gogu_p Reputație: 557 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 100% de acord cu Pupparo! 4 10 Link spre comentariu
david077 Reputație: 41 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2016 Bună, Elena! Mâine lucrezi? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 6, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 6, 2016 Bună, Elena!Mâine lucrezi?nu. luni. stai la rand. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Mai 6, 2016 nu. luni. stai la rand. Te muti la ea in wk asta? Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Mai 7, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Mai 7, 2016 daca ai lasa pula si ai mai da si tu pe la scoala, nu s-ar mai crea situatii din asteace-ai facut ma neneeee maaaaa!?pai la scoala nu iti da nimeni 250ron/h.Ps:time is money!! Fara eșarfa nu mai sunt futabila ? )Fara ea nu ai nici un farmec ,ea face toti banii :laugh2 . Link spre comentariu
bosulica_ Reputație: 1 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 am futut la 50 de lei mai bune decat tine Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 7, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 7, 2016 Copii (şi domnu’ scrib), doar 4 verbe au infinitivul în -ii: a înmii, a pustii, a se sfii, a(-i) prii. Tot astea 4 vor avea şi viitorul, şi condiţionalul în -ii: va înmii, ar înmii.Restul verbelor care se termină în -i se termină într-un singur -i – atât la infinitiv, cât şi la timpurile/modurile care se formează de la infinitiv: viitor, condiţional prezent. Prin urmare, scriem: ar munci, vor dori, să poată oferi.Doi i apar numai la perfectul simplu, persoana I:– Muncişi? – Muncii.– Dorişi? – Dorii.– Oferişi? – Oferii. scuzele mele ce am inteles eu din lectia de gramatica; daca dau o muie sanatoasa pot intreba fata,dorisi? si ea imi raspunde dorii, eu din nou, muncisi? ea imi raspunde, muncii eu iarasi oferisi ea raspunde oerii toata gura si gatul nu vazusi? :laugh2 :laugh2 6 7 Link spre comentariu
manivela15 Reputație: 2679 Postat Mai 7, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Partajează Postat Mai 7, 2016 ce am inteles eu din lectia de gramatica; daca dau o muie sanatoasa pot intreba fata,dorisi? si ea imi raspunde dorii, eu din nou, muncisi? ea imi raspunde, muncii eu iarasi oferisi ea raspunde oerii toata gura si gatul nu vazusi? :laugh2 :laugh2esti tare ! asta e una din probleme - multi uita pe unde sunt si se cred pe un forum academic.... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 7, 2016 esti tare ! asta e una din probleme - multi uita pe unde sunt si se cred pe un forum academic.... Putem fi și pe forum-ul Mitropoliei...clasele primare, sunt clase primare...în poola mea 4 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17074 Postat Mai 7, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Mai 7, 2016 Putem fi și pe forum-ul Mitropoliei...clasele primare, sunt clase primare...în poola mea Corect,la fel ca si cei 7 ani de acasa! 6 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 7, 2016 Corect,la fel ca si cei 7 ani de acasa! Iezact 1 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Deci azi trebuie sa fiu pe lista pentru orele 14 daca e posibil. 1 4 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 9, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Neatza! Azi,ședință foto 21 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 9, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 . 21 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 9, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 9, 2016 superba... 2 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 10, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 Neatza dragilor,azi am fost mai somnoroasa si mi-am început programul mai târziu... Va pwp si va aștept 2 Link spre comentariu
universalu' Reputație: 15 Postat Mai 10, 2016 Oras:known universe Oras:known universe Partajează Postat Mai 10, 2016 mă zdreanță , văd că ești fanul meu și vrei să îmi copii stilul . Încerci și tu săracul de tine , doar că nu ai haz . Dacă se uită cineva ce vrăjeală de florăreasă de Colentina aveai până acum două spt , leșină de râs . Tu ai frigideru'n insolvență de juma' de an ...și bagi fitile d'astea cu 'chiflă in stomac' , chiftea în stomac , dacă am mâncat azi ... ? Ai mâncat juma' de franzelă cu două căni de apă ca să-ți astupi ulceru și acum te simți imbatabil ... Este? Te piși pe vine ca pizdele și după ce te caci ștrigi 'Gataaaa' ... și aici ești mare războinic . .. Păi ia uite mă boskete ce zici că ai futut tu ... Și uite cam ce fut eu .... Cine e' sărac ? Cazi în penibil cu fiecare postare a ta .Salut! Am si eu o intrebare, daca se poate, cine este domnisoara din poza din dreapta jos? Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 10, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Mai 10, 2016 Salut! Am si eu o intrebare, daca se poate, cine este domnisoara din poza din dreapta jos?Pe ragno il intrebi? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 10, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 10, 2016 Pe ragno il intrebi?Al naibii, d-aia dân stânga-sus n-ar fi întrebat... Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna Elena, tot pe Iancului ai locatia? imi placeai mai mult inainte cand erai blonda pitico !! 1 6 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 10, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna Elena, tot pe Iancului ai locatia? imi placeai mai mult inainte cand erai blonda pitico !! Nu, bruneta e bine Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Mai 10, 2016 Nu, bruneta e bine de gustibus non disputandum 1 6 Link spre comentariu
universalu' Reputație: 15 Postat Mai 10, 2016 Oras:known universe Oras:known universe Partajează Postat Mai 10, 2016 Pe ragno il intrebi?Nu neaparat, ma intereseaza cine e domnisoara, nu cine imi spune...deci...daca stie cineva...as aprecia ajutorul. Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 11, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 11, 2016 Neatza! Azi program scurt ca mai pe seara am un examen la care prezenta este obligatorie pwp 11- 16 Link spre comentariu
elena_lore Reputație: 2931 Postat Mai 11, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat Mai 11, 2016 Buna Elena, tot pe Iancului ai locatia? imi placeai mai mult inainte cand erai blonda pitico !! da dragul meu,tot pe iancului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum