promovator Reputație: -530 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2017 Eu nu va inteleg pe astia cu Ceasca. Cat credeati ca o sa traiasca chiar daca nu il omorau, maxim pana in 2000.Dupaia cine vedea la putere ?Uitati-va la celelalte tari comuniste cat de bine traiesc, unde populatia face foamea , dar investesc in armament ? 7 7
obsidian Reputație: 1866 Postat Mai 26, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Mai 26, 2017 Avem intradevar nevoie de schimbare de sistem dar nu avem nevoie de Ceausescu .Probabil avem nevoie de o dictatura luminata sau de meritocratie www.meritocratia.roOricum care va informati din media alternativa stiti ca situatia internationala este foarte fierbinte si suntem la un pas de al 3 - lea razboi mondial.Pacat ca presa din romania nu da nimica pe post. Al treilea razboi mondial este inceput de circa 16 ani (11/9/2001). Cat despre Ceausescu...nu il regret, pentru ca a cauzat mult rau, dar consider ca a facut si lucruri foarte bune pentru romani. In opinia mea, procesul sotilor Ceausescu ar trebui rejudecat. Merita o pagina corecta in cartea de istorie.
exxtassyy Reputație: 339 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 Votez sa se bage happy hour la curvasareala !!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 Cert e un lucru..ca in perioada respectiva ..nu erau o suta de mii de femei care trebuiau sa suga pula ca sa bage un dumicat de paine in gura. Si da..desi n.sm trait acele vremuri la maturitate..regret..ca nu. Probabil as fi lucrat intr.o fabrica ..as fi avut un apartament..conform cu sistemul de atunci. Si mai e cert un lucru. Viata multora dintre noi i se datoreaza lui Ceausescu...pe astfel de vremuri am fi fost toti avortati.Doar looserii îl regretă. 3 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 26, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Mai 26, 2017 Doar looserii îl regretă. Eu nu ştiu ce le reţine pe putori să-şi ia o casă şi un serviciu şi în capitalism...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Eu nu ştiu ce le reţine pe putori să-şi ia o casă şi un serviciu şi în capitalism... Mintea...tre' să judeci, că nu suntem plante, în pulili noastre 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 seriioos?..pai 80 % din populatie locuiesc cu parintii sau socrii. n-or fi toti putori. 50 de mii de euro nu e la indemana oricui pt un ap de 2 camere. sa fim seriosi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 seriioos?..pai 80 % din populatie locuiesc cu parintii sau socrii. n-or fi toti putori. 50 de mii de euro nu e la indemana oricui pt un ap de 2 camere. sa fim seriosi Cine ţi-a dat procentajul? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 pe vremuri era suficient sa ai studii ca sa fii cineva...acum nu mai au nici o valoare studiile...dovada sta in faptul ca ..in timp ce niste ciori inculte fac nunti de 1 milion de euro,,un om de 50 de ani care a terminat conservatorul canta in fata la mc la unirii cu o cutie a milei in care trecatorii sa lase 1 leu sau mai mult dupa posibilitati. omul ala nu e o putoare...si nici ciorile nu sunt harnice...asa ca nu mai vorbiti aiurea 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 pe vremuri era suficient sa ai studii ca sa fii cineva...acum nu mai au nici o valoare studiile...dovada sta in faptul ca ..in timp ce niste ciori inculte fac nunti de 1 milion de euro,,un om de 50 de ani care a terminat conservatorul canta in fata la mc la unirii cu o cutie a milei in care trecatorii sa lase 1 leu sau mai mult dupa posibilitati. omul ala nu e o putoare...si nici ciorile nu sunt harnice...asa ca nu mai vorbiti aiurea
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 Cine ţi-a dat procentajul?Las-o! Las-o, am zis! 3 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 pe vremuri era suficient sa ai studii ca sa fii cineva...acum nu mai au nici o valoare studiile...dovada sta in faptul ca ..in timp ce niste ciori inculte fac nunti de 1 milion de euro,,un om de 50 de ani care a terminat conservatorul canta in fata la mc la unirii cu o cutie a milei in care trecatorii sa lase 1 leu sau mai mult dupa posibilitati. omul ala nu e o putoare...si nici ciorile nu sunt harnice...asa ca nu mai vorbiti aiurea Si tu castigi cu mult peste nenea ăla care a terminat conservatorul...ai făcut sau faci ceva pentru bunăstarea lui??? Moralista pulii mele 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 Si tu castigi cu mult peste nenea ăla care a terminat conservatorul...ai făcut sau faci ceva pentru bunăstarea lui??? Moralista pulii mele Și cu ce e mai bună ca el? Câtă școală și câtă cultură are ea, în comparație cu el? 'ai de poola mea, ce am ajuns! Să ne dea una ca ea lecții și să facă judecăți de valoare! 4 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Și cu ce e mai bună ca el? Câtă școală și câtă cultură are ea, în comparație cu el? 'ai de poola mea, ce am ajuns! Să ne dea una ca ea lecții și să facă judecăți de valoare! Să mă piş pe ea şi Lorenna să se uite...otrepele dreaq 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 de ce va deranjeaza?..intrati cumva in categoria ciorilor analfabete sau??..deci sunteti atat de nenorociti unii...incat ,,deviati discutia de la ceva la altceva....sunteti ca niste virusi..
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 de ce va deranjeaza?..intrati cumva in categoria ciorilor analfabete sau??..deci sunteti atat de nenorociti unii...incat ,,deviati discutia de la ceva la altceva....sunteti ca niste virusi..Tu vorbești de viruși? 5 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 Să mă piş pe ea şi Lorenna să se uite...otrepele dreaq Ai putut sa vorbești matale asa urat? 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2017 Postat Mai 26, 2017 Si tu castigi cu mult peste nenea ăla care a terminat conservatorul...ai făcut sau faci ceva pentru bunăstarea lui??? Moralista pulii mele da tu...tu ce faci?..sau ai facut?..stai si te labaresti pe un forum este?.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 de ce va deranjeaza?..intrati cumva in categoria ciorilor analfabete sau??..deci sunteti atat de nenorociti unii...incat ,,deviati discutia de la ceva la altceva....sunteti ca niste virusi..ANALfabeto, aaa, scuze, tu nu ești ANALfabetă, tu ești doar grăbită sau nu te ajută corectorul telefonului...să ni-l scuzi, clopotaro (recte aia care anunță decese) 2 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 Ai putut sa vorbești matale asa urat? M-an 'nervat cu nervii
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 26, 2017 da tu...tu ce faci?..sau ai facut?..stai si te labaresti pe un forum este?. Da, din când în când
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2017 Adina Clopotara. Hahahahahahahaha! 10 6
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2017 Si tu castigi cu mult peste nenea ăla care a terminat conservatorul...ai făcut sau faci ceva pentru bunăstarea lui???Moralista pulii mele Adina Clopotara. Hahahahahahahaha!La cât de multă e, mai degrabă clopotnița! 4 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 26, 2017 La cât de multă si de larga e, mai degrabă clopotnița! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum