Sari la conținut

Pentru ca ... Bruxelles! Pentru ca ... Paris! Pentru ca ...

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

A fi sau a nu fi ... Europa!

Mi-e imi pare ca lucrurile au cam luat-o rau la vale. Si nu se vor opri aici. Inca o data se arata "naivitatea si incompetenta" europenilor in securitate.

In ritmul asta, UE se va dezintegra rapid. O sa vedem din nou garduri si garda la granite. O sa vedem pasapoarte si vize. O sa vedem ... un haos! Tarile europene vor reveni la monede proprii. O sa vedem o criza economica fara precedent. Peste ce a fost in '29-'33!

Cine se mai bazeaza inca pe averi si speculatii imobiliare, o sa fie naspa.

Singurele industrii viabile sunt si vor fi cele farmaceutice, metalurgice, petroliere si IT. Plus industria de armament!

Daca nebunii aia de extremisti jihadisti nu vor fi opriti, dar nu prea vad cum poti opri fanatismul, o sa fie jale mondiala.

Si in tot acest timp, parerile sunt impartite. De la politica retragerii in pesteri la sfidarea amenintarilor. Sincer nu stiu unde sa ma pozitionez inca.

Un exemplu: sa se anuleze sau nu Campionatul European?

Voi ce pareri aveti?

• Like 5
  • Minus 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

" e treaba lui Dumnezeu daca i iarta sau nu pe jihadisti. Treaba mea e sa i trimit la El". Frumos spunea Putin aici. Stiu ca e un nebun, un tampit dar cred ca e cam singurul capabil sa i trimita unde le e locul. Dupa atatea greseli facute de UE acum stam cu frica n san din cauza unor oameni care respecta prea mult unele reguli. In special asta cu refugiatii. Cred ca a venit din nou timpul pt un presedinte adevarat care sa domine Europa si sa distruga acesti jihadisti aparuti de cine stie unde. Poate nu lafel de rau ca Hitler dar nici marionetele astea ultra democrate. De jihadisti nu scapam cu blandetea. Ci cu arma indreptata asupra lor, aia e.

In alta ordine de idei, e o prostie sa amani CE 2016 pt asta. Sa se faca controale "la sange" asupra oamenilor, asupra stadioanelor inaintea meciurilor si paza cat mai numeroasa. Nu cred ca vor fi incidente. Lumea ar intra intr o panica mult mai mare daca s ar amana CE din cauza teroristilor.

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Țin să vă reamintesc faptul că atentatele din Europa au avut ca autori cetățeni europeni, maghrebieni la a 2-a sau a 3-a generație. 

• Like 10
  • Minus 2
Postat

" e treaba lui Dumnezeu daca i iarta sau nu pe jihadisti. Treaba mea e sa i trimit la El". Frumos spunea Putin aici. Stiu ca e un nebun, un tampit dar cred ca e cam singurul capabil sa i trimita unde le e locul. Dupa atatea greseli facute de UE acum stam cu frica n san din cauza unor oameni care respecta prea mult unele reguli. In special asta cu refugiatii. Cred ca a venit din nou timpul pt un presedinte adevarat care sa domine Europa si sa distruga acesti jihadisti aparuti de cine stie unde. Poate nu lafel de rau ca Hitler dar nici marionetele astea ultra democrate. De jihadisti nu scapam cu blandetea. Ci cu arma indreptata asupra lor, aia e.

In alta ordine de idei, e o prostie sa amani CE 2016 pt asta. Sa se faca controale "la sange" asupra oamenilor, asupra stadioanelor inaintea meciurilor si paza cat mai numeroasa. Nu cred ca vor fi incidente. Lumea ar intra intr o panica mult mai mare daca s ar amana CE din cauza teroristilor.

Țin să vă reamintesc faptul că atentatele din Europa au avut ca autori cetățeni europeni, maghrebieni la a 2-a sau a 3-a generație. 

Sa o luam pe rand!

De acord total cu prima fraza bolduita! Cu continuarea nu stiu ce sa zic!

UE a facut multe greseli de toleranta si face in continuare! Dar ... daca vorbim de Dumnezeu si crestinism, treaba e complicata! Sa va dau un simplu exemplu:

Ca tot suntem in Postul Pastelui, va vorbesc de prinderea lui Iisus in Gradina Ghetsimani. Cand oamenii conducatorilor everi au venit sa-l prinda pe Iisus, tradat de Iuda, un apostol, Petru, a scos sabia si a taiat urechea unui om. Iisus i-a zis sa stea linistit si sa bage sabia in teaca! Si s-a lasat prins.

Cum interpretam asta? Eu ma abtin! Judeca fiecare cum poate!

De ce? Daca ar fi asa, treaba ar fi clara! Adica ce trebuie facut. Insa problema este si ca Europa Occidentala nu mai e chiar crestina. Ba chiar departe de aceste principii. Ei practica aceasta "indulgenta" din "umanism" si nu din crestinism. E diferenta mare! Si daca mai adaugam pe langa umanism si interesul social-economic, ajungem tare departe!

A doua bolduire - expresia suna clar a sustinere totatilarista! Cu o indulcire gen: "nu chiar ...ca si Hitler!"

Ba fix asa! Nu se mai poate azi asa ceva!

Probabil ca amanarea n-ar fi buna, dar ... pana la urma ar fi o negare a realitatii actuale. Oare sportul sau distractia (ca asta e sportul acum) prevaleaza in fata vietii? Mie mi se pare ca incercam sa bagam sub pres ceea ce se intampla. Nu stiu daca e bine. Oare n-ar fi mai bine sa recunoastem ca suntem intr-o criza profunda, la nivel mondial si omenesc si sa renuntam, cel putin pe moment la micile ambitii? Financiare, de imagine, etc. Poate ca totusi ar fi mai bine sa ne rezolvam intai problemele majore, iar apoi sa ne ocupam de altele. Sa declaram ca da, suntem intr-o criza majora. Orice altceva nu importa! Hai sa facem ceva, iar cand viata va reveni, daca va reveni, la normal, ne reluam viata normala. Cu toate ale ei!

Acum pentru Picon.

Da, atentatele au fost facute de "localnici magrobieni". Dar tot magrobieni raman! A 2-a sau a 3-a genneratie sunt de curand totusi! Raman tot arabi! In credinta si suflet! Asta e!

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

..

Singurele industrii viabile sunt si vor fi cele farmaceutice, metalurgice, petroliere si IT. Plus industria de armament!

n-o sa mai mearga piszda ????  Nasol.

Postat

n-o sa mai meara piszda ????  Nasol.

O sa mearga pana cat va fi Pamantul! Am zis! Mea culpa. Am uitat sa mentionez! :)

• Oras:constanta
Postat

Se opresc atunci când li se taie sursele de finantare. Adevărul este ca o Europa unită reprezintă o "amenintare", o putere care trebuie oprita. Oare cine este interesat sa taie din elanul UE? Pana la urma totul se reduce la interesele economice ale celor ce finanteaza asemenea fanatici.

Cat priveste capacitatea sa faci fata unor acte teroriste, este foarte greu dat fiind modul de operare al nebunilor. Niciodată, nici un stat nu o sa fie pregătit sa previna asemenea atacuri teroriste, doar daca se "umbla" la drepturile si libertatile omului. Opinia mea este ca pana la urma, atacurile teroriste sunt finantate pentru satisfacerea unor interese economice. Daca ne gândim bine, "suprematia" economica se disputa intre câteva tari asa ca ...

Pana la urma, are de suferit omul de rând, asta este marele PACAT.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Oare noi suntem in siguranta?

Nimeni nu este in siguranta niciodată! Tu cu atât mai putin, daca ai clientela sper sa fii dotat cu parasuta

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Se opresc atunci când li se taie sursele de finantare. Adevărul este ca o Europa unită reprezintă o "amenintare", o putere care trebuie oprita. Oare cine este interesat sa taie din elanul UE? Pana la urma totul se reduce la interesele economice ale celor ce finanteaza asemenea fanatici.

Cat priveste capacitatea sa faci fata unor acte teroriste, este foarte greu dat fiind modul de operare al nebunilor. Niciodată, nici un stat nu o sa fie pregătit sa previna asemenea atacuri teroriste, doar daca se "umbla" la drepturile si libertatile omului. Opinia mea este ca pana la urma, atacurile teroriste sunt finantate pentru satisfacerea unor interese economice. Daca ne gândim bine, "suprematia" economica se disputa intre câteva tari asa ca ...

Pana la urma, are de suferit omul de rând, asta este marele PACAT.

Taci ma drecu-n pula mea, oricum nu contezi.  :slap2  

• Minus 1
Postat

Taci ma drecu-n pula mea, oricum nu contezi.  :slap2

Te rog sa mă ierti ca te întreb, ne cunoastem cumva, am vreo datorie fata de tine? Am tot observat ca ma tot interpelezi aiurea si vorbesti ca un descreierat. Iarta-ma te rog, esti ciudat, am încercat sa vad postările tale. Am reusit, marea majoritate sun injurii. Nu am de gand sa dau curs unui asemenea personaj. Poate ca uneori sunt si eu mai temperamental, întotdeauna însă,sper eu justificat. Si încă o treaba, daca gresesc vreodată, îmi place sa o recunosc. Tine de educatie, de bun simt. Domnia voastră însă, este departe sa aibă ceva de calitate asa ca, va rog sa îmi permiteti ca de acum încolo sa va ignor.
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Te rog sa mă ierti ca te întreb, ne cunoastem cumva, am vreo datorie fata de tine? Am tot observat ca ma tot interpelezi aiurea si vorbesti ca un descreierat. Iarta-ma te rog, esti ciudat, am încercat sa vad postările tale. Am reusit, marea majoritate sun injurii. Nu am de gand sa dau curs unui asemenea personaj. Poate ca uneori sunt si eu mai temperamental, întotdeauna însă,sper eu justificat. Si încă o treaba, daca gresesc vreodată, îmi place sa o recunosc. Tine de educatie, de bun simt. Domnia voastră însă, este departe sa aibă ceva de calitate asa ca, va rog sa îmi permiteti ca de acum încolo sa va ignor.

Frumos spui ce spui! Jignirile și injuriile nu-și au rostul, știi ce zic!

Baftă!

Postat

Frumos spui ce spui! Jignirile și injuriile nu-și au rostul, știi ce zic!

Baftă!

Nene, stiu ca te-am jignit la un moment dat. Ia gandeste si matale bine, sa fi nou pe un forum si sa vina toti sa isi bage pula in gatul lu matale doar ca iti exprimi un punct de vedere, cum este?

Oriunde ar fii treaba asta, nu îmi place fronda de prost gust. Da nene, sunt nou, trebuie sa cer voie cuiva sa îmi exprim punctul de vedere fără sa fiu catalogat si băgat la colt? Iarta-ma, in viata am niste principii, spun ceea ce cred, cred in ceea ce spun si recunosc când gresesc. Iarta-ma daca te-am jignit dar si tu ai facut-o la adresa mea. Oricum îmi pare rau si te rog, întotdeauna gresim, cauta-ti si tu greselile. Numai de bine iti doresc

• Like 5
  • Minus 1
Postat

sa fi nou pe un forum si sa vina toti sa isi bage pula in gatul lu matale doar ca iti exprimi un punct de vedere, cum este?

Du-te ma drecu de bolnav psihic. 

• Minus 1
Postat

Du-te ma drecu de bolnav psihic.

Cum spui tu nene, chiar nu este locul in care sa te manifesti. Tu dovedesti ca exista fanatici si la noi in tara.
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Chiar credeti in facaturile astea ???Chiar nu vedeti manipularea ?..Cu orice pret..char cu pretul vietii unor cetateni...

Postat

Nene, stiu ca te-am jignit la un moment dat. Ia gandeste si matale bine, sa fi nou pe un forum si sa vina toti sa isi bage pula in gatul lu matale doar ca iti exprimi un punct de vedere, cum este?

Oriunde ar fii treaba asta, nu îmi place fronda de prost gust. Da nene, sunt nou, trebuie sa cer voie cuiva sa îmi exprim punctul de vedere fără sa fiu catalogat si băgat la colt? Iarta-ma, in viata am niste principii, spun ceea ce cred, cred in ceea ce spun si recunosc când gresesc. Iarta-ma daca te-am jignit dar si tu ai facut-o la adresa mea. Oricum îmi pare rau si te rog, întotdeauna gresim, cauta-ti si tu greselile. Numai de bine iti doresc

Eu nu-mi amintesc să-ți fi băgat vreo pulă nicăieri, nu înainte de atacurile tale. O perioadă am răspuns cuminte, dar am și eu răbdarea mea.

La fel de bine îți doresc!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Sa o luam pe rand!

De acord total cu prima fraza bolduita! Cu continuarea nu stiu ce sa zic!

UE a facut multe greseli de toleranta si face in continuare! Dar ... daca vorbim de Dumnezeu si crestinism, treaba e complicata! Sa va dau un simplu exemplu:

Ca tot suntem in Postul Pastelui, va vorbesc de prinderea lui Iisus in Gradina Ghetsimani. Cand oamenii conducatorilor everi au venit sa-l prinda pe Iisus, tradat de Iuda, un apostol, Petru, a scos sabia si a taiat urechea unui om. Iisus i-a zis sa stea linistit si sa bage sabia in teaca! Si s-a lasat prins.

Cum interpretam asta? Eu ma abtin! Judeca fiecare cum poate!

De ce? Daca ar fi asa, treaba ar fi clara! Adica ce trebuie facut. Insa problema este si ca Europa Occidentala nu mai e chiar crestina. Ba chiar departe de aceste principii. Ei practica aceasta "indulgenta" din "umanism" si nu din crestinism. E diferenta mare! Si daca mai adaugam pe langa umanism si interesul social-economic, ajungem tare departe!

A doua bolduire - expresia suna clar a sustinere totatilarista! Cu o indulcire gen: "nu chiar ...ca si Hitler!"

Ba fix asa! Nu se mai poate azi asa ceva!

Probabil ca amanarea n-ar fi buna, dar ... pana la urma ar fi o negare a realitatii actuale. Oare sportul sau distractia (ca asta e sportul acum) prevaleaza in fata vietii? Mie mi se pare ca incercam sa bagam sub pres ceea ce se intampla. Nu stiu daca e bine. Oare n-ar fi mai bine sa recunoastem ca suntem intr-o criza profunda, la nivel mondial si omenesc si sa renuntam, cel putin pe moment la micile ambitii? Financiare, de imagine, etc. Poate ca totusi ar fi mai bine sa ne rezolvam intai problemele majore, iar apoi sa ne ocupam de altele. Sa declaram ca da, suntem intr-o criza majora. Orice altceva nu importa! Hai sa facem ceva, iar cand viata va reveni, daca va reveni, la normal, ne reluam viata normala. Cu toate ale ei!

Acum pentru Picon.

Da, atentatele au fost facute de "localnici magrobieni". Dar tot magrobieni raman! A 2-a sau a 3-a genneratie sunt de curand totusi! Raman tot arabi! In credinta si suflet! Asta e!

E clar ca suntem intr o criza profunda. Cand am dat acel citat spus de Putin nu am facut nicio referire la crestinism. Putin mai conteaza acum asta. Pana la urma s au purtat razboaie si in numele crestinismului sau cu crucea desenata pe coif. Aici e o problema a tuturor europenilor. Indulgenta ne a adus aici. Nepasarea. Am crezut ca totul in lume e ca aici. In timp ce noi ne certam pe problema fundamentala existentiala a omului zeci de copii mor de foame zilnic in Africa. Neinteresant. Si apoi vin jihadistii. Sunt oameni sa i intelegem, sa i primim bla bla bla... Cu tiganii n au procedat asa. I au facut pachet si i au trimis in Romania. Cu jigadistii nu se poate. Ma intreb dc? Ca incalca faimoasele drepturi ale omului? Marea vrajeala. Nu exista drepturi ale omului sau cel putin drepturi egale. Stii cum e" mila mi e de tine dar si de mine mi se rupe sufletul". Asa si cu astia.

Sincer exact ca si Hitler voiam sa zic dar am incercat sa mai "indulcesc" putin pt ca oamenilor cand le vorbesti de extremism de bine iti sar in cap. :) sincer cred ca oamenii trebuie sa fie condusi de un presedinte cu mana de fier care sa ne poata tina in frau iar atunci cand vin astfel de specimene sa omoare oameni nevinovati sa fie pregatit sa i trimita acasa fara teama UE. Acum cam toata Europa e luata prin surprindere si nu stiu cum sa reactioneze. Deh taica, daca stagiul militar numai e obligatoriu acum avem soldati putin si in rest niste homosexuali de barbati. Multi chiar la propriu ca deh avem drepturi no?! In Romania daca va fi vreo situatie de genul o sa fie vai si amar de noi. Trag aia n noi de numai stiu unde sa fugim. Asta este doar rodul tolerantei.

Postat

A fi sau a nu fi ... Europa!

Mi-e imi pare ca lucrurile au cam luat-o rau la vale. Si nu se vor opri aici. Inca o data se arata "naivitatea si incompetenta" europenilor in securitate.

In ritmul asta, UE se va dezintegra rapid. O sa vedem din nou garduri si garda la granite. O sa vedem pasapoarte si vize. O sa vedem ... un haos! Tarile europene vor reveni la monede proprii. O sa vedem o criza economica fara precedent. Peste ce a fost in '29-'33!

Cine se mai bazeaza inca pe averi si speculatii imobiliare, o sa fie naspa.

Daca nebunii aia de extremisti jihadisti nu vor fi opriti, dar nu prea vad cum poti opri fanatismul, o sa fie jale mondiala.

Si in tot acest timp, parerile sunt impartite. De la politica retragerii in pesteri la sfidarea amenintarilor. Sincer nu stiu unde sa ma pozitionez inca.

Un exemplu: sa se anuleze sau nu Campionatul European?

Voi ce pareri aveti?

Ne meritam soarta! Eu asa cred....ne dam destepti, eleganti si smecheri si lasam niste maimute din lumea a 3 a sa se cace in capul nostru si-i invitam sa puna chiar si motul. :slap2 Asa NE trebuie, noua tuturor, europeni sau americani, iar daca ajungem sa fim dominati de "musli" nu avem niciun drept sa ne vaitam  :no2  Drepturile se castiga nu asteptam sa ne bata la usa.

Eu sustin ca aceasta rasa inferioara trebuie RASA de pe fata pamantului, cu ei efectiv NU se poate altfel fiindca ei NU sunt oameni, niciunul din ei...nici macar cei asa zisi nou-nascuti nevinovati, si ei sunt vinovati ca au venit pe lume si ca au ajutat la inmultirea lor ca sobolanii. Mai da-i in cacat de nespalati cu Alahu' lor cu tot si cu Mohamed, cacu-ma-n profetiile lui.  :pope

• Like 4
  • Minus 17
Postat

Eu cunosc cativa si iti spun ca nu sunt chiar niste maimute din lumea a 3a. E ca si cum vesticii ne-ar compara pe noi, romanii, cu tiganii.

Respectiv la "raderea" de pe fata pamantului nu cred ca vrem sa ne mai intoarcem vreodata la holocaust.

• Like 4

Postat

Eu cunosc cativa si iti spun ca nu sunt chiar niste maimute din lumea a 3a. E ca si cum vesticii ne-ar compara pe noi, romanii, cu tiganii.

Cum sa nu fie frate cand le curge acelasi sange prin vene si au aceleasi gene?!?! Ba sunt!!!! Doh  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...