l y n x Reputație: 1615 Postat August 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 10, 2016 pe timpul lui impuscatu romanii erau oameni acum sunt doar statistica 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 pe timpul lui impuscatu romanii erau oameni acum sunt doar statistica I se rupea fix pula și lui Ceaușescu de români. 1 1
l y n x Reputație: 1615 Postat August 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 10, 2016 I se rupea fix pula și lui Ceaușescu de români.oricum i se rupea mai mult decat la alde iohanis@ciolos 3
gigelpetrescu Reputație: 3393 Postat August 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 10, 2016 oricum i se rupea mai mult decat la alde iohanis@ciolosSunt convins ca intr-un mod oarecum pervers din perspectiva noastra, Ceausescu chiar s-a considerat patriot. (Acum, pastrand proportiile desigur, si Hitler se credea mana divinitatii pentru poprul german.) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Postat August 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dPhY2znaW1s 3 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2016 Şi fut toţi banii din zugrăveli pe stat la bârfă cu curvele. Te-am simţit că baţi spre un tânăr cu pantaloni retro. Scuze, continuaţi.. Nu, nene, să mor, nu bat în nimeni cu direcție...sunt genul care apreciază clasa muncitoare, făr' de ei, nimic n-ar fi... dacă am fi toți directori sau personal TESA, cine pula mea ar mai munci??? Băteam în cu totul altă direcție... în fine, știi cum e, românul se pricepe la tot Mulți văd, puțini cunosc 3 14
l y n x Reputație: 1615 Postat August 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 10, 2016 Sunt convins ca intr-un mod oarecum pervers din perspectiva noastra, Ceausescu chiar s-a considerat patriot. (Acum, pastrand proportiile desigur, si Hitler se credea mana divinitatii pentru poprul german.)Ceausescu a fost patriot din pacate n-a lasat urmasi
l y n x Reputație: 1615 Postat August 10, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 10, 2016 Nu, nene, să mor, nu bat în nimeni cu direcție...sunt genul care apreciază clasa muncitoare, făr' de ei, nimic n-ar fi... dacă am fi toți directori sau personal TESA, cine pula mea ar mai munci??? Băteam în cu totul altă direcție... în fine, știi cum e, românul se pricepe la tot Mulți văd, puțini cunosc acuma decat patroni munceste 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 10, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 10, 2016 Nu, nene, să mor, nu bat în nimeni cu direcție...sunt genul care apreciază clasa muncitoare, făr' de ei, nimic n-ar fi... dacă am fi toți directori sau personal TESA, cine pula mea ar mai munci??? Băteam în cu totul altă direcție... în fine, știi cum e, românul se pricepe la tot Mulți văd, puțini cunosc Era la 'şto...N-am nimic cu cei care muncesc atât cât recunosc ceea ce sunt şi ceea ce fac. Dar când îşi rup coatele şi genunchii la sparanghel prin Germania şi cu banii pe un an de muncă îşi închiriază bemv şi beau spriţ cu pepsi la frapieră prin Mamaia, plini de pârţuri şi cu nasu' înfipt în cer...scuză-măăăă.... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2016 Ceausescu a fost patriot din pacate n-a lasat urmasi Au avut grijă 'democrații' să-i mazilească Pă Iliescu nu-l mai vrea poporul la/in proces public??? 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2016 Era la 'şto...N-am nimic cu cei care muncesc atât cât recunosc ceea ce sunt şi ceea ce fac. Dar când îşi rup coatele şi genunchii la sparanghel prin Germania şi cu banii pe un an de muncă îşi închiriază bemv şi beau spriţ cu pepsi la frapieră prin Mamaia, plini de pârţuri şi cu nasu' înfipt în cer...scuză-măăăă.... Asta am spus si eu mai sus, 2o intr-o casă/chetă pt bac...alte cuvinte, mesajul e același Ți pup la coițe
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 10, 2016 acuma decat patroni munceste Să știi 1 14
klm112 Reputație: 5026 Postat August 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 10, 2016 acuma decat patroni munceste pă ruptelea 1
picon Reputație: 1045 Postat August 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2016 sorina4u, on 26 Mar 2016 - 2:29 PM, said:Ce spui tu acolo nu are de-a face cu democratia ci cu educatia. Multi au trait bine si au fost multumiti de acele vremuri fiindca nu avea altfel de aspiratii de la viata, fiindca nu erau in stare sa isi conduca singuri viata si sa faca propriile alegeri....erau atat de prosti incat trebuia sa aleaga un analfabet in locul lor care le este drumul. Inainte educatia era obligatorie, acum este la indemana oricui si totusi o aleg din ce in ce mai putini. Ce se intelege de aici?!?! Ca oamenilor le place sa fie idioti. Mor cand aud "domne, pe vremea aia te trimitea obligatoriu la scoala". Si acum cine cacat ii opreste sa mearga la scoala?!?! Prostia, lenea si nesimtirea.Mulți nu-și permit costurile pe care "le ridică" școala. Un singur exemplu: pe vremea răposatului manualele le primeai gratis de la stat. Acum dai 70 lei pe o mizerie de manual."Domne, daca te prindea pe strada in timpul orelor de program, te trimitea cu japca la serviciu". Asa si?!?! Acum cine-i opreste pe oameni sa mearga la munca?!?! Prostia, lenea si nesimtirea. Să înțelegem că ani de zile ai supt penisul pentru că ți-a plăcut munca? Ți-a plăcut așa mult munca încât ai preferat să vină toți burtoșii și libidinoșii să-ți umple gura de lichid seminal. Și peștele a lucrat, așa-i? Ciudat cum iti dai cu parerea despre vremuri pe care nu le-ai trait dar totusi le regreti. QED. Ai și nu ai dreptate. În învățământul preuniversitar, cu destul de mult timp înainte de 1990 nu mai găseai manuale mirosind a tiparniță pe colțul băncii. Ori găseai manuale folosite de 2, 3 sau 4 generații înaintea ta, rupte, hărtănite, greu de folosit și erai nevoit să cumperi de la librărie, sau pur-și-simplu, nu erau toate și tot la librărie ajungeai. La facultate, toate suporturile de curs, seminarii, laboratoare etc. se cumpărau de la librăria universității, ba de multe ori și tratate scrise de profesori, care în mod deliberat treceau la ore ușor peste anumite subiecte și îți "sugerau" să le cumperi, pentru că sunt subiecte de examen. Este adevărat că în rest totul era gratis, dar o parte era plătită indirect prin munca "patriotică obligatorie", la muncile agricole. Acum ... cine îi împiedică pe cei ce vor să învețe, să o facă? Cunosc suficiente exemple de tineri proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, care au învățat de au rupt cartea și au intrat la Stat pe locuri bugetate. Acuma, orice retardat poate face o facultate cu plată la privat, de s-a umplut țara de licențiați semianalfabeți ( sunt suficiente exemple și pe forum). 6 2
l y n x Reputație: 1615 Postat August 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat August 11, 2016 sorina4u, on 26 Mar 2016 - 2:29 PM, said: Ai și nu ai dreptate. În învățământul preuniversitar, cu destul de mult timp înainte de 1990 nu mai găseai manuale mirosind a tiparniță pe colțul băncii. Ori găseai manuale folosite de 2, 3 sau 4 generații înaintea ta, rupte, hărtănite, greu de folosit și erai nevoit să cumperi de la librărie, sau pur-și-simplu, nu erau toate și tot la librărie ajungeai. La facultate, toate suporturile de curs, seminarii, laboratoare etc. se cumpărau de la librăria universității, ba de multe ori și tratate scrise de profesori, care în mod deliberat treceau la ore ușor peste anumite subiecte și îți "sugerau" să le cumperi, pentru că sunt subiecte de examen. Este adevărat că în rest totul era gratis, dar o parte era plătită indirect prin munca "patriotică obligatorie", la muncile agricole. Acum ... cine îi împiedică pe cei ce vor să învețe, să o facă? Cunosc suficiente exemple de tineri proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, care au învățat de au rupt cartea și au intrat la Stat pe locuri bugetate. Acuma, orice retardat poate face o facultate cu plată la privat, de s-a umplut țara de licențiați semianalfabeți ( sunt suficiente exemple și pe forum). ce bine ca nam fost la facultate ca nam patit dastea 1
inescuion Reputație: 15 Postat August 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2016 Dor sa-i mai trag neste boabe-n cur ....
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Vai greu am mai gasit si aceasta dezbatere! Da, ba, de parca toti au plecat in Vest ca Trollescoviciulos, cu plasa de rafie si 1o clase, apoi s-au crezut gangsteri, cand mai furau un carnat din Aldi. Si, chiar asa, "sclavii de pe plantaţie" au respectul meu, pentru ca au avut curajul sa-si ia lumea-n cap si sa-si faca un rost printre straini. Daca nu erau ei, gushterii din Rumanistan plateau de la ieseau pe nas ratele la masina de spalat.Sau BMW...Dupa gusturi si cocalareli.
george bacovia Reputație: -446 Postat August 13, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat August 13, 2016 sorina4u, on 26 Mar 2016 - 2:29 PM, said: Ai și nu ai dreptate. În învățământul preuniversitar, cu destul de mult timp înainte de 1990 nu mai găseai manuale mirosind a tiparniță pe colțul băncii. Ori găseai manuale folosite de 2, 3 sau 4 generații înaintea ta, rupte, hărtănite, greu de folosit și erai nevoit să cumperi de la librărie, sau pur-și-simplu, nu erau toate și tot la librărie ajungeai. La facultate, toate suporturile de curs, seminarii, laboratoare etc. se cumpărau de la librăria universității, ba de multe ori și tratate scrise de profesori, care în mod deliberat treceau la ore ușor peste anumite subiecte și îți "sugerau" să le cumperi, pentru că sunt subiecte de examen. Este adevărat că în rest totul era gratis, dar o parte era plătită indirect prin munca "patriotică obligatorie", la muncile agricole. Acum ... cine îi împiedică pe cei ce vor să învețe, să o facă? Cunosc suficiente exemple de tineri proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, care au învățat de au rupt cartea și au intrat la Stat pe locuri bugetate. Acuma, orice retardat poate face o facultate cu plată la privat, de s-a umplut țara de licențiați semianalfabeți ( sunt suficiente exemple și pe forum).Ai dreptate. Oricine ajunge licențiat azi. Cel mai elocvent exemplu este euglena. O târfă care, dacă va ajunge să profeseze, va da sfaturi despre moralitate şi cum să-ți trăieşti viața, despre ceea ce este bine şi rău. Ipocrizia şi penibilul la rang de artă. 1 1
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 Ai dreptate. Oricine ajunge licențiat azi. Cel mai elocvent exemplu este euglena. O târfă care, dacă va ajunge să profeseze, va da sfaturi despre moralitate şi cum să-ți trăieşti viața, despre ceea ce este bine şi rău. Ipocrizia şi penibilul la rang de artă.Eu nu stiu cine o ia pe aia in seama.Are o logica si argumente de tzatza Leana, vanzatoare de seminte la meciurile Flacarii Moreni. 1
george bacovia Reputație: -446 Postat August 13, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat August 13, 2016 Eu nu stiu cine o ia pe aia in seama.Are o logica si argumente de tzatza Leana, vanzatoare de seminte la meciurile Flacarii Moreni.Consider ipocrizia ca fiind cea mai mare dovadă de prostie, iar această individă mustește de ipocrizie. Ești naiv dacă tu crezi că, în măsura în care ipocrita va profesa, nu se vor găsi mușterii. Întotdeauna se vor găsi indivizi incapabili de a face alegeri raționale.
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 13, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 13, 2016 Vai greu am mai gasit si aceasta dezbatere! Da, ba, de parca toti au plecat in Vest ca Trollescoviciulos, cu plasa de rafie si 1o clase, apoi s-au crezut gangsteri, cand mai furau un carnat din Aldi. Si, chiar asa, "sclavii de pe plantaţie" au respectul meu, pentru ca au avut curajul sa-si ia lumea-n cap si sa-si faca un rost printre straini. Daca nu erau ei, gushterii din Rumanistan plateau de la ieseau pe nas ratele la masina de spalat.Sau BMW...Dupa gusturi si cocalareli. Tu esti Miskin cum sunt eu George Clooney ... 2 1
picon Reputație: 1045 Postat August 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 13, 2016 Ai dreptate. Oricine ajunge licențiat azi. Cel mai elocvent exemplu este euglena. O târfă care, dacă va ajunge să profeseze, va da sfaturi despre moralitate şi cum să-ți trăieşti viața, despre ceea ce este bine şi rău. Ipocrizia şi penibilul la rang de artă.În general, e bine să nu vorbim despre lucruri pe care nu la cunoaștem! Euglena respectivă e la a doua facultate, pe care oricum, nu prea are de gând să o profeseze. Actualmente, profesează conform pregătirii primei facultăți absolvite, una grea, de Stat și nu se va întoarce în branșă. Ceea-ce mă nedumirește însă, e faptul că deși s-a retras de câteva luni bune, continuă să-i bântuie pe unii. Se pare că i-a marcat pe viață!
ordem e progresso e miskin Reputație: -10 Postat August 13, 2016 Postat August 13, 2016 A intrat pipiconu-n arena. Eu v-am zis ca toanta n-are nici clin nici in maneca cu psihologia. Zi, pipicoaie, de cate ori te-am bantuit in ultima luna?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum