nu ti-ai dorii sa ma prinzi ) Ma pui la incercare? 1 11 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 ) asa nici tu nu ti-ai dorii sa ma prinzi ) *dori, în poola mea 4 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 5, 2016 *dori, în poola mea Bre, da' carcotas esti! 1 11 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 5, 2016 Bre, da' carcotas esti! Dîn prea multă dorIInţă Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 5, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 *dori, în poola mea Copii (şi domnu’ scrib), doar 4 verbe au infinitivul în -ii: a înmii, a pustii, a se sfii, a(-i) prii. Tot astea 4 vor avea şi viitorul, şi condiţionalul în -ii: va înmii, ar înmii.Restul verbelor care se termină în -i se termină într-un singur -i – atât la infinitiv, cât şi la timpurile/modurile care se formează de la infinitiv: viitor, condiţional prezent. Prin urmare, scriem: ar munci, vor dori, să poată oferi.Doi i apar numai la perfectul simplu, persoana I:– Muncişi? – Muncii.– Dorişi? – Dorii.– Oferişi? – Oferii. scuzele mele 3 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 5, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 5, 2016 daca ai lasa pula si ai mai da si tu pe la scoala, nu s-ar mai crea situatii din astea 2 4 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 5, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 5, 2016 daca ai lasa pula si ai mai da si tu pe la scoala, nu s-ar mai crea situatii din asteaDe unde știi tu ce nu fac eu? Cata răutate prefecților ) Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 5, 2016 De unde știi tu ce nu fac eu? Cata răutate prefecților ) Nu-i pune la suflet. Ie invidiosi! Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 5, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 5, 2016 Elenuso,ce ai fata de te inflamas asa tare de la niscaiva glume? Link spre comentariu
gagiu2 Reputație: 16 Postat Mai 5, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 5, 2016 Copii (şi domnu’ scrib), doar 4 verbe au infinitivul în -ii: a înmii, a pustii, a se sfii, a(-i) prii. Tot astea 4 vor avea şi viitorul, şi condiţionalul în -ii: va înmii, ar înmii.Restul verbelor care se termină în -i se termină într-un singur -i – atât la infinitiv, cât şi la timpurile/modurile care se formează de la infinitiv: viitor, condiţional prezent. Prin urmare, scriem: ar munci, vor dori, să poată oferi.Doi i apar numai la perfectul simplu, persoana I:– Muncişi? – Muncii.– Dorişi? – Dorii.– Oferişi? – Oferii. scuzele mele Conjuctivul de la verbul a fi pesoana a 2-a, singular nu este cu 2 de i? Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 Nu sunt draga prefecti, sunt inspectori guvernamentali acum! 3 Link spre comentariu
superman_505 Reputație: 87 Postat Mai 6, 2016 Oras:NY Oras:NY Partajează Postat Mai 6, 2016 perfect,este stict parerea ta... nu cred ca bunica ta a dat atat de multi bani pe ele, costa destul de mult... eu cu sandalutele mele,nu vreau sa par vulgara,nu imi voi lua tocuri de 15( eventual rosii)... mie imi plac chestiile mai finute ,cu care sa pot eventual si merge,sa nu ma misc ca o rata.... nu vreau sa fac nimic din ceea ce nu imi place la acest "job" .. simtindu-ma in pielea mea cu tot ceea fec, ce port , incalt sau ma comport ma ajuta pe mine ca persoana sa trec mai usor peste aceasta perioada. multumesc! Nu am spus ca as fi vrut sa te vad cu tocuri de 15 sau cu incaltaminte vulgara. Cred ca erai mai sexy desculta Nu-mi spune te rog ca sandalele alea costa mult ok? sa nu intram in polemici. Am zis no offence si e parerea mea subiectiva si personala. 2 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Nu am spus ca as fi vrut sa te vad cu tocuri de 15 sau cu incaltaminte vulgara. Cred ca erai mai sexy desculta Nu-mi spune te rog ca sandalele alea costa mult ok? sa nu intram in polemici. Am zis no offence si e parerea mea subiectiva si personala.Si îți mulțumesc pt ea Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Buna dimineața! Azi sunt disponibila intr-e orele 12 si 19 Pwp 23 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 6, 2016 Elenutzo....cine te invata sa pozezi si mai ales vestimatia si esarfa de la ochi te invata de bine.Artistice pozele...n-am ce zice 2 2 Link spre comentariu
refresh Reputație: 84 Postat Mai 6, 2016 Oras:Sub Oras:Sub Partajează Postat Mai 6, 2016 Iubitu', care-o scoate la produs! 1 1 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Iubitu', care-o scoate la produs! Buna asta,era să te cred )) Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 6, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 6, 2016 Elenutzo....cine te invata sa pozezi si mai ales vestimatia si esarfa de la ochi te invata de bine.Artistice pozele...n-am ce ziceE futabila mai ales cu esarfa aia la ochi...😜 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 E futabila mai ales cu esarfa aia la ochi... Fara eșarfa nu mai sunt futabila ? ) 1 Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 Dar mergeau cateva poze si cu curutu' , nu? Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 6, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 6, 2016 Dar mergeau cateva poze si cu curutu' , nu?Pe acestea am zis să le fac mai feminina,mai senzuale,să pună puțin imaginația la încercare 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22448 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Mai 6, 2016 Esti futabila oricum , stai linistita ... 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum