godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 2, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 2, 2016 am anuntat aic gotfatherleo...Te-am sunat scumpo astept un semn cand libera! sa stabilim detaliile te tzuc!
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 2, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 2, 2016 si masajul era doar masaj ! Mi-ar fi placut sa te fac sa te simti relaxata dupa o zi obositoare. O sa vezi ca nu sunt un client tipic !
bad_dog Reputație: 9 Postat Mai 2, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 2, 2016 am revenit iar la elena dupa ultima experienta , nota 10 + pentru un oral de vis multumesc scumpo
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Mai 2, 2016 Postat Mai 2, 2016 baieti maine dup ora 09:00 pentru ca acum am ajuns tocmai ce am facut o baitza si sunt fanta ....maine dupa 09:00 am sa incep sa raspund la tel..."sunt fanta". E buna fanta de baut...aurie si acrisoara.
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2016 Baieti daca ma sunati ....subati-ma dupa ora 17:00 pentru k nu am cum sa raspund pe drum ...daca eram pe 4roti aveam cum dar pe 2roti nu am cum ...Am sa anunt cand am aa fac oprire de o tigare si spun cat o sa mai am pana la Sibiu400 km cu bicicleta?? Pffff..cred ca as avea nevoie de o saptamana de odihna dupa..
ellyelena Reputație: -2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2016 400 km cu bicicleta?? Pffff..cred ca as avea nevoie de o saptamana de odihna dupa..mai mult ....cand am plecat am facut vreo 450km...si la intoarcere au fost ceva mai putini ...in total dus-intors cam 1300km...si da odihna am nevoie danoneboy dar nu am timp de odihna ....
danturatul Reputație: -341 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 mai mult ....cand am plecat am facut vreo 450km...si la intoarcere au fost ceva mai putini ...in total dus-intors cam 1300km...si da odihna am nevoie danoneboy dar nu am timp de odihna .... Deci la dus au fost 450, la întoarcere mai puțin de 450 dar in total dus întors ea a facut 1300 de km. Asta da matematică, nu e de mirare că te-ai apucat de supt ) 2 4
ellyelena Reputație: -2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2016 Deci la dus au fost 450, la întoarcere mai puțin de 450 dar in total dus întors ea a facut 1300 de km. Asta da matematică, nu e de mirare că te-ai apucat de supt )a dracu matematica ...pe langa drumul care l-am facut m-am mai si plimbat ...deaia am spus aproape 1300km ca am facut danturatul
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 Elly vreau sa fac o programare weekendul viitor dar la modul cel mai serios! Cum sa facem sa ne auzim si poate atunci te voi lua 2 ore! Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat pana cum! Cum facem?
ellyelena Reputație: -2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2016 Elly vreau sa fac o programare weekendul viitor dar la modul cel mai serios! Cum sa facem sa ne auzim si poate atunci te voi lua 2 ore! Imi pare rau ca nu ne-am sincronizat pana cum! Cum facem?sa inteleg ca nu mai esti acum in Sibiu?
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 sa inteleg ca nu mai esti acum in Sibiu?sunt inca scumpo dar imediat plec azi nu mai apuc dar revin in weekend si atunci chiar vreau sa te cunosc si sa ne simtim bine amandoi! ^^ . Tu esti fata pe care o aleg! Asa ca sa-mi zici cum sa facem! te tzuc
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 si mentionez ca o sa fim intr-un apartament. Vreau si tu sa te simti confortabil!
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri. mi-am dorit tare mult dar no fost sa fie! si eu sunt Sibian dar locuiesc in Blaj pentru serviciu.
bitterwood Reputație: 673 Postat Mai 3, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Mai 3, 2016 Buna Elly. Am vorbit de cateva ori cu tine pana acum (am mentionat ca sunt am posibilitatea sa te intalnesc doar in jurul orei 20:00) dar n-am reusit sa te prind niciodata ca sa ne si intalnim. In datile in care te-am sunat niciodata nu ai mai raspuns dupa 20:00. Sa inteleg ca dupa ora 20:00 nu mai raspunzi la telefon ? (stiam ca ai program pana la 21:00).
bad_dog Reputație: 9 Postat Mai 3, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 3, 2016 Bitterwood , cand e cu un client nu raspunde la telefon ceea ce mi se pare foarte ok, eu zic sa incerci la scurte perioade de timp sa suni ca intr-un final iti raspunde .
bad_dog Reputație: 9 Postat Mai 3, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 3, 2016 suna de pe la 7 pentru o programare si cu siguranta o prinzi..bafta ca merita!
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 tu cum ai reusit sa dai de ea Bad-boy eu nu am reusit dar sper ca weekendul asta sa fie!
ellyelena Reputație: -2 Postat Mai 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 4, 2016 baieti seata nu prea reusesc sa rasp la tel pentru ca am programari una dupa alta ....dar daa sunati pe zii pana de la 09:00 in sus e ok si reusim sa ne s vedem ....eu programarile le fac de pe zii de dimi
crow00 Reputație: 14 Postat Mai 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4, 2016 baieti seata nu prea reusesc sa rasp la tel pentru ca am programari una dupa alta ....dar daa sunati pe zii pana de la 09:00 in sus e ok si reusim sa ne s vedem ....eu programarile le fac de pe zii de dimi Hey , cu locatia ai reusit sa mai rezolvi ceva ?
ellyelena Reputație: -2 Postat Mai 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 4, 2016 Hey , cu locatia ai reusit sa mai rezolvi ceva ?inca nu crow00
godfatherleo Reputație: 2 Postat Mai 4, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2016 deci pentru programarea de weekend trebe sa te sun dimineata. E pe bune adica eu daca zic ceva asa ramane! Te rog sa-mi lasi un raspuns azi! Te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum