Sari la conținut

A fost careva la domnisoara ?

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

am anuntat aic gotfatherleo...

Te-am sunat scumpo astept un semn cand libera! sa stabilim detaliile te tzuc!

Postat

si masajul era doar masaj ! Mi-ar fi placut sa te fac sa te simti relaxata dupa o zi obositoare. O sa vezi ca nu sunt un client tipic !

• Oras:sibiu
Postat

am revenit iar la elena dupa ultima experienta , nota 10 + pentru un oral de vis :X multumesc scumpo :*

Vizitator cuni
Reputație: 0
Postat

baieti maine dup ora 09:00 pentru ca acum am ajuns tocmai ce am facut o baitza si sunt fanta ....maine dupa 09:00 am sa incep sa raspund la tel...

"sunt fanta". E buna fanta de baut...aurie si acrisoara.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Baieti daca ma sunati ....subati-ma dupa ora 17:00 pentru k nu am cum sa raspund pe drum ...daca eram pe 4roti aveam cum dar pe 2roti nu am cum ...

Am sa anunt cand am aa fac oprire de o tigare si spun cat o sa mai am pana la Sibiu

400 km cu bicicleta?? Pffff..cred ca as avea nevoie de o saptamana de odihna dupa..

• Oras:Cluj
Postat

400 km cu bicicleta?? Pffff..cred ca as avea nevoie de o saptamana de odihna dupa..

mai mult ....cand am plecat am facut vreo 450km...si la intoarcere au fost ceva mai putini ...in total dus-intors cam 1300km...si da odihna am nevoie danoneboy dar nu am timp de odihna .... :laugh2  :wink2

Postat

mai mult ....cand am plecat am facut vreo 450km...si la intoarcere au fost ceva mai putini ...in total dus-intors cam 1300km...si da odihna am nevoie danoneboy dar nu am timp de odihna .... :laugh2 :wink2

Deci la dus au fost 450, la întoarcere mai puțin de 450 dar in total dus întors ea a facut 1300 de km. Asta da matematică, nu e de mirare că te-ai apucat de supt :))

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Deci la dus au fost 450, la întoarcere mai puțin de 450 dar in total dus întors ea a facut 1300 de km. Asta da matematică, nu e de mirare că te-ai apucat de supt :))

a dracu matematica ...pe langa drumul care l-am facut m-am mai si plimbat ...deaia am spus aproape 1300km ca am facut danturatul 

Postat

Elly vreau sa fac o programare weekendul viitor dar la modul cel mai serios! Cum sa facem sa ne auzim si poate atunci te voi lua 2 ore! Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat pana cum! Cum facem?

Postat

Elly vreau sa fac o programare weekendul viitor dar la modul cel mai serios! Cum sa facem sa ne auzim si poate atunci te voi lua 2 ore! Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat pana cum! Cum facem?

sa inteleg ca nu mai esti acum in Sibiu?

Postat

sa inteleg ca nu mai esti acum in Sibiu?

sunt inca scumpo dar imediat plec azi nu mai apuc dar revin in weekend si atunci chiar vreau sa te cunosc si sa ne simtim bine amandoi! ^^ . Tu esti fata pe care o aleg! Asa ca sa-mi zici cum sa facem! te tzuc

Postat

imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri. mi-am dorit tare mult dar no fost sa fie! si eu sunt Sibian dar locuiesc in Blaj pentru serviciu.

• Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat

Buna Elly. Am vorbit de cateva ori cu tine pana acum (am mentionat ca sunt am posibilitatea sa te intalnesc doar in jurul orei 20:00) dar n-am reusit sa te prind niciodata ca sa ne si intalnim. In datile in care te-am sunat niciodata nu ai mai raspuns dupa 20:00. Sa inteleg ca dupa ora 20:00 nu mai raspunzi la telefon ? (stiam ca ai program pana la 21:00).

Postat

Bitterwood , cand e cu un client nu raspunde la telefon ceea ce mi se pare foarte ok, eu zic sa incerci la scurte perioade de timp sa suni ca intr-un final iti raspunde .

Postat

suna de pe la 7 pentru o programare si cu siguranta o prinzi..bafta ca merita!

Postat

baieti seata nu prea reusesc sa rasp la tel pentru ca am programari una dupa alta ....dar daa sunati pe zii pana de la 09:00 in sus e ok si reusim sa ne s vedem ....eu programarile le fac de pe zii de dimi 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

baieti seata nu prea reusesc sa rasp la tel pentru ca am programari una dupa alta ....dar daa sunati pe zii pana de la 09:00 in sus e ok si reusim sa ne s vedem ....eu programarile le fac de pe zii de dimi 

Hey , cu locatia ai reusit sa mai rezolvi ceva ?

Postat

deci pentru programarea de weekend trebe sa te sun dimineata. E pe bune adica eu daca zic ceva asa ramane! Te rog sa-mi lasi un raspuns azi! Te pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...