ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 25, 2016 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 25, 2016 Evident ca NU ai dreptate. Nu ai cum sa afirmi ca trebuie sa incepem sa ne obisnuim cu asa ceva. Astfel de aspiratii ai de la viitorul tau?!?! Sa te obisnuiesti cu teama si teroarea?!?! Hmmm... Ok. Ai si tu dreptatea ta. Fiecare reactioneaza in felul lui la atentate. Dar in momentul cand oricine se poate duce intr-un magazin si poate cumpara substituenti pentru sare din care sa extraga apoi fara prea mari probleme clorura de potasiu, o substanta foarte volatila si exploziva folosita ca ingredient in grenade, concepand astfel o bomba, ma mir cum de nu au fost mai multe atentate. Nu prea vad ce legatura are aspiratiile de la viitorul meu cu usurinta fabricarii de explozivi artizanali de catre niste dereglati.... in fine. Ramane ca serviciile de informatii si de ordine publica sa isi faca treaba ( nu ca in cazul Belgiei unde un politist din orasul Malines stia de anul trecut unde se ascunde unul dintre organizatorii atentatelor din Paris, dar colegii sai nu au transmis informatia politiei din Bruxelles ).
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 Ok. Ai si tu dreptatea ta. Fiecare reactioneaza in felul lui la atentate. Dar in momentul cand oricine se poate duce intr-un magazin si poate cumpara substituenti pentru sare din care sa extraga apoi fara prea mari probleme clorura de potasiu, o substanta foarte volatila si exploziva folosita ca ingredient in grenade, concepand astfel o bomba, ma mir cum de nu au fost mai multe atentate. Nu prea vad ce legatura are aspiratiile de la viitorul meu cu usurinta fabricarii de explozivi artizanali de catre niste dereglati.... in fine. Ramane ca serviciile de informatii si de ordine publica sa isi faca treaba ( nu ca in cazul Belgiei unde un politist din orasul Malines stia de anul trecut unde se ascunde unul dintre organizatorii atentatelor din Paris, dar colegii sai nu au transmis informatia politiei din Bruxelles ). Asa este, oricine poate face asta dar nu te intrebi deloc DE CE nu o face nimeni?!?! Pentru ca .... educatie!!! LE. Politia din Bruxelles a primit informatii de la turci despre unul dintre teroristi si i-a durut la 2 metri in fata brebenelului. Ei na ca acum ii doare fix in brebenel. Au primit toti golanii jihadisti, sa se spele pe cap cu ei.
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Martie 25, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Martie 25, 2016 Asa este, oricine poate face asta dar nu te intrebi deloc DE CE nu o face nimeni?!?! Pentru ca .... educatie!!! LE. Politia din Bruxelles a primit informatii de la turci despre unul dintre teroristi si i-a durut la 2 metri in fata brebenelului. Ei na ca acum ii doare fix in brebenel. Au primit toti golanii jihadisti, sa se spele pe cap cu ei.Limbajul tau mizerabil tot de educatie tine nu? 2 2
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Martie 25, 2016 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Martie 25, 2016 Asa este, oricine poate face asta dar nu te intrebi deloc DE CE nu o face nimeni?!?! Pentru ca .... educatie!!! La noi asa este. Si pentru ca inca nu exista grupuri care sa aiba motiv sa o faca. Inca. De exemplu in Dobrogea traiesc in pace romani, turci, bulgari, etc. Dar **spam editat**itatile de acolo au sute de ani de convietuire. Si in vest primele generatii de imigranti musulmani s-au integrat cat de cat, dar de acolo incoace, ultimele generatii s-au radicalizat treptat din cauza lipsei unei educatii, a prog de incluziune, a saraciei si sub ghidajul unor imami radicali. In vest insa, treaba nu sta la fel. Acolo exista grupuri, si exista motiv. Iar educatia, inafara de versetele din Coran si ce zice imamul, lipseste.
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2016 La noi asa este. Si pentru ca inca nu exista grupuri care sa aiba motiv sa o faca. Inca. De exemplu in Dobrogea traiesc in pace romani, turci, bulgari, etc. Dar **spam editat**itatile de acolo au sute de ani de convietuire. Si in vest primele generatii de imigranti musulmani s-au integrat cat de cat, dar de acolo incoace, ultimele generatii s-au radicalizat treptat din cauza lipsei unei educatii, a prog de incluziune, a saraciei si sub ghidajul unor imami radicali. In vest insa, treaba nu sta la fel. Acolo exista grupuri, si exista motiv. Iar educatia, inafara de versetele din Coran si ce zice imamul, lipseste. Sangele apa nu se face...spune o vorba din popor. Mult adevar ascunde. "Gena" nu s-a integrat niciodata, doar a mocnit. In fine ...
daddario Reputație: 960 Postat Martie 25, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 25, 2016 Apai duceti-va fratilor sa lucrati vreo 6 luni in Arabia Saudita (si astia-s mai rasariti uMpic) si o sa va cam treaca cheful de arabeti.
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 25, 2016 Diferenta intre mine si tine este ca eu am vazut si vorbit cu refugiati, am avut si am colegi musulmani, am fucked musulmance, am trait prin Europa aia, am chefuit cu libanezi la Full Moon Party...deci schimba placa ca te-neci. Si am mancat orez cu ei.Eu te cred ca vrei sa pari important si controversat dar vad ca ai ramas la fel de prost .....eu te-am intrebat ceva si tu mi-as raspuns fix altceva,nu ma intereseaza de prietenii tai arabeti si nici cu cine mananci tu orez ...daca tot iti plac pulile circumcise eu zic sa te bucuri de ele p.s.:De data asta te iert,mi-am dat seama ca erai intre doua comenzi 6 5
vasilica_pula_mica Reputație: 19 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Martie 25, 2016 Pisandu-se cu stil si precizie pe fraierii cocliti si prosti ca tine. Si sunteti atat de multi incat trebuie sa beau mult peste 2 litri de apa pe zi. Gura mare ca iar ma trece. esti plina de stiluri intelighento. ai facultati cite am si eu 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 25, 2016 Tu ai? Ea are, îți spun eu!
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 25, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 25, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12193602_997942736965535_1035052956664060971_n.jpg?oh=dc1237f4a91c4cde09e80c88a8b7ba72&oe=57797EDE 5
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Eu te cred ca vrei sa pari important si controversat dar vad ca ai ramas la fel de prost .....eu te-am intrebat ceva si tu mi-as raspuns fix altceva,nu ma intereseaza de prietenii tai arabeti si nici cu cine mananci tu orez ...daca tot iti plac pulile circumcise eu zic sa te bucuri de ele p.s.:De data asta te iert,mi-am dat seama ca erai intre doua comenzi Eu am raspuns in felul meu, intre doua comenzi , si nu ai inteles. Iti dai seama ca, daca as fi dat un raspuns serios, ego-ul dorelizat din tine s-ar fi dat cu capu' de pereti. Controversate sunt elucubratiile voastre sovine si lipsite de orice cunoastere a lumii dincolo de satul natal, ma banule, eu am chiar pareri cât se poate de banale.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Erdogan se da viteaz dupa razboi. Una din problemele majore o constituie ezitarea europenilor in ceea ce priveste moscheile cu bulina rosie, alea la care predica tot felul de imami salafisti, aflati prin turneu in Europa si sponsorizati de sauditi si qatarezi. Statul nu are cum sa-i tina pe toti in frau, altfel ne intoarcem la situatia de acum 80 de ani cu ce s-a intamplat evreilor.Europa nu are un Patriot Act, tocmai pentru ca are aspiratii liberale si se doreste sa fie un model. Mucosii astia, noua generatie jihadi-cool, niste ratati care nu au citit un verset din Coran. Adevaratii teroristi, mintile din spatele lor, au educație si facultati de nu le trebuie precupete de aprozar din Berceni.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Alerta de grad 0 la Charleroi, importante forte armate Belgiene se indreapta catre centrala atomo-electrica de acolo. Se pare ca se pregateste un atentat terorist de tip nuclear la Charleroi in urmatoarele ore. Azi dimineata un agent de securitate care avea codurile de acces si planul centralei atomice de la Charleroi a fost gasit impuscat, iar cartela sa de acces a fost furata.... Daca teroristii decid sa treaca la nivelul urmator, eu sunt sigur ca si tarile care detin arsenal nuclear nu o vor mai lungi....
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Alerta de grad 0 la Charleroi, importante forte armate Belgiene se indreapta catre centrala atomo-electrica de acolo. Se pare ca se pregateste un atentat terorist de tip nuclear la Charleroi in urmatoarele ore. Azi dimineata un agent de securitate care avea codurile de acces si planul centralei atomice de la Charleroi a fost gasit impuscat, iar cartela sa de acces a fost furata.... Daca teroristii decid sa treaca la nivelul urmator, eu sunt sigur ca si tarile care detin arsenal nuclear nu o vor mai lungi....Calmeaza-te. Ori cumpara un buncar.
liviu95 Reputație: 2259 Postat Martie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2016 Alerta de grad 0 la Charleroi, importante forte armate Belgiene se indreapta catre centrala atomo-electrica de acolo. Se pare ca se pregateste un atentat terorist de tip nuclear la Charleroi in urmatoarele ore. Azi dimineata un agent de securitate care avea codurile de acces si planul centralei atomice de la Charleroi a fost gasit impuscat, iar cartela sa de acces a fost furata.... Daca teroristii decid sa treaca la nivelul urmator, eu sunt sigur ca si tarile care detin arsenal nuclear nu o vor mai lungi.... Cica Coreea de Nord au un arsenal nuclear impresionant. Ii punem pe ei sa le trimita o bomba din asta direct in inima ISIS )
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Martie 27, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Martie 27, 2016 Nu sunt de acord: - cu bomba, pentru ca n-ar mai avea unde sa-i expulzeze. - cu mega-moscheea planificata la Bucuresti, chiar nu are justificare. (M-am exprimat clar si impotriva megacatedralei. )- cu modelul britanic de a face concesii comunitatii musulmane; m-as simti discriminat ca eu trebuie sa respect niste reguli si ei nu- cu blasfemia (in anumite limite), jignirea nu e libertate de exprimare; sincer nu m-am simtit bine nici cand l-au "spânzurat" pe Avram Iancu. Un ciudat ca Lars Vilks care l-a desenat pe Mohamed ca un câine, pe Hristos ca un **spam editat** si ca un elefant, si care a mai desenat a "pig jew" nu trebuie considerat artist. - cu o politie slaba si cu existenta unor cartiere sau localitati "no go zones" unde legea sa nu poata fi aplicabila. 4 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Martie 27, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Martie 27, 2016 . 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 27, 2016 Postat Martie 27, 2016 Un ziar local din Tromsø (Norvegia) scrie ca, astazi, in jurul orei 16, 2 persoane cu aspect "arabesc", au intrat intr-unul din supermarketurile locale si au deschis focul asupra celor din magazin. Unii martori afirma ca s-au auzit strigaturi in araba. Minim 10 decedati.Pana acum. Trebuie mentionat faptul ca, desi Norvegia este in afara cotelor pentru refugiati, au primit si ei partea lor.La 10 km de Tromsø este un centru de primire pentru refugiati. Trist, dar poate asta este preţul multiculturalismului. 3
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2016 Interesting question...look at the pictures!!! 3
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 28, 2016 Postat Martie 28, 2016 Loctiitorul lui Dumnezeu in UE intr-un gest simbolic... Il asteptam si pe inlocuitorul lui Gigi Becali , PF Daniel, sa stea la masa cu aprozarita de pe nimfomane.com, eventual la o vecernie cu lautari si , mai ales, sa-i curme suferintele lui #jesuispecoae , sa-i dea sa bea agheasma in loc de picon si sa-i dea liniște sufletesca, ca prea se zbate pe nimfomane.com, 2 ore insumate in ultimele zile, in fata intregii comunitati forumistice!!!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 28, 2016 Loctiitorul lui Dumnezeu in UE intr-un gest simbolic...Il asteptam si pe inlocuitorul lui Gigi Becali , PF Daniel, sa stea la masa cu aprozarita de pe nimfomane.com, eventual la o vecernie cu lautari si , mai ales, sa-i curme suferintele lui #jesuispecoae , sa-i dea sa bea agheasma in loc de picon si sa-i dea liniște sufletesca, ca prea se zbate pe nimfomane.com, 2 ore insumate in ultimele zile, in fata intregii comunitati forumistice!!! vrei sa fii prietenul meu si sa bem cate o halba de Carlsberg impreuna?
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 28, 2016 Ne meritam soarta! Eu asa cred....ne dam destepti, eleganti si smecheri si lasam niste maimute din lumea a 3 a sa se cace in capul nostru si-i invitam sa puna chiar si motul. Asa NE trebuie, noua tuturor, europeni sau americani, iar daca ajungem sa fim dominati de "musli" nu avem niciun drept sa ne vaitam Drepturile se castiga nu asteptam sa ne bata la usa. Eu sustin ca aceasta rasa inferioara trebuie RASA de pe fata pamantului, cu ei efectiv NU se poate altfel fiindca ei NU sunt oameni, niciunul din ei...nici macar cei asa zisi nou-nascuti nevinovati, si ei sunt vinovati ca au venit pe lume si ca au ajutat la inmultirea lor ca sobolanii. Mai da-i in cacat de nespalati cu Alahu' lor cu tot si cu Mohamed, cacu-ma-n profetiile lui. Da suparata rau mai erai cand ai scris! In principiu sunt de acord, cu anumite rezerve la generalizare.Oricum nu e normal sa stam si sa ne uitam cum se caca-n capul nostru. 1 7
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 28, 2016 Postat Martie 28, 2016 vrei sa fii prietenul meu si sa bem cate o halba de Carlsberg impreuna?Beau doar bere laotiana. Dar, daca vrei, ne putem pisa in sticla cu picon a omonimului si, astfel, va putea calatori in timp, precum Michael J.Fox pentru a evita pe viitor sa manance foie gras din câcat de gasca.La anii lui...nu se cade asa ceva. Am crizanteme de vandut. Pentru domnite...
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 28, 2016 Beau doar bere laotiana. Daca as fi crescut cu adevarat in Pantelimom,ti-as fi zis ca bei pe pula mea,sa ma scuzi de expresie... Eu ziceam Carlsberg pentru ca probably the best beer in the world...you have been brainwashed!... 4
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 28, 2016 Postat Martie 28, 2016 Daca as fi crescut cu adevarat in Pantelimom,ti-as fi zis ca bei pe pula mea,sa ma scuzi de expresie... Eu ziceam Carlsberg pentru ca probably the best beer in the world...you have been brainwashed!...Crezi ca e corect ca un manelist cu nick de rapandula de Kansas sa castige banii de sarmale de pe urma certurilor cu un om la vârsta a treia? El zice ca ne certam si se da mare prin targ ca nu se enerveaza...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum