liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 10, 2016 cu zeama de varza? 2 5
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 10, 2016 Am spus ca o punem de un chef nu de un somn :laugh2 Punem punem )))Eu zic altceva (sunt prea odihnit nu de alta))) . Propun sa o duca Liviu pe nevasta-sa la tine si-i spune ca esti secretara Directorului, o colega de servici. Fiind noua prin firma, Liviu e insarcinat sa-i mai tina de urat la cate-o sueta. Numai bine cade un moment de relaxare, sa mai uite si ea de problemele casei. Tu Claudia te pricepi sa sondezi sufletul unei femei si te apropii de ea, ii ceri permisiunea sa o atingi si constati ca e cam incordata saracuta. Cum te pricepi la atingeri (nu numai la povestit)))) te oferi sa-i faci un masaj cervical pentru detensionare, ca si de la femeie la femeie. Pentru acest lucru ea e nevoita sa-si dea jos partea de sus, timp in care Liviu actioneaza pe celalalt flanc si va pregateste putina tarie. Dupa ce nevasta s-a relaxat deabinelea, lovita in cap nitel de taria bauturii poate, poate isi da drumul si ea fanteziilor sale erotice. A doua zi, dupa ce-si revine in simturi o puneti sa faca o recenzie.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10, 2016 Eu zic altceva (sunt prea odihnit nu de alta))) . Propun sa o duca Liviu pe nevasta-sa la tine si-i spune ca esti secretara Directorului, o colega de servici. Fiind noua prin firma, Liviu e insarcinat sa-i mai tina de urat la cate-o sueta. Numai bine cade un moment de relaxare, sa mai uite si ea de problemele casei. Tu Claudia te pricepi sa sondezi sufletul unei femei si te apropii de ea, ii ceri permisiunea sa o atingi si constati ca e cam incordata saracuta. Cum te pricepi la atingeri (nu numai la povestit)))) te oferi sa-i faci un masaj cervical pentru detensionare, ca si de la femeie la femeie. Pentru acest lucru ea e nevoita sa-si dea jos partea de sus, timp in care Liviu actioneaza pe celalalt flanc si va pregateste putina tarie. Dupa ce nevasta s-a relaxat deabinelea, lovita in cap nitel de taria bauturii poate, poate isi da drumul si ea fanteziilor sale erotice. A doua zi, dupa ce-si revine in simturi o puneti sa faca o recenzie. Eu zic sa punem de-un film pana la urma )) observ calitati de scenarist la tine sky 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 10, 2016 Eu zic sa punem de-un film pana la urma )) observ calitati de scenarist la tine sky Aaa nuu, pe asta cu scenariul i-o las altuia. Mie mi-ar place sa fac regia! Mi-as folosi imaginatia bogata (specifica zodiei pestilor) ca sa fac fazele cat mai siropoase si cat mai fierbinti!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 10, 2016 Aaa nuu, pe asta cu scenariul i-o las altuia. Mie mi-ar place sa fac regia! Mi-as folosi imaginatia bogata (specifica zodiei pestilor) ca sa fac fazele cat mai siropoase si cat mai fierbinti! Daca mai intrebam stanga-dreapta stii ca intregim productia, nu? Hehe
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 10, 2016 Şi trebuie trase destule duble ca să aveţi ce selecta la montaj
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 11, 2016 corect.Isoara-te si pe urma stam de vorbamare dreptate ai liviu ,zici ca ne-au cumparat 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2016 Să revenim la recenzii!
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 11, 2016 Să revenim la recenzii! N-am citit tot. Pe tine te-a recenzat, ori stai la rand?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2016 Păi nu fusei la ea! Încă ... 6 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 11, 2016 lasa ca te duci tu, si nu o sa ne spui :no2 :no2 2 5
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Oricum, de cand mi-a trecut mie asa...prin capul asta mare al meu sa scriu despre experientele avute, adio recenzii pe topicul de la testate ...exceptandu-l pe no_body Las' ca scriu eu baieti... 2
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 11, 2016 Evita lumea sa intre in colimator, chiar daca tu nu dai nume, cercul suspectilor e restrans
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Nu ma deranjeaza...in schimb, odata observat acest fapt trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin si asta pentru ca nu ma asteptam sa devin...hmmm, sa spunem "de temut" din acest punct de vedere. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 11, 2016 Lasa ca-ti fac eu recenzie,mie nu-mi este teama de nimeni si nimic :date :X 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Nu ma deranjeaza...in schimb, odata observat acest fapt trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin si asta pentru ca nu ma asteptam sa devin...hmmm, sa spunem "de temut" din acest punct de vedere.Lasă ca o sa-ti fac io după alt cont Ca oricum nu m-ai ghicit
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Lasă ca o sa-ti fac io după alt cont Ca oricum nu m-ai ghicit Da' nu caut recenzii...sper ca nu am lasat aceasta impresie doar ca ma amuza si pe mine...hehe Nuuu...esti un mister pentru mine adevarat spun!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 Da' nu caut recenzii...sper ca nu am lasat aceasta impresie doar ca ma amuza si pe mine...hehe Nuuu...esti un mister pentru mine adevarat spun! =))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 =))razi razi...ma lasi asa..sa imi strofoc creierii
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Nu ma deranjeaza...in schimb, odata observat acest fapt trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin si asta pentru ca nu ma asteptam sa devin...hmmm, sa spunem "de temut" din acest punct de vedere.Mie nu mi-e teama de loc ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 razi razi...ma lasi asa..sa imi strofoc creierii Îți spun după ce bem 2 sticle de vodcă
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Îți spun după ce bem 2 sticle de vodcă sa aduci si o perfuzie ca sigur voi avea nevoie
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2016 Mai bine resuscitare pe gura ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Postat Aprilie 11, 2016 sa aduci si o perfuzie ca sigur voi avea nevoie Nu-ți mai place cu paharu'?Bagi direct în venă ? =))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Nu-ți mai place cu paharu'?Bagi direct în venă ? =))Inca nu vreau doar masuri de precautie ca dupa ultima "ieseala" am zis ca mor
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum