Sari la conținut

0768177993-milf

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hai noroc!

Tocmai am vizitat-o pe doamna cu pricina - o experienta placuta din punctul meu de vedere. De revenit, recomand.

Locatie: piata Alba Iulia, scara din stanga Banc Post, etaj 10 - o garsoniera decenta, curata, iar doamna este singura in château (fara colege sau peste).

Igiena: nota 9+ (foarte curat, dar nu e lux), primit papuci, prosop curat, baie maricica cu cada, apa fierbinte si gel de dus. Patul mare, curat si aranjat, dar cam scartaie.

Aspect: doamna matura ~ 35-40 ani, blonda, ingrijita si curata, fizic placut, sani naturali foarte decenti, posterior placut.

Atitudine: corecta! GFE si FK din initiativa ei. Comunicativa, cu rabdare, fara graba. Foarte placuta!!!

Servicii prestate: Nota 10. Oral neprotejat cu tentative reusite de deep throat. Normal protejat - sta deasupra, se misca bine si se implica. Apoi intinsa pe spate, foarte... primitoare. Fara obiectii.

Cadou: 100 RON / finalizare.

Voi reveni negresit. Recomand!

Anunturile doamnei: http://www.anuntul.ro/cauta/?q=+0768177993

• Like 3
Postat

am trecut si eu ieri pe la doamna.. confirm ca sunt pozele reale si tatuajul pe picior.. locatia e in rond la alba iulia, in blocul de langa bancpost.. garsoniera e la etajul 10... sa incep cu ce mi a placut.. doamna arw undeva pe la 37-38 de ani, blonda, 1,70 si vreo 55 de kg.. sanii f frumosi si funduletul bombat si micut.. la fata nu e vreo frumusete rara dar compenseaza mult cu corpul.. m a asteptat pe tocuri, chilotei sexy negri si sutien.. atitudinea ok... nu am fost la dus pt ca facusem acasa si eram si intr o mare graba dupa ce am stat o ora in masina, bara la bara pe blvd unirii.. m a sarutat ea prima si s a urcat pe mine.. a incepyt usor sa ma linga pe gat, pe burta si pe gigel.. il suge f b la oral.. apoi am trecut la normal pe la spate.. am vrut sa o iau pe la spate in picioare, pe tocuri.. s a conformat.. privelistea cel putin e maxima.. buna si la oral.. desi nu se implica.. e un fast fuck dar probabil si din vina mea ca i am spus de la inceput ca ma grabesc.. note: oral 8,5-9.. normal 7.. anal nu stiu daca face.. atitudinea ok.. acum ce nu mi a placut e ca blocul are paza.. e un nene in varsta la parter care stie de ea dar tot te intreaba si te masoara din priviri.

am incercat sa l mint si sa i zic ca merg la et 7 si nu ma lasa sa urc, pe motiv ca la 7 sunt niste firme si ca nu mai e nimeni la ora aia la serv.. greseala mea:))).. cadoul pt dna a fost 100 fin..

• Like 5
Postat

Cam brusc acest interes pentru doamna, mai ales din partea celor cu conturi noi...

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Cam brusc acest interes pentru doamna, mai ales din partea celor cu conturi noi...

trebuia readusa in lumina cumva nu?

din recenziile vechi nu prea a iesit bine fishul :))

• Like 2
Postat

Am fost la doamna.

Fizic: 9, are corp bine proportionat, bun de treaba.

Oral :9, se putea mai adanc.

Normal:9, te face sa te simti bine, 2 pozitii, pe la spate propunerea ei.

Fk : 8, este in lucrari cu dantura.

Cadou : 100.    Eu revin cand termina cu dantura.

Comportament de doamna, fara fite.   Singura in locatie curata.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am sa trec cat de curand pe la doamna

neata bai Liviule :))

Vizitator
Postat

neata bai Liviule :))

E cu abonamentele....le programează !

Vizitator
Postat

E cu abonamentele....le programează !

ai grija ca nu se stie cand te juleste si pă tine  :laugh2

e bagabont :)

Vizitator
Postat

ai grija ca nu se stie cand te juleste si pă tine :laugh2

e bagabont :)

Am nasu fin. ...intreabal pe picon cum l-am mirosit inainte sa imi spună cine este....plus alte câteva exemple....crezi ca e asa greu sa aflii niste date despre un x-client?

Eu mereu am hotărât cine urca sau bine ramane cu .....O țeapă ! =))

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Așa e nenea Justițiaru! Să-mi bag poola, m-a mirosit scorpia ... nu a fost ea 100% sigură, dar pe acolo!  I-am spus la sfârșit  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Așa e nenea Justițiaru! Să-mi bag poola, m-a mirosit scorpia ... nu a fost ea 100% sigură, dar pe acolo! I-am spus la sfârșit :laugh2.

Scorpie???euuuu???

:(

Reputație: 1046
Postat

Scorpie???euuuu???

Da.  :rax2

• Like 1
Postat

Salutare,

Acum vin de la doamna, mi a placut.

Locatie:9, apartament cu doua camere, dragut, prosop curat, cateva geluri de dus

Aspect: 8, imbracata provocator, sani maricei, frumosi( putin lasati), corp destul de bine proportionat, se tine bine pentru varsta ei

Igiena:9, mirosea bine , a parfum. alte mirosuri n am simtit, da am rugat o sa stea imbracata si sa mi o suga, asa ca de pasarica nu pot sa zic nimic

Oral: 8.5 neprotejat incercari de deep, lins coaie, bunicel. mi a supt o vreo 10, 15 minute, ea  a vrut de vreo doua ori sa trecem la normal, da eu voiam sa mi o mai suga, ca imi placea si a continuat. M am ridicat in picioare, ea sezut in pat, i am bagat pula intre sani si am terminat pe ei. Senzatie f placuta.

Normal: n am incercat

GFE: 8,  am schimbat cateva vorbe, s a purtat frumos..ce mi a displacut a fost ca  tot voia sa punem prezervativu sa trecem la normal.

Concluzie: eu as mai reveni sa incerc si normal data viitoare.

Bafta!

• Like 7
Postat

avea cel putin un topic cu recenzii..

cred ca a fost demult pe la biserica italiana, iar mai apoi undeva pe calarasi sau ceva de genu

stiu ca facea total cand era la italiana, si era destul de docila, si o gaseai si la ore tarzii de seara/noapte

Postat

te-n mortii matii de zdreanza infecta

Scorpie???euuuu???

te-n mortii matii de zdreanza infecta

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost eu la ea când lucra pe Mircea vodă, singura in locație poze reale prea strident fardata si un pic grabita. Arată ok pt Varsta ei, carne cam moale dar forme frumoase. O recomand pentru o tragere rapida.....doar atât!

• Like 1
Reputație: 24231
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Acum vad ca este in piata Alba Iulia iar ultimele poze o arata cam dolofana...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.