Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Postat Aprilie 3, 2016 daca bei 3 sticle d`alea fara mine canti si la reanimare ))Nu e chear aşa Fii si tu domn in pula ta si umple-i frigideru' Claudiei!Cu ce ?
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 3, 2016 Nu e chear aşa Cu ce ? eeee cu ce??? Iaurt cu straciatella, fructe,legume, fresh de portocale si niste carne de pui sau vita pentru catel )) 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 4, 2016 eeee cu ce??? Iaurt cu straciatella, fructe,legume, fresh de portocale si niste carne de pui sau vita pentru catel ))merge porc?ca il tai sambata? ,muschiulet ceafa,ceva afumatura, neste carnati super buni..... eu carnea tu cu jonny,.... :waytogo copiii pe urma ,gasim noi un xerox 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 4, 2016 eeee cu ce??? Iaurt cu straciatella, fructe,legume, fresh de portocale si niste carne de pui sau vita pentru catel ))ce rasa e catelul tau?il tii in locatie? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 ce rasa e catelul tau?il tii in locatie?unu' d'asta.... http://www.toateanimalele.ro/Caini/Cane%20Corso/Cane%20Corso3.jpg ....si unu' d'asta... http://zooland.md/imagini/caini/Pit%20Bull3.jpg 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2016 Numai la căței ți-e gândul! 5 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Tz Tz...Mister no_body Devenit brusc SOMEBODY...kind of hot, nice and special!!!Aratos de ce?...pai ca e! D-aia! inalt, arata bine, are cu ce Dragut de ce?...simpatic, privire interesanta, zambet asa...in coltul gurii (cat sa nu mai poti de bucurie ca iti zambeste tie), simt al umorului finSpecial de ce?...hmmm...tinuta exemplara, sarmant, elegantAsaaa...cum spuneam, imi apare in fata domnul descris mai sus, nu cu mana goala! Atent, cu un mic cadou de casa noua care mi-a inflorit un zambet pe chip Usor timida in primele secunde, mi-a trecut repede, caci este o persoana placuta care imediat m-a destins. Am stat la vreo 3 tigari (ale mele), am povestit de una alta, ne-am mai amuzat...am tatonat terenul cum s-ar spune Si asa am cercetat posibilitatile de reusita a actiunii pe toate partile, de mai vreau o data O ora jumatate s-a scurs cat ai clipi...timp de calitate din punctul meu de vedere si care mi-a lasat o amintire mai mult decat placuta... Aspect 10... :clapp Atitudine 10...este un tip cu adevarat interesant cu o atitudine intradevar impecabilaPrestatie...dau 10...m-am simtit foarte bine, foooarte bine Igiena 10 6
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Tz Tz...Mister no_body Devenit brusc SOMEBODY...kind of hot, nice and special!!!Aratos de ce?...pai ca e! D-aia! inalt, arata bine, are cu ce Dragut de ce?...simpatic, privire interesanta, zambet asa...in coltul gurii (cat sa nu mai poti de bucurie ca iti zambeste tie), simt al umorului finSpecial de ce?...hmmm...tinuta exemplara, sarmant, elegantAsaaa...cum spuneam, imi apare in fata domnul descris mai sus, nu cu mana goala! Atent, cu un mic cadou de casa noua care mi-a inflorit un zambet pe chip Usor timida in primele secunde, mi-a trecut repede, caci este o persoana placuta care imediat m-a destins. Am stat la vreo 3 tigari (ale mele), am povestit de una alta, ne-am mai amuzat...am tatonat terenul cum s-ar spune Si asa am cercetat posibilitatile de reusita a actiunii pe toate partile, de mai vreau o data O ora jumatate s-a scurs cat ai clipi...timp de calitate din punctul meu de vedere si care mi-a lasat o amintire mai mult decat placuta... Aspect 10... :clapp Atitudine 10...este un tip cu adevarat interesant cu o atitudine intradevar impecabilaPrestatie...dau 10...m-am simtit foarte bine, foooarte bine Igiena 10 Bre nea Picoane, sa exista da numai 10 pa linie, bre, da-o naibilui de treaba PS. Inseamna ca mie, cand m-oi duce, imi da 10,5 si 11, sa te vad atunci ce spui !!! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 5, 2016 Tz Tz...Mister no_body Devenit brusc SOMEBODY...kind of hot, nice and special!!!Aratos de ce?...pai ca e! D-aia! inalt, arata bine, are cu ce Dragut de ce?...simpatic, privire interesanta, zambet asa...in coltul gurii (cat sa nu mai poti de bucurie ca iti zambeste tie), simt al umorului finSpecial de ce?...hmmm...tinuta exemplara, sarmant, elegantAsaaa...cum spuneam, imi apare in fata domnul descris mai sus, nu cu mana goala! Atent, cu un mic cadou de casa noua care mi-a inflorit un zambet pe chip Usor timida in primele secunde, mi-a trecut repede, caci este o persoana placuta care imediat m-a destins. Am stat la vreo 3 tigari (ale mele), am povestit de una alta, ne-am mai amuzat...am tatonat terenul cum s-ar spune Si asa am cercetat posibilitatile de reusita a actiunii pe toate partile, de mai vreau o data O ora jumatate s-a scurs cat ai clipi...timp de calitate din punctul meu de vedere si care mi-a lasat o amintire mai mult decat placuta... Aspect 10... :clapp Atitudine 10...este un tip cu adevarat interesant cu o atitudine intradevar impecabilaPrestatie...dau 10...m-am simtit foarte bine, foooarte bine Igiena 10 Simt cum am devenit invidios dintr-o data. pe el...
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 5, 2016 unu' d'asta.... http://www.toateanimalele.ro/Caini/Cane%20Corso/Cane%20Corso3.jpg ....si unu' d'asta... http://zooland.md/imagini/caini/Pit%20Bull3.jpgcane corso si pit bul,mmmm interesant eu am doi rottweiler nu vrei sa ii imperechem?sa vezi ce catei nebuni ies 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Tz Tz...Mister no_body Devenit brusc SOMEBODY...kind of hot, nice and special!!!Aratos de ce?...pai ca e! D-aia! inalt, arata bine, are cu ce Dragut de ce?...simpatic, privire interesanta, zambet asa...in coltul gurii (cat sa nu mai poti de bucurie ca iti zambeste tie), simt al umorului finSpecial de ce?...hmmm...tinuta exemplara, sarmant, elegantAsaaa...cum spuneam, imi apare in fata domnul descris mai sus, nu cu mana goala! Atent, cu un mic cadou de casa noua care mi-a inflorit un zambet pe chip Usor timida in primele secunde, mi-a trecut repede, caci este o persoana placuta care imediat m-a destins. Am stat la vreo 3 tigari (ale mele), am povestit de una alta, ne-am mai amuzat...am tatonat terenul cum s-ar spune Si asa am cercetat posibilitatile de reusita a actiunii pe toate partile, de mai vreau o data O ora jumatate s-a scurs cat ai clipi...timp de calitate din punctul meu de vedere si care mi-a lasat o amintire mai mult decat placuta... Aspect 10... :clapp Atitudine 10...este un tip cu adevarat interesant cu o atitudine intradevar impecabilaPrestatie...dau 10...m-am simtit foarte bine, foooarte bine Igiena 10 Ce am înțeles eu de aici, e că că nenea no_body a rămas fără bani de țigări. Bre nea Picoane, sa exista da numai 10 pa linie, bre, da-o naibilui de treaba PS. Inseamna ca mie, cand m-oi duce, imi da 10,5 si 11, sa te vad atunci ce spui !!!La fete nu se pune bre! Ele are voie. Și stai că nu am vizitat-o eu încă ... 6 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 .. La fete nu se pune bre! Ele are voie. Și stai că nu am vizitat-o eu încă ... Lasa-ma pe mine primul, sa mearga notele in crestere 10... 11...12... 1
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 5, 2016 Tz Tz...Mister no_body.................................................. Stai asa, ca vine recenzia lu' baiatu'! Bre nea Picoane, sa exista da numai 10 pa linie, bre, da-o naibilui de treaba Numai Corina mi-a dat 9,5. E mai exigenta. Ce am înțeles eu de aici, e că că nenea no_body a rămas fără bani de țigări. Nu bre, m-am lasat. Ce pana mea, mata ai inteles ca i-am fumat tigatile fetei?!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Păi nu i le-ai fumat?
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 5, 2016 Păi nu i le-ai fumat? Doar pasiv.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 cane corso si pit bul,mmmm interesant eu am doi rottweiler nu vrei sa ii imperechem?sa vezi ce catei nebuni ies imi mai trebuie o casa doar pentru ei
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 5, 2016 imi mai trebuie o casa doar pentru ei :laugh2 :laugh2 le punem si lor anunt aici 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 Doar pasiv. Ti-ai schimbat orientarea? ( n-am citit mai 'nainte ) 1 11
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 Tigarile astea....batelear vina sa le bata
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Te lăsasi de țigări, de beutura...ce mai urmează?
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 5, 2016 Te lăsasi de țigări, de beutura...ce mai urmează? Dă pizdă, normal. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Te lăsasi de țigări, de beutura...ce mai urmează?A mai rămas fututu' şi o să fie un călugăr de vază 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Stai asa, ca vine recenzia lu' baiatu'! Numai Corina mi-a dat 9,5. E mai exigenta. Nu bre, m-am lasat. Ce pana mea, mata ai inteles ca i-am fumat tigatile fetei?! next time poate mai cresc notele
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Ce next time fey? Treci acas' că te făcuși cam curvă, văz! 5 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 Ce next time fey? Treci acas' că te făcuși cam curvă, văz! Nu te acri si matale! N-ai citit ca a zis "poate" ?! 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum