Sari la conținut

Recenziile Claudiei

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

Am spus ca o punem de un chef nu de un somn :laugh2 :laugh2 :laugh2

Punem punem :))))

Eu zic altceva (sunt prea odihnit nu de alta))) :laugh2 . Propun sa o duca Liviu pe nevasta-sa la tine si-i spune ca esti secretara Directorului, o colega de servici. Fiind noua prin firma, Liviu e insarcinat sa-i mai tina de urat la cate-o sueta. Numai bine cade un moment de relaxare, sa mai uite si ea de problemele casei. Tu Claudia te pricepi sa sondezi sufletul unei femei si te apropii de ea, ii ceri permisiunea sa o atingi si constati ca e cam incordata saracuta. Cum te pricepi la atingeri (nu numai la povestit)))) =)) te oferi sa-i faci un masaj cervical pentru detensionare, ca si de la femeie la femeie. Pentru acest lucru ea e nevoita sa-si dea jos partea de sus, timp in care Liviu actioneaza pe celalalt flanc si va pregateste putina tarie. Dupa ce nevasta s-a relaxat deabinelea, lovita in cap nitel de taria bauturii poate, poate isi da drumul si ea fanteziilor sale erotice. A doua zi, dupa ce-si revine in simturi o puneti sa faca o recenzie. :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic altceva (sunt prea odihnit nu de alta))) :laugh2 . Propun sa o duca Liviu pe nevasta-sa la tine si-i spune ca esti secretara Directorului, o colega de servici. Fiind noua prin firma, Liviu e insarcinat sa-i mai tina de urat la cate-o sueta. Numai bine cade un moment de relaxare, sa mai uite si ea de problemele casei. Tu Claudia te pricepi sa sondezi sufletul unei femei si te apropii de ea, ii ceri permisiunea sa o atingi si constati ca e cam incordata saracuta. Cum te pricepi la atingeri (nu numai la povestit)))) =)) te oferi sa-i faci un masaj cervical pentru detensionare, ca si de la femeie la femeie. Pentru acest lucru ea e nevoita sa-si dea jos partea de sus, timp in care Liviu actioneaza pe celalalt flanc si va pregateste putina tarie. Dupa ce nevasta s-a relaxat deabinelea, lovita in cap nitel de taria bauturii poate, poate isi da drumul si ea fanteziilor sale erotice. A doua zi, dupa ce-si revine in simturi o puneti sa faca o recenzie. :laugh2

Eu zic sa punem de-un film pana la urma :))) observ calitati de scenarist la tine sky :)

• Like 1
Postat

Eu zic sa punem de-un film pana la urma :))) observ calitati de scenarist la tine sky :)

Aaa nuu, pe asta cu scenariul i-o las altuia. Mie mi-ar place sa fac regia! Mi-as folosi imaginatia bogata (specifica zodiei pestilor) ca sa fac fazele cat mai siropoase si cat mai fierbinti! :laugh2

Postat

Aaa nuu, pe asta cu scenariul i-o las altuia. Mie mi-ar place sa fac regia! Mi-as folosi imaginatia bogata (specifica zodiei pestilor) ca sa fac fazele cat mai siropoase si cat mai fierbinti! :laugh2

Daca mai intrebam stanga-dreapta stii ca intregim productia, nu? Hehe :)

• Oras:amanta
  • Oras:amanta
Postat

corect.Isoara-te si pe urma stam de vorba

mare dreptate ai liviu :laugh2 ,zici ca ne-au cumparat :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Să revenim la recenzii!

:laugh2

N-am citit tot. Pe tine te-a recenzat, ori stai la rand? :)
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi nu fusei la ea! Încă ... 

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:In inima femeilor
Postat

lasa ca te duci tu, si nu o sa ne spui :no2 :no2 :no2 :no2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Oricum, de cand mi-a trecut mie asa...prin capul asta mare al meu sa scriu despre experientele avute, adio recenzii pe topicul de la testate :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...exceptandu-l pe no_body  :girly  Las' ca scriu eu baieti... :laugh2  :girly :*

• Like 2
  • Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Evita lumea sa intre in colimator, chiar daca tu nu dai nume, cercul suspectilor e restrans

Postat

Nu ma deranjeaza...in schimb, odata observat acest fapt trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin :) si asta pentru ca nu ma asteptam sa devin...hmmm, sa spunem "de temut" din acest punct de vedere.

• Like 1
Postat

Lasa ca-ti fac eu recenzie,mie nu-mi este teama de nimeni si nimic :date :date :X :X

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ma deranjeaza...in schimb, odata observat acest fapt trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin :) si asta pentru ca nu ma asteptam sa devin...hmmm, sa spunem "de temut" din acest punct de vedere.

Lasă ca o sa-ti fac io după alt cont :)

Ca oricum nu m-ai ghicit =))

Postat

Lasă ca o sa-ti fac io după alt cont :)

Ca oricum nu m-ai ghicit =))

Da' nu caut recenzii...sper ca nu am lasat aceasta impresie  :slap2 doar ca ma amuza si pe mine...hehe :girly

Nuuu...esti un mister pentru mine  :laugh2 adevarat spun!

Vizitator
Postat

Da' nu caut recenzii...sper ca nu am lasat aceasta impresie  :slap2 doar ca ma amuza si pe mine...hehe :girly

Nuuu...esti un mister pentru mine  :laugh2 adevarat spun!

=)) =))
Postat

Mie nu mi-e teama de loc ... 

Vizitator
Postat

razi razi...ma lasi asa..sa imi strofoc creierii  :laugh2

Îți spun după ce bem 2 sticle de vodcă =))

Vizitator
Postat

sa aduci si o perfuzie ca sigur voi avea nevoie  :slap2  :laugh2  :laugh2

Nu-ți mai place cu paharu'?

Bagi direct în venă ? =)) =))

Postat

Nu-ți mai place cu paharu'?

Bagi direct în venă ? =)) =))

Inca nu  :laugh2 vreau doar masuri de precautie ca dupa ultima "ieseala" am zis ca mor :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...